Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czemu jedyna wolne kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

sa albo bardzo brzydkie (naprawde rozumiem ze kobieta nie musi byc szczupl ale jesli wyglada jakby zjadla 3 ostatnich facetow i pol rodziny to troche mnie odruzca )albo z jakimis kosmicznymi wymaganiami choc sa duzo mniej niz przecietne. Jakbym byl jakims przystojniakiem z tych ich wyobrazen to nie wzialbym sobie w zyciu takich dziewczyn. Skad w ogole sie biora takie kosmiczne wyobrazenie o facetach. Ja sam jestem mniej niz przecietny i to widze i nie podrywam jakis super ladnych ani nawet przecietnych. Zwykle szare myszki dzieciate i czesto od nich slysze ze nie jestem w ich typie bo szukaja prawdziwej milosci. Kurcze i nie potrafie tego zrozumiec jaka logika sie kieruja. Przeciez jaki normalny przystojny wolny facet wzialby sobie 40 z dzieckiem. Co te kobiety beda robic jak skoncza 45-50 lat i uroda minie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nadal b臋d膮 pi臋kne, m艂ode, pewne siebie, seksowna i zadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie o tym mowie skad te fantazje i brak realizmu

Udost臋pnij ten post

Te brzydkie jeszcze po prostu nie trafi艂y na tych brzydkich, kt贸rzy s膮 nimi zainteresowani, a ta druga grupa po prostu czeka po prostu na ksi臋cia z bajki bo jej kultura wm贸wi艂a, 偶e bez motyli w brzuchu nic z tego nie b臋dzie i b臋d膮 偶y艂y z m臋偶em d艂ugo i szcz臋艣liwie. "Co te kobiety beda robic jak skoncza 45-50 lat i uroda minie?" To samo, o ile kultura nie zacznie im wmawia膰 czego艣 innego lub przejd膮 par臋 nieudanych zwi膮zk贸w i u艣wiadomi膮 sobie, 偶e faktycznie motyle w brzuchu nie oznaczaj膮, ze co艣 z tego wyjdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedy kobieta ma do wyboru m臋偶czyzn臋 bez zaburze艅 psychicznych, szczerego, bez na艂og贸w, zaradnego - w sensie, 偶e ma jak膮艣 tam prac臋 i potrafi sam si臋 utrzyma膰 oraz nie trzeba b臋dzie o niego si臋 troszczy膰, jak o noworodka, a inny b臋dzie sprawia艂 k艂opoty, mia艂 na艂ogi,k艂ama艂, manipulowa艂, nie b臋dzie mia艂 za grosz samokrytyki ale nie oszcz臋dzi jej oszczerstw, nadmiernej krytyki - to pewnie wybierze tego pierwszego. nikt nie zgodzi si臋 na menela, 膰puna, manipulanta, krytykanta, dewianta, skoro mo偶na zdecydowa膰 si臋 na wyb贸r m膮dry i pozbawiony wcze艣niejszych patologicznych zachowa艅. wszystko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12 00 sk膮d w tobie tyle zazdro艣ci? 呕e ciebie nie chc膮? Chc膮 inne, nie przejmuj si臋 tak. Pi臋kno jest w oczach patrz膮cego, ka偶da potwora znajdzie swego amatora - przecie偶 stosujesz to w 偶yciu? ;) dzi臋ki temu nasz narzeczon膮 a ona ma ciebie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciezko mi powiedziec do jakiej grupy ja sie zaliczam bo jestem szczupla, wysportowana ale nie mam klasycznych rysow twarzy i mam tatuaze wiec byc moze jestem wg autora ta "bardzo brzydka" ale nigdy nie wzielabym sobie za meza czy w ogole partnera : 1)zakompleksionego frajera ktory wzialby mnie z braku laku a marzyl o innych 2) nieudacznika bez wyksztalcenia (sama mam wyzsze i dobry zawod po ktorym zawsze znajde prace) 3)cpuna czy pijaka albo 200kg grubasa uzaleznionego od zarcia 4) kur/wiarza ktory by mnie zdradzal i mial przebieg w burdelu jak przecietny vw sprowadzany z De 5) islamiste ktory by mnie nawalal za przesolona zupe i czemu mialabym wziasc kogos z w.w. skoro sama nie jestem ani desperatka, ani kur/wa, ani cpunka czy zulica czy grubaska i mam stabilizacje zawodowa? cale szczescie ze spotkalam swojego meza bo naprawde bylo ciezko znalezc kogos zainteresowanego mna bez w.w. defektow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo kobiety sie cenia i nie wezma pierwszego lepszego

Udost臋pnij ten post

dzi艣 :-D A potem kobieta poczuje motyle w brzuchu i bierze jednego z tych pi臋ciu :-D Kobiety przy wyborze partnera nie kieruj膮 si臋 rozumem tylko emocjami. A jak by艣 by艂a gruba i brzydka to zdecydowanie wzi臋艂aby艣 np. nr 1, cho膰 pewnie nie wiedzia艂aby艣, 偶e wzi膮艂 Ci臋 z braku laku, co jest raczej logiczne bo chyba nie s膮dzisz, 偶e gruby i brzydki wola艂by grub膮 i brzydk膮 zamiast top modelki, bo wiadomo, ze Ci si臋 nie przyzna.

Udost臋pnij ten post

dzi艣 "bo kobiety sie cenia i nie wezma pierwszego lepszego" Nie, kobieta we藕mie ka偶dego o ile poczuje motyle w brzuchu. Gdyby by艂o jak napisa艂a艣 to alimenciarze nie mieliby 偶adnych szans u kobiet jako, ze s膮 dupkami, kt贸rzy maj膮 w d... swoje dzieci, a jest zupe艂nie odwrotnie, nie znam 偶adnego, kt贸ry mia艂by problemy z kobietami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zeby poczula motyle w brzuchu to musi byc przystojny, czyli nie jest pierwszym lepszym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A guzik prawda, 偶e przystojny = sie motyle w brzuchu u kobiety. 呕eby te motyle by艂y to facet musi by膰 po prostu bajerantem, nawija膰 kobiecie to co chce us艂ysze膰 i s艂ucha膰 (udawa膰 偶e s艂ucha) jej pierd贸艂.

Udost臋pnij ten post

12:34 Aleksander... je艣li przyj膮膰, 偶e charakter warunkuje styl bycia, a ten ma wprost wp艂yw na wywo艂ywanie emocji w kobiecie, kt贸re s膮 wzmacniane powierzchowno艣ci膮 faceta... wychodzi艂oby na to, 偶e charakter jest jednak pierwszoplanowy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bzdura facet musi byc przystojny, bajerantem to moze byc nawet stary dziadzio i nie wierze by jakakolwiek dziewczyne by poderwal zejdz na ziemie. Prawda jest taka ze musisz sie wpierw podobac fizycznie a sluchanie i bajerowanie to ma naprawde male znaczenie. Gwarantuje ci ze 999na1000 dziewczyn rozmawialoby z przystojnym mrukiem niz nijakim bajerantem. Znam to z autopsji mam kumpla cham i burak malo gada a dziewczyny sie same do neigo kleja wiec nie wymyslaj bzdur bo ci sie tak wydaje.

Udost臋pnij ten post

dzi艣 A gdzie ja napisa艂em, ze tylko wygl膮d mo偶e wywo艂ywa膰 motyle w brzuchu? Spos贸b mowy, barwa g艂osu, spos贸b u艣miechania si臋, typ pewno艣ci siebie r贸wnie偶 mog膮 tak dzia艂a膰. No tym w艂a艣nie bazuj膮 szko艂y podrywu bo mordy nie zmienisz.

Udost臋pnij ten post

12:57 W porz膮dku, rozumiem. Dla mnie ''bycie dobrym materia艂em na m臋偶a i ojca dzieci'' wynika nie tyle z og贸lnego charakteru, ile ukierunkowanej postawy Pozdrawiam ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aleksander - co ty za cio/ta jeste艣 z tymi motylami? Kobiety NORMALNE na umy艣le nie wybieraj膮 KRETYN脫W! NIGDY! Pisz臋 tu za siebie. Inne mog膮 robi膰 co chc膮, nie m贸j biznes ani motyle ,brrrrrrrrr, tfffuuuuu!!! :P

Udost臋pnij ten post

dzi艣 Nie rozumiesz, kobiety bazuj膮 na emocjach, sam wygl膮d daj***ardzo du偶o ale jest te偶 ca艂a masa facet贸w, kt贸rzy nie s膮 bardzo przystojni a maj膮 bardzo du偶o kobiety, oczywi艣cie gdyby byli przystojni to mieliby jeszcze wi臋cej ale bez wygl膮du LUB cech wywo艂uj膮cych emocje masz bardzo ma艂e szanse na zwi膮zek.

Udost臋pnij ten post

dzi艣 Jasne, rozumiem :-) W ka偶dym razie jakby艣 tego nie nazwa艂a to jest jak jest. Ilu to ju偶 facet贸w s艂ysza艂o "jeste艣 艣wietnym facetem ale... nic z tego nie b臋dzie (tzn. moja c... nie robi si臋 mokra przy Tobie)".

Udost臋pnij ten post

dzi艣 "co ty za cio/ta jeste艣 z tymi motylami?" Kobiety tak opisuj膮 stan zakochania :-) "Kobiety NORMALNE na umy艣le nie wybieraj膮 KRETYN脫W! NIGDY!" A kto powiedzia艂, 偶e kobiety s膮 normalne? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A faceci na czym bazuj膮? Na pop臋dzie? Kolejny frustracik pr贸buje dyskutowa膰. Tak jak faceci lec膮 na 艂adne dziunie, tak kobiety lec膮 na przystojnych facet贸w. Nie widz臋 w tym niczego dziwnego. No ale oczywi艣cie nieudacznicy maj膮 bul d贸py.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a kto powiedzia艂 Aleksandrze, 偶e jeste艣 m膮dry? :P samouwielbienie nie jest dobrym wyborem, a ty masz go w nadmiarze :P nigdy tak nie okre艣lam stanu swojego zakochania. jakie motyle? a ty te偶 masz motyle, czy tasiemca? :D pewnie tasiemca, tfuuu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie dyskutuj z tym nienormalnym Aleksandrem. on i tak nie ma niczego m膮drego do powiedzenia. wsi膮 jedzie na kilometr :P

Udost臋pnij ten post

dzi艣 "Tak jak faceci lec膮 na 艂adne dziunie, tak kobiety lec膮 na przystojnych facet贸w." Zupe艂nie jak zwierz臋ta "No ale oczywi艣cie nieudacznicy maj膮 bul d贸py." Innymi s艂owy ci, kt贸rzy nie mieli szcz臋艣cia w genetycznej loterii urody to nieudacznicy :-D

Udost臋pnij ten post

dzi艣 "a kto powiedzia艂 Aleksandrze, 偶e jeste艣 m膮dry?" Na pewno nie ja. :-) "samouwielbienie nie jest dobrym wyborem, a ty masz go w nadmiarze" Bo pisze co my艣l臋? "nigdy tak nie okre艣lam stanu swojego zakochania. jakie motyle?" Jasne, chodzi艂o mi raczej o du偶膮 cz臋艣膰 kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Alek we藕 swoje flaki przenie艣 na inne fora. Tu poklasku nie uzyskasz :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszesz co ci 艣lina na j臋zor przyniesie. Czasem warto pos艂ucha膰, co inni maja do powiedzenia. Nie jeste艣 jedynym, kt贸ry ma racje, mimo, 偶e wydaje ci si臋, 偶e "piszesz, co my艣lisz".

Udost臋pnij ten post