Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z biurem podróży. Pytania

Polecane posty

Gość gość

Pojutrze wyjeżdżam do Grecji. Jest to nowość zarówno dla mnie jak i mojego partnera, długo się wystrzegaliśmy przed tego typu atrakcjami ze względu na obawę przed barierą językową jak i strach przed lataniem. Coś jednak w nas pękło i zdecydowaliśmy się na Grecję w wersji all inclusive. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak to konkretnie wygląda? Z tego co się orientuję to np all inclusive jest tylko na określone produkty i bary, czy będzie to wyraźnie oznaczone i opisane czy np wyjdzie, że będę coś zamawiać poza all inclusive a na koniec wystawią mi rachunek? Jak w tym wypadku wygląda kwestia napiwków? Po co są animatorzy? Czy będą nas zaczepiać? Muszę przyznać, że wolałabym tego uniknąć. Nasz angielski jest bardzo podstawowy. Jestem osobą lekko niedosłyszącą i zrozumienie mowy jest dosyć trudne. Co prawda wyjeżdżaliśmy już na własną rękę do Czech, Słowacji i Litwy jednak zawsze była to podróż własnym samochodem a noclegi wykupywałam na booking, byliśmy więc zwolnieni z większości formalności i nie byliśmy zmuszeni do podejmowania dyskusji z postronnymi osobami (poza restauracjami itp, ale tam wystarczą podstawy podstaw)

Gość gość
up

Gość gość
podpowie ktoś coś?

Gość gość
up

Gość gość
upo

Gość gość
up?

Gość gość
up... Mam dodatkowe pytanie. Ile wziąć dodatkowych pieniędzy? Planowałam wziąć 1000zł na karcie i jakieś 150 euro w gotówce ale mój facet lamentuje, że chyba zwariowałam i że trzeba wziąć więcej... Co myślicie?