Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedziecie po malo pracujących a ciekawe czy na ich miejscu byście nie korzystały

Polecane posty

Gość gość
A co mnie obchodzą kobiety starszego pokolenia? smiech.gif Młodsze na pewno mają co robić. I zgodze się z osobą wyżej, że inteligentne osoby się nie nudzą - nie w dzisiejszych czasach. Nie wiem jak mając chociażby internet można się nudzić. Dla mnie to niepojęte. xxxx może to ze teraz jest fajnie, ale jak 30 lat posiedzisz w domu to i internet sie znudzi i zywych znajomych zabraknie, bo wszyscy których znałas będą mieli swoje zycie

Gość gość
i tak przy okazji, obie te 46 latki swietnie sobie radzą z internetem, jedna recenzuje ksiązki fantasy, druga swoje zdjecia wrzuca na specjalistyczne fora dla fotografów i to z niezłym skutkiem, bo ma wysokie oceny

Gość gość
nie bądź dzieckiem. żeby to robić to trzeba mieć potrzebę, a wielu ludzi takich potrzeb po prostu nie ma. Nawet po studiach. To pewna forma prymitywizmu mentalnego, albo strasznego lenistwa, ale wielu ludzi tak ma. Moi sasiedzi, młodzi, on policjant po studiach, ona pielęgniarka. tylko praca i dom, ewentualnie wizyta u jej rodziny. do kina nie chodza bo po co, do teatru, na koncert nie, czytać nie czytaja, do kawiarni nie, wyjazd nie, jedyne co to zakupy i spacer z dzieciakiem do parku. Po prostu w ogóle nie wiedza po co by im to było. A stać ich xxx jezuuu, ale masakra, żywe trupy, zombiaki dosłownie zaprogramowane na prace i sen...

Gość gość
Jestescie jak z tej piosenki tamagoci jesc srac i do roboty.

Witam wszystkich, a propo poruszanej kwestii pracy.. jestem mamą 3 dzieci i z racji tego nie pracuję. Szukałam alternatywy , żeby móc zajmować się dziećmi, domem i nie pracując zawodowo na etacie (fizycznie nie mam takiej możliwości) zarobić troszkę i wspomóc domowy budżet. Będąc w 3 ciąży natrafiłam na fajny biznes internetowy który pozwala zarobic!! wystarczy poświęcić ok 5 minut dziennie żeby zarobić ok 1500-2000 zł miesięcznie a nawet i więcej. Nie ukrywam że trzeba zainwestować troszkę pieniędzy ale można zacząć od 50$. Na początku się bałam, że wpłacę pieniądze i już ich więcej nie zobaczę, tak nie jest!!! Zarabiam, jestem samodzielna finansowo, wychowuje dzieci!!! Inwestowanie w necie wcale nie jest takie straszne, naprawdę!!! odezwijcie sie co o tym sądzicie. Wrzucam link do mojej strony gdzie wszystko dokładniej opisałam. Pozdrawiam https://www.facebook.com/mojefutureadpro/?modal=admin_todo_tour