Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodszy facet czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość
No pewnie ze ma sens

Gość gość
Dla chłopaka kobieta starsza o 8 lat to stara baba, nie wiem kogo to dziwi.

Gość gość
22:24 My tu rozmawiamy o meżczyznach a nie o chłopakach ty pryszczaty onanisto.

Gość gość
Znam małżeństwo, gdzie kobieta jest starsza o 14, ale to babka petarda z wyglądu. I chyba nie tylko;-)

Gość gość
Jak powiem, że znam małżeństwo gdzie ona jest 18 lat starsza to pewnie mi nikt nie uwierzy. Ale oni mieszkają od lat w Kanadzie.

Gość gość
No i mamy nalot podstarzalych prawikow, ech. Mnie tylko dziwi, co oni robią na damskie forum????? Chociaz na męskich forach pewnie ich nie chcą.

Gość gość
23:04 Ty to k***a chyba w simsach żyjesz. Naokoło pełno par. On starszy albo ona. Albo rownolatkowie. ALE TO TRZEBA RUSZYĆ D**E Z PRZED KOMPA ABY TO ZOBACZYĆ. k****, ja myślę czasem , że tu piszą sami 14 letni chłopcy.

Gość gość
Tez byłam takim niedowiarkiem i sceptykiem do czasu gdy poznalam faceta, ktory był w zwiazku z 15 lat starszą babką. Najpierw zdziwienie i lekka krytyka bo to był naprawdę przystojny mężczyzna ale jak rozpoczął o niej opowiadać jaka ona jest super i, że te wszystkie młode łaszące się do niego laski nie umywają się do niej to zrozumiałam, że każdemu odpowiada co innego i ja nie mam prawa tego negować. Nadal są ze sobą, pare lat temu wzięli ślub. Po paru latach ja poznałam obecnego mojego mężczyznę 19lat młodszego i gdyby nie takie pary, które spotkałam wcześniej bo pozniej spotkałam jeszcze dwie to pewnie bym uciekła i nie miałabym tego co mam teraz czyli fajnego faceta, który mnie bardzo kocha. Dla informacji chłopczyków tu ujadających czy matron moralizujących to nie mieszkam w Polsce od bardzo dawna i żyję z moim ukochanym już ładnych pare lat.

Gość gość
ale sama piszesz nie jestes w polsce, a tam jest nowoczesniej pod wieloma wzgledami. Jak sie zyje w malej polskiej miescinie, gdzie ludzie sie znaja jak na wsi, to jest bardzo zle. Gdy chlopak chce starsza, to juz paplaja jak wsioki...

Gość gość
z o 6lat starszą bym się związał, a więcej to już za duzo dla mnie. Nie potrzebuje matkowania!

Gość gość
Moja kumpelka ma chłopaka właśnie młodszego o 6 i pół roku. Tyle on wygląda bardzo poważnie na swoje lata. On jest typem urody coś jak arab, czy inny ciemniejszy naród. Ma kruczoczarne włosy i brodę, co dodatkowo go postarza.

Gość gość
Ja znam takie pary: -ona 55 lat, on 37 i sa razem od 14 lat -ona 58 lat, on 35 lat i w zwiazku id ładnych paru lat Par gdzie kobieta jest 5-7 lat starsza nawet nie liczę ale znam kilka. Sama spotykam się teraz z facetem 11 lat młodszym, nie wiem co z tego wyjdzie, mnie ta różnica wieku przeraża chociaż nadajemy na tych samych falach. Kiedyś miałam też kilkumiesieczna znajomość z chłopakiem o ponad 12 lat młodszym a więc może mam zadatki na cougar haha.

Gość gość
Noo to dobra mamuska z Ciebie :) Mlodszy wcale nie musi potrzebowac matkowania, a Jego mlodszy wiek daje nam dodaytkowe dbanie o siebie

Gość gość
Ja mam 46 a on 39 jesteśmy szczęśliwi już 8 lat ze sobą.On po przejściach ja też .

Gość gość
Lech Kaczyński był 7 lat młodszy od żony... że już nie wspomnę o Macronie ;)

Gość gość
08.06 ha ha :D kogoś wyobraźnia ponosi

Gość gość
gość dziś No, dwie cipcie, którym żony matkowały. X Osiagnij najpierw to samo co te dwie cipcie, cipcio :)

Gość gość
A ty osiągnij to samo co ich drugie mamusie stara babo.

Gość gość
A jak on ma 30 a ona 36 co o tym myslicie?

Gość gość
hmm mam 27 i 33 byloby ok

Gość gość
Jam zwykle do powiedzenia mają faceci, którzy nie mają żadnej kobiety. Nawet starszej od siebie. A mundre toto że szok. Już po wpisie widać, czy facet coś sobą reprezentuje, czy jest jedynie odpadem. Albo zwykłym trolem.

Gość gość
On 30, ona 36? Co to za roznica? Sory, dla mnie żadna

Gość gość
niebezpiecznie w taki związek wchodzic na początku OK ale z czasem się wysypie , najbardziej jaskrawie moja koleżanka 6 lat różnicy i jak miała 45 zaczął szukać kochanek aż do rozwodu z jego strony pomimo że to on zdradzał otwarcie. To biologia i psychika nie do się tego oszukać. prof

Gość gość
Moim zdaniem jest sens - oczywiście że jest ryzyko, że mu się znudzisz itp. - jak w dokładnie każdym innym związku, naprawdę, są tysiące par rówieśników, gdzie jedno drugie zdradza, bije, poniża itd. O ile oboje chcecie tego samego, to nie jest przeszkoda: pytanie jest tylko czy on rzeczywiście chce takiego modelu związku co ty, a nie np. satysfakcji z wydymania starszej kobiety (jak wielu młodych buhajów). Ty go znasz, a nie my.

Gość gość
Porządnym facetem.jest, chętnym do dymania młodych i starych jest jego starszy kolega.

Gość gość
Ja 97 lat, on 21. Świetnie nam się układa. I znam takie pary. Mój wujek ze strony kuzynki ma 12 lat i jest z 46-latką i też super się dogadują.

Gość gość
:-D

Gość gość
gość wczoraj A ty osiągnij to samo co ich drugie mamusie stara babo. X Ja osiągnęłam :)

Gość gość
Kilka wpisów zniknęło- i to takich o tym, że różnica wieku nie ma znaczenia itd, ciekawe kto klikał "zgłoś" :) Pewnie te zbulwersowane, zgorzkniałe samotniki, które nie mają nikogo, a o różnicy wieku im wpisy przeszkadzają :)

Gość gość
Nie chce mi sie szukac :) Na pudlu byl artykul o starej babci nie pamietam teraz chyba miala ponad 77 czy 80 lat ao on 20 pare lat :O Pozniej poszukam to wkleje :O