Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jajko wibrujące na pilota mp3 pytanie

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic takie jajko, sa tanie na allegro i widze ze duzo ludzi je kupuje. Wystarczy wpisac jajko mp3, ma ono pilota zdalnie sterowanego wygladajacego jak ipod. Mam pytanie w jaki sposob wlacza sie tam te wibracje? Sa dwie strzalki i guzik na środku, jajko ma ponoc 20 różnych trybów. Chcialbym zeby jajko wibrowało tylko wtedy gdy trzymam guzik, ewentualnie wlaczalo sie i wyłączało kliknieciem zebym mogl zaskoczyc dziewczyne w roznych sytuacjach. Jesli jajko dziala "stale" czyli po wybraniu programu ciagle wibruje to jest dla mnie troche bezuzyteczne, no chyba ze da sie to jednym guzikiem wyłączyć a nie przechodzic przez 20 programow w celu wylaczenia.

Gość gość
Wystarczy dłużej przytrzymać i się wyłącza. Krotko- zmienia się tryb wibracji. Ja mam takie z 10 trybami. Bardzo fajna zabawa. Jak mi mąż bez uprzedzenia włączył wibracje w windzie pełnej ludzi to było dosyć śmiesznie. Ale na początku niech partnerka w ogóle nauczy się chodzić z czymś takim w sobie. I lepiej kup w sex shopie widzisz co kupujesz.