Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodszy facet czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość
Nie predzej czy pó źniej puści cie kantem

Gość gość
Stare baby fantazjują, to obleśne.

Gość marawstala
Tak wg mnie lepszy młodszy niż starszy : )

Gość gość
Przestańcie z tymi starymi babami! Jak np on ma 22, a ona 28 to co? jest stara babą, tak??? Albo jak on 32, a ona np 38 to co? On niby dziecko, a ona staruszka??? Puknijcie się

Gość gość
Ty się puknij, dla takiego chłopaka to właśnie stara baba.

Gość gość
A co was obchodzi kto z kim śpi? Odczep8l7scie się od gejów, to teraz będziecie płuc na starzecz kobiety z młodymi mężczyznami? Pilnucie swoich dziadów, by nie odeszli do mlodych i interesujących, nie mówiąc o tym, że ładnych, zgrabnych i szczupłych. Nie będą musiały tylka im lizac i wsadzac sobie ogórka w psioche, jak tu jakąś nimfomanka stara pisała o swoim oddaniu, by chcieli z nimi być

Gość gość
Znam dwie pary z różnicą 7lat. Jedni biorą ślub za miesiąc druga para właśnie sie rozstała... po 10-12 lat razem (obie pary) Wszystko zależy od was, wiek nie gra roli, ale to czego oczekujecie od życia i jak ma ono wyglądać. Jedna z koleżanek chciała rodziny, dzieci, a partner nie był gotowy. Ona po 40 ost dzwonek na dzieci a on ..jeszcze miał czas..

Gość gość
No to ja zastrzelę wszystkich :-). Mam 41 lat i adoptowaną 4letnią córeczkę :-). I w sierpniu wychodzę za mąż za faceta 7 lat od siebie młodszego :-). Znamy się z 10 lat i w pewnym momencie coś go trafiło i długo czekał, bo jak ja przygotowywałam sie do adopcji jako samotna matka, to nie w głowie mi były związki :-). Później też nie, bo była walka z chorobą sierocą córeczki, jej lękami, jej chorobami somatycznymi, ale on był przy nas cały czas, bo kochał, chociaż ja nic od niego nie chciałam :-). I nie dośc że bierze sobie za żonę starą babę, to jeszcze przysposabia nie swoje dziecko :-).

Gość gość
Stara baba plus młody chłopak to wyjątkowy wyjątek, bo starą babę weźmie tylko desperat. I fajnie, tylko nie próbujcie stare baby wciskać wszystkim naokoło, że niby młodzi faceci was chcą. Nie chcą, oprócz zboczeńców i tych szukających drugiej mamusi.

Gość gość
Niektórym się grubo popierdyliła definicja starości... Jak ktoś poniżej 40 dla kogoś jest stary to ten ktoś ma chyba coś z głową... Ponad czterdzieści to też jeszcze nie starość, więc przestańcie się tu wydzierać, bo to z wami jest coś nie tak, a nie z tymi, którzy są w szczęśliwych związkach nie przejmując się waszym durnym gadaniem. Poza tym jakbyście fotkę niektórych kobiet dostali to byśmy się grubo pomylili co do ich wieku- wiele z nich nie wygląda wgl na swój wiek tylko na wiele mniej. A wy daję japy drzecie o starości- stare to jest wasz głupie, prymitywne myślenie. Ja mam 32, ale jestem drobna i szczupła i wyglądam na wiele mniej i od 2 lat mam faceta, który ma 24 no i co? Nie jestem starą babą, wyglądam młodo, wszyscy wiedzą kto ile ma lat i nikt się głupio nie czepia, tylko tu się jakieś trolle znalazły

Gość gość
nie

Gość gość
Ma

Gość gość
ma ma :)

Gość gość
Ma sens!!! :))