Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niskablondynka

Nowy stanik (zdjecie)

Polecane posty

Gość gość
cieszcie sie, obspermione prawiki, bo to jedyne wdzieki jakie bedzie wam dane zobaczyc przez najblizsze 5 lat :D

Gość gość
no tak, temat od kilku godzin wisi na samej górze to są wściekłe :D młodość stare c****a, młodość!! tego niczym nie przebijecie, poczekajcie, bo mam wrażenie, że rodzi nam się nowa królowa forum, która przebije wszystkie dotychczasowe pólgwiazdki kafeterii...

Gość gość
królową forum jest Noxelia!!

Gość gość
Czekamy jutro księżniczko, kolorowych snów.

Gość gość
A ja się poświęcę i poszukam Julii na portalach społecznościowych- niech jej rodzina wie, czym się panna zajmuje w wolnych chwilach :D 🖐️

Gość gość
Wlasnie, fotki to jedyne co mozecie zobaczyć i sie pod niej trzepać wieczni koniobijcy. Ja tam niczego nie zazdroszczę dziewczynie, raczej jej współczuje, ze wystawia foty obleśnym zbokom, a w internecie jak wiadomo nic nie ginie:O Tez sie zastanawiam po co musi sie dowartościowywać, skoro niby taka sexy i piękna?:O

Gość gość
A pokazała twarz? Bo to wcale nie musi byc 17-latka. Młode dziewczyny nie maja takich dużych bimbałów, rosną im dopiero po 40 - 50. Pewnie jakaś prostytuta was robi w balona a wy łykacie jak głodne pelikany.

Gość gość 22 53
I nie jestem kociarą a na dole mam zgrabną bułeczkę. Biust też niezły, więc nie mam jej czego zazdrościć.

Gość gość
Poza tym, dziewczyna wysyła zdjecia robione w domu, świat jest mały, ktos moze ropoznac wnętrze jej mieszkania (a widac troche tła).

Gość gość
Podpucha jak nic. I ciekawe na ile lat wygląda z twarzy, obstawiam że ma jakieś 30 - 35. Też jestem kobietą i wiem jak się rozwijało moje ciało.

Gość 22.53 Może być tak jak mówisz, ale trzeba też pamiętam że są wyjątki od reguły i nie każda dziewczyna jest płaska albo ma nie duży biust aż do 40-50 kiedy jak to mówisz się rozrasta, są wyjątki, spójrz na ulice, zobaczysz pare napewno nastolatek które mają duże piersi, i wcale nie muszą być stare, każda z nas dojrzewanie przechodzi inaczej i każda może zostać obdarzona różnym biustem w okresie dojrzewania i wcale nie musi to być koniecznie nieduży biust.

23.14 To prawda, na pewno pamiętasz jak się twoje ciało rozwijało i powiem ci że każde rozwija się inaczej, nie ma czegoś takie że każda dziewczyna do lat 20 musi mieć miseczkę B, wcale tak nie jest, jest różne, jedna ma małe A, druga średnie Co a jeszcze inna duże E, każda z nas jest inna.

Gość gość
Czemu nie odpisałaś na maila?

Gość gość
niskablondynka wstaw te odważniejsze zdjęcia ;)

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ to Tomasz Tomczak :D ćpun i seksualny żebrak. Możesz mieć pewność, że masturbował sie do twoich zdjęć pod wpływem jakiś dziwnych narkotyków. Uważaj na niego, nie podawaj danych osobowych i nie wysyłaj mu zdjęcia twarzy, bo będzie Cie nękał jak inne dziewczyny z nieistniejącej już strony kowbojki.pl

Gość 09.37 Spokojnie, nie będę tutaj podawać swoich danych osobowych, zresztą wrzucam tu zdjęcia żeby inni je ocenili, a nie żeby wiedzieli kim jestem, bo nie jestem przecież żadną gwiazdą

Gość gość
Gratuluję. Brandzlujecie się pod kogoś kto nie istnieje :D

Gość gość
Dla nich już jesteś, wydajesz sie miła, więc uważaj na tych degeneratów. Szczególnie na Namarina i Tajemniczegostulejarza. To forum to ich jedyne okno na świat, kontakt z ładną dziwczyną może im namieszać w głowie i nie wiadomo co im do łba strzeli. Uważaj na siebie i powodzenia :)

Gość gość
dziś Gratuluję. Brandzlujecie się pod kogoś kto nie istnieje smiech.gif sugerujesz, że autorka postu tak ładnie rysuje? fotorealistynie kredkami? xD

Gość 09.43 przeczytaj wcześniejsze wiadomości i znajdziesz tam pare dowodów na to że jest inaczej niż mówisz.

Gość gość
mmm ale cudne ciałko, tylko pieścić i całować ;) zerwałbym ten staniczek zębami:P