Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jedyna wolne kobiety

Polecane posty

Gość gość

sa albo bardzo brzydkie (naprawde rozumiem ze kobieta nie musi byc szczupl ale jesli wyglada jakby zjadla 3 ostatnich facetow i pol rodziny to troche mnie odruzca )albo z jakimis kosmicznymi wymaganiami choc sa duzo mniej niz przecietne. Jakbym byl jakims przystojniakiem z tych ich wyobrazen to nie wzialbym sobie w zyciu takich dziewczyn. Skad w ogole sie biora takie kosmiczne wyobrazenie o facetach. Ja sam jestem mniej niz przecietny i to widze i nie podrywam jakis super ladnych ani nawet przecietnych. Zwykle szare myszki dzieciate i czesto od nich slysze ze nie jestem w ich typie bo szukaja prawdziwej milosci. Kurcze i nie potrafie tego zrozumiec jaka logika sie kieruja. Przeciez jaki normalny przystojny wolny facet wzialby sobie 40 z dzieckiem. Co te kobiety beda robic jak skoncza 45-50 lat i uroda minie?

Gość gość
Nadal będą piękne, młode, pewne siebie, seksowna i zadowolone.

Gość gość
wlasnie o tym mowie skad te fantazje i brak realizmu

Te brzydkie jeszcze po prostu nie trafiły na tych brzydkich, którzy są nimi zainteresowani, a ta druga grupa po prostu czeka po prostu na księcia z bajki bo jej kultura wmówiła, że bez motyli w brzuchu nic z tego nie będzie i będą żyły z mężem długo i szczęśliwie. "Co te kobiety beda robic jak skoncza 45-50 lat i uroda minie?" To samo, o ile kultura nie zacznie im wmawiać czegoś innego lub przejdą parę nieudanych związków i uświadomią sobie, że faktycznie motyle w brzuchu nie oznaczają, ze coś z tego wyjdzie.

Gość gość
kiedy kobieta ma do wyboru mężczyznę bez zaburzeń psychicznych, szczerego, bez nałogów, zaradnego - w sensie, że ma jakąś tam pracę i potrafi sam się utrzymać oraz nie trzeba będzie o niego się troszczyć, jak o noworodka, a inny będzie sprawiał kłopoty, miał nałogi,kłamał, manipulował, nie będzie miał za grosz samokrytyki ale nie oszczędzi jej oszczerstw, nadmiernej krytyki - to pewnie wybierze tego pierwszego. nikt nie zgodzi się na menela, ćpuna, manipulanta, krytykanta, dewianta, skoro można zdecydować się na wybór mądry i pozbawiony wcześniejszych patologicznych zachowań. wszystko!

Gość gość
12 00 skąd w tobie tyle zazdrości? Że ciebie nie chcą? Chcą inne, nie przejmuj się tak. Piękno jest w oczach patrzącego, każda potwora znajdzie swego amatora - przecież stosujesz to w życiu? ;) dzięki temu nasz narzeczoną a ona ma ciebie;)

Gość gość
ciezko mi powiedziec do jakiej grupy ja sie zaliczam bo jestem szczupla, wysportowana ale nie mam klasycznych rysow twarzy i mam tatuaze wiec byc moze jestem wg autora ta "bardzo brzydka" ale nigdy nie wzielabym sobie za meza czy w ogole partnera : 1)zakompleksionego frajera ktory wzialby mnie z braku laku a marzyl o innych 2) nieudacznika bez wyksztalcenia (sama mam wyzsze i dobry zawod po ktorym zawsze znajde prace) 3)cpuna czy pijaka albo 200kg grubasa uzaleznionego od zarcia 4) kur/wiarza ktory by mnie zdradzal i mial przebieg w burdelu jak przecietny vw sprowadzany z De 5) islamiste ktory by mnie nawalal za przesolona zupe i czemu mialabym wziasc kogos z w.w. skoro sama nie jestem ani desperatka, ani kur/wa, ani cpunka czy zulica czy grubaska i mam stabilizacje zawodowa? cale szczescie ze spotkalam swojego meza bo naprawde bylo ciezko znalezc kogos zainteresowanego mna bez w.w. defektow

Gość gość
bo kobiety sie cenia i nie wezma pierwszego lepszego

dziś :-D A potem kobieta poczuje motyle w brzuchu i bierze jednego z tych pięciu :-D Kobiety przy wyborze partnera nie kierują się rozumem tylko emocjami. A jak byś była gruba i brzydka to zdecydowanie wzięłabyś np. nr 1, choć pewnie nie wiedziałabyś, że wziął Cię z braku laku, co jest raczej logiczne bo chyba nie sądzisz, że gruby i brzydki wolałby grubą i brzydką zamiast top modelki, bo wiadomo, ze Ci się nie przyzna.

dziś "bo kobiety sie cenia i nie wezma pierwszego lepszego" Nie, kobieta weźmie każdego o ile poczuje motyle w brzuchu. Gdyby było jak napisałaś to alimenciarze nie mieliby żadnych szans u kobiet jako, ze są dupkami, którzy mają w d... swoje dzieci, a jest zupełnie odwrotnie, nie znam żadnego, który miałby problemy z kobietami.

Gość gość
zeby poczula motyle w brzuchu to musi byc przystojny, czyli nie jest pierwszym lepszym :)

Gość gość
A guzik prawda, że przystojny = sie motyle w brzuchu u kobiety. Żeby te motyle były to facet musi być po prostu bajerantem, nawijać kobiecie to co chce usłyszeć i słuchać (udawać że słucha) jej pierdół.

12:34 Aleksander... jeśli przyjąć, że charakter warunkuje styl bycia, a ten ma wprost wpływ na wywoływanie emocji w kobiecie, które są wzmacniane powierzchownością faceta... wychodziłoby na to, że charakter jest jednak pierwszoplanowy?

Gość gość
bzdura facet musi byc przystojny, bajerantem to moze byc nawet stary dziadzio i nie wierze by jakakolwiek dziewczyne by poderwal zejdz na ziemie. Prawda jest taka ze musisz sie wpierw podobac fizycznie a sluchanie i bajerowanie to ma naprawde male znaczenie. Gwarantuje ci ze 999na1000 dziewczyn rozmawialoby z przystojnym mrukiem niz nijakim bajerantem. Znam to z autopsji mam kumpla cham i burak malo gada a dziewczyny sie same do neigo kleja wiec nie wymyslaj bzdur bo ci sie tak wydaje.

dziś A gdzie ja napisałem, ze tylko wygląd może wywoływać motyle w brzuchu? Sposób mowy, barwa głosu, sposób uśmiechania się, typ pewności siebie również mogą tak działać. No tym właśnie bazują szkoły podrywu bo mordy nie zmienisz.

12:57 W porządku, rozumiem. Dla mnie ''bycie dobrym materiałem na męża i ojca dzieci'' wynika nie tyle z ogólnego charakteru, ile ukierunkowanej postawy Pozdrawiam ;p

Gość gość
Aleksander - co ty za cio/ta jesteś z tymi motylami? Kobiety NORMALNE na umyśle nie wybierają KRETYNÓW! NIGDY! Piszę tu za siebie. Inne mogą robić co chcą, nie mój biznes ani motyle ,brrrrrrrrr, tfffuuuuu!!! :P

dziś Nie rozumiesz, kobiety bazują na emocjach, sam wygląd daj***ardzo dużo ale jest też cała masa facetów, którzy nie są bardzo przystojni a mają bardzo dużo kobiety, oczywiście gdyby byli przystojni to mieliby jeszcze więcej ale bez wyglądu LUB cech wywołujących emocje masz bardzo małe szanse na związek.

dziś Jasne, rozumiem :-) W każdym razie jakbyś tego nie nazwała to jest jak jest. Ilu to już facetów słyszało "jesteś świetnym facetem ale... nic z tego nie będzie (tzn. moja c... nie robi się mokra przy Tobie)".

dziś "co ty za cio/ta jesteś z tymi motylami?" Kobiety tak opisują stan zakochania :-) "Kobiety NORMALNE na umyśle nie wybierają KRETYNÓW! NIGDY!" A kto powiedział, że kobiety są normalne? :-)

Gość gość
A faceci na czym bazują? Na popędzie? Kolejny frustracik próbuje dyskutować. Tak jak faceci lecą na ładne dziunie, tak kobiety lecą na przystojnych facetów. Nie widzę w tym niczego dziwnego. No ale oczywiście nieudacznicy mają bul dópy.

Gość gość
a kto powiedział Aleksandrze, że jesteś mądry? :P samouwielbienie nie jest dobrym wyborem, a ty masz go w nadmiarze :P nigdy tak nie określam stanu swojego zakochania. jakie motyle? a ty też masz motyle, czy tasiemca? :D pewnie tasiemca, tfuuu!!!

Gość gość
nie dyskutuj z tym nienormalnym Aleksandrem. on i tak nie ma niczego mądrego do powiedzenia. wsią jedzie na kilometr :P

dziś "Tak jak faceci lecą na ładne dziunie, tak kobiety lecą na przystojnych facetów." Zupełnie jak zwierzęta "No ale oczywiście nieudacznicy mają bul dópy." Innymi słowy ci, którzy nie mieli szczęścia w genetycznej loterii urody to nieudacznicy :-D

dziś "a kto powiedział Aleksandrze, że jesteś mądry?" Na pewno nie ja. :-) "samouwielbienie nie jest dobrym wyborem, a ty masz go w nadmiarze" Bo pisze co myślę? "nigdy tak nie określam stanu swojego zakochania. jakie motyle?" Jasne, chodziło mi raczej o dużą część kobiet.

Gość gość
Alek weź swoje flaki przenieś na inne fora. Tu poklasku nie uzyskasz :O

Gość gość
Piszesz co ci ślina na jęzor przyniesie. Czasem warto posłuchać, co inni maja do powiedzenia. Nie jesteś jedynym, który ma racje, mimo, że wydaje ci się, że "piszesz, co myślisz".