Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jedyna wolne kobiety

Polecane posty

Gość gość
boze jak ktos pisze o szkolach uwodzenia i tym calym marketnigu gdzie najczesciej przystojni faceci ucza facetow niczym z programu rolnik szuka zony jak podrywac to mi was tylko zal. Szkoly uwodzenia to jedynie maszynak do robienia kasy jesli ktos na cos takiego chodzi i za to placi to powiem wprost jest idjo....tom :) Jakie znowu techniki uwodzenia wy to chyba macie 5 lat ze w takie bzdury wierzycie. Albo ma facet wyglad albo kase i to robi najwieksze wrazenie. Jesli maly grubasek z przcietna praca i zyciem mysli ze pozna tajne techniki uwodzenia mnichow shaolin to powinien sie leczyc na glowe :D

dziś "Alek weź swoje flaki przenieś na inne fora. Tu poklasku nie uzyskasz" No przecież wiem, zwolennik braku niewolnictwa w XIX wieku w Ameryce też by poklasku nie uzyskał :-)

dziś "Nie jesteś jedynym, który ma racje, mimo, że wydaje ci się, że "piszesz, co myślisz"." :-D Aha... czyli wydaje mi się, a rzeczywistości nie piszę co myślę :-D ciekawa logika :-D

Gość gość
tak tyle ze jesli facet nie jest totalna patologia to z tymi twoimi glupimi modelkami spedzi co najwyzej kilka nocy a nie uklada sobie zycie a niektore kobiety to juz w ogole maja fantazje znam wiele takich po studiach wyksztalconych i ladnych co pobralo kredyty i utrzymywalo konkubentow nie znam ani jednego faceta co robilby takie glupoty.

dziś "gdzie najczesciej przystojni faceci ucza facetow niczym z programu rolnik szuka zony jak podrywac to mi was tylko zal. " Dobrze, że napisałaś "najczęściej", czyli wynika z tego, że masz świadomość, że nie wszyscy są przystojni a mimo tego im wychodzi. "Szkoly uwodzenia to jedynie maszynak do robienia kasy jesli ktos na cos takiego chodzi i za to placi to powiem wprost jest idjo....tom" No tak, mimo, że nie daje to żadnej skuteczności to ludzie i tak się tam pchają :-D Cała masa zadowolonych klientów no ale wiadomo, że Ty wiesz lepiej :-D "Albo ma facet wyglad albo kase i to robi najwieksze wrazenie." Masz rację, największe, nie jedyna. "Jesli maly grubasek z przcietna praca i zyciem mysli ze pozna tajne techniki uwodzenia mnichow shaolin to powinien sie leczyc na glowe" Ma mniejsze szansę niż niegrubasek ale na pewno jego szansę wzrastają.

Gość gość
Alek jesteś autorem tego tematu bo widzę zaangażowanie? :D

Gość gość
kiedys mi znajomy podeslal link do wlasnie jakiejs szkoly uwodzenia jakis kulturysta prawie uczyl napalonych konibi..cow mieszkajacych u mamusi jak podrywac kobiety :D Sprowadzalo sie do tego ze prawil im banaly ktore moglyby byc chyba odkrywcze i skuteczne na zabitej dechami wiosce. Takie szkoly uwodzenia to naprawde zenada i obciach jak ktos musi na to chodzic to juz sobie strzela sam w stope bo tylko swiadczy o tym jakim jest nieudacznkiem ze musi wysluchiwac najprostszych rzeczy za pieniadze ktore powiedzialbymu pierwszy lepszy 16 latek :D Powiem tak przecietnie wygladajacy facet poderwalby w 15 minut wiecej kobiet niz ci wszyscy faceci razem wzieci po szkolach uwodzenia przez 15 lat :D

Gość gość
Do autora: a jaka wage powinna miec kobieta zeby Cie nie odrzucala?

"dziś Trudno powiedzieć. Najważniejsze by starała się wyglądać dla mnie jak najatrakcyjniej tzn. starała się jak najmocniej schudnąć, ja też bym się dla niej starał.

Gość gość
To milo ze nie skreslilbys na starcie.

Gość gość
14:16 - oznacza to, że jak ona postara się schudnąć (bo wtedy się tobie tylko podoba), to wtedy ty też schudniesz dla niej i zaczniesz mniej żreć :D obawiam się, że prędzej wpuścisz ja w anoreksję zanim sam schudniesz :D

Gość gość
czyli: dajesz -odbierasz, a nie obdarzasz, tak jak ona ?miłość jest darem, nie dla każdego, dlatego nie wymaga dawania i odbierania czy robienia z siebie pajaca, ale obdarowywania wzajemnego uczuciem. a nie wymagań: schudnij, to ja też schudnę skarbie, słoneczko, słonico :D

Gość gość
a dlaczego: dla ciebie, a nie dla SIEBIE? mam wrażenie, że ty ciągle nie rozumiesz. ty czegoś ciągle chcesz i ma być tak jak chcesz bo jak nie to.....odmrozisz sobie uszy na złość

dziś Bo dla mnie związek polega na robieniu rzeczy dla partnera, po to aby partner czuł się możliwie najszczęśliwszy. Istotą związku jest to by partner chciał szczęścia partnera.

Gość gość
gość dziś aha, wiec baba MOZE cos robic, lub nie robic absolutnie nic - bo robi/nie robi DLA SIEBIE. mezczyna - ma stojac na rzesach klaskac uszami, czolobitne, holdy skladac, zapomniec o rodzinie, znajomych - bo przeciez baba ma byc "najwaszniejsza". a potem jeszcze narzekanie ze NIC NIE DAJAC - bo wszystko DLA SIEBIE; przestajecie po jakims czasie poswiecania uwagi/czasu/pieniedzy/zycia ciagle dostawac. gdzie tu jakakolwiek logika czy dojrzalosc emocjonalna? to zwykle pasozytowanie na takim mezczyznie jak w powyzszym przykladzie. i z tego co widac, to wiekszosc bab na forum ma takie zapatrywania, zdarzaja sie wyjatki pozytywne, zdarzaja sie i kompletne, wrecz zbrondnicze odchyly. kiepsko, kiepsko.

Gość gość
Jeżeli chcesz mieć ładną żonę to musisz ją poderwać zanim poderwie ją inny . Musisz być pierwszy bo potem to już pozmiatane. Ładne dziewczyny w wieku 18 lat są już w 90 % zajęte.

Gość gość
Boże co za prumitywizm myślowy.

Gość gość
23.06 No to ja miałem szczęście. Trafiła mi się jedna z tych nielicznych 10% wolnych, ładnych dziewczyn 18+, a konkretnie dwudziestolatka. Została później moją żoną.