Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro mam 15 urodziny i doszedłem do wniosku że facet który używa gum to frajer

Polecane posty

Gość gość

zwykla pipa i ciul a nie zaden mezczyzna, samiec alfa ******ie w ogumieniu jest wstrętne, wyglada zle, kondomy smierdza, sa drogie, to jest nienormalne i wbrew naturze i prawu naturalnemu i obalam mit ze mlodziez nie wie nic o antykoncepcji i ''dzieci rodza dzieci'' wszyscy moi koledzy wiedza co i jak, smieszne jest to paplanie ze ''dzieci'' maja za malo edukacji seks. buhaha, niektorzy poprostu nie chca zadnej antykoncepcji w******** na to maja, no i znam duzo dziewczyn ktore same chca ''wpadki'' dziekuje za wysluchanie xd adam

Gość gość
Ale ci się dziecko nudzi. Wynieś śmieci, albo pomóż matce sprzątać chałupę.

Gość gość
nastepny temat bedzie mam 16 lat i jestem w ciazy.

Gość gość
no nudzi mi sie i filozofuje tylko, zle mowie ? seks w gumie jest nienaturalny i nienormalny biologicznie ;) a to drugie...no chyba sobie d**e zapłodnie i urodze przez od-byt :D

Gość gość
Zgadzam się. Wedlug mnie facet który roochał tylko w gumach to nadal prawik. Nawet jeśli przeleciał 1000 kobiet. Roochanie w gumce to nie roochanie, bo penis nie ma bezpośredniego kontaktu z pochwą. To jakaś imitacja.

Gość gość
dziecko, organicz sie na razie do walenia

Gość gość
Ach te wakacje

Gość gość
wale od 5 lat, za dlugo juz... pozatym jest tzw telegonia, dziewice trzeba koniecznie bez gumek i spust do srodka

Gość gość
młody ma racje, ale gdyby kazdy sie rznal bez to byloby jak w kongo, dobrze ze chociaz zdaje sobie sprawe z antykoncepji, ja sam 2 x wiecej lat i poziom wiedzy jest koszmarny, znajomy facet po studdiach myśli ze moze wsadzić penisa do macicy, że sperma robi sie w jajach, prostata to jakiś guz :D