Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niskablondynka

Nowy stanik (zdjecie)

Polecane posty

Gość gość
czekamy i przyrzekamy, że jak pokażesz nam zdjęcie swojej pięknej pupki, lub choć jej kawałek, nawet bez logowania to dosłownie zwariujemy ze szczęścia :)

Gość gość
zakochałem się...

Gość gość
wynos sie kvrwo

Gość 20.21 No wieci, jak dziewczyna ma piękny biust to warto żeby go pokazywała i moim zdaniem te co od dawna nie chcą pokazać mają kompleksy lub mają malutkie piersi których się wstydzą.

I mam nadzieję że czekaliscie, bo już jestem to dziękuję z góry wszystkim którzy znowu się pojawiają na poście tutaj ;)

Gość gość
Niezła z ciebie k***a i do tego siano we łbie

Namarin Z doświadczenia wiem ze nie warto się takimi uwagami przejmować, więc takie jest moje myślenie, ale nie każda dziewczyna potrafi to przetrwać, być obrażona i dać temu przejść

Namarin No to jesteś dojrzałym mężczyzna w pełni sił, nie jesteś stary ;) Spoko ;) a czasami się zastanawiam czemu nie mam faceta

Gość gość
Jakie ty możesz mieć doswiadczenie w tym wieku o którym piszesz i to już świadczy o tym że jakaś gruba stara k***a jest z ciebie

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś spieprzaj dziadu j*****y

Gość motm1
nie żebym się wtrącał, ale namari to prawik24 kolo który wrzucał tu filmiki jak sra do miski i myje rozkraczony jądra w miednicy z wodą itd ogólnie straszny żul i pener

Gość misio1 wrócił
ale cipcie możesz nam pokazać już teraz ! prawda chłopaki ? :D:D:D

Gość gość
motm1 dziś pedofil kotarba wykasza konkurencje :D:D

Gość gość
na serio dał tu filmik jak swoją własną kupę smaży, oprócz tego b często wgle dawał zdjęcia swojego kału, albo np swojej kuchni która wyglądała krva jak sam nie wiem jak to nazwać :D:D:D:D:D:D bezdomni w noclegowni maja lepiej ! ma ktoś fote przemka ? może wstawcie to zaraz wszystko młodej użytkowniczce wyjaśnimy...

Gość gość
taka dziewczyna nie może być sama !

Gość gość
Po co ty dziewczyno wrzucasz te foty? Zrób pożytek i zacznij zarabiać ma tym, jesli juz musisz te cyce wystawiać, a nie za darmo wrzucasz.

Gość gość
oj barany:O tyle lat na kafe siedzicie, a nie skumaliście, że jakaś stara kwoka sobie z was jajca robi ??? zdjęcie z karteczką panowie!! heloooł ???!! żal mi was:O:O

idz na jakas strone i pomachaj cyckami do kamery to zara drobne wpadna jesli cie to kreci :P

Gość gość
ja piertole zwariowałem, po co wstawiasz tu zdjęcie tego kazahskiego szczura ? :D:D poważnie ze śmiechu, aż mnie brzuch boli :D:D:D:D

Gość gość
namarin z Donbasu przecie

Gość gość
a, może nasze gwiazdzie się jakiś gangbang na kilka kutachów marzy co ? :D Byłaś k***o kiedyś smagana za kare sterczącym kutachem po czole ??? napiertalana rozżarzonym prętem lub kablem od prodziża ??? jeśli nie... to WITAM CIĘ NA KAFETERYJNYM POKŁADZIE!!!