Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie facetow do ktorch ostatnio czulyscie tzw chemie

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie facetow do ktorch ostatnio czulyscie tzw chemie

Gość gość
Wtf?

Gość gość
Meski. Czuc bylo ze to prawdziwy facet. Agresywnych facetow jest na peczki i to nie swiadczy o pewnosci siebie i meskosci. On byl naprawde jak na swoj wiek i w ogole dojrzaly meski w tym jak mowil, jak sie poruszal, co soba prezentowal. z wygladu lekko umiesniony ale niewiele, mial ladne zbite cialo,czarne wlosy,niebieskie oczka i jasna cere. NIE BYL WYSOKI, mial jakies 175 wzrostu a do tego sympatyczny usmiech podobny do Shawna Mendesa

Gość gość
gość dziś 0/10 prowo tego nie mogla napisac kobieta

Borderline. Pijak, ćpun i cham :) ale też cholernie uzdolniony, inteligentny i przystojny... ostatecznie mnie odrzucił, no trudno :P

Gość gość
gimgowno nudzi sie i teskni za szkola sformułowane zdanie w tytule watku rodem nauczyciela na lekcji :D

Gość gość
Jestem kobieta.

Gość gość
gość dziś Jestem kobieta. x raczej dzieckiem, siusiumajtkiem:D

Gość gość
Nie jestem stara, mam 24 lata a wtedy 19.Ale jednak nie mam siusiaka miedzy nogami. A Twoje zdanie mnie nie interesuje.

Gość gość
Jakies 5 lat temu i nadal czuje bo jestem z tym mezczyzną. Bylo w nim cos tajemniczego a zarazem tak bardzo szczerego. Jego usmiech, spojrzenie i ten entuzjazm gdy moglismy sie zobaczyc. Nie jest umiesniony ale tez nie chudy czy gruby, ma jakies 178 cm w sam raz dla mnie. Ma sliczne dlonie i piekny usmiech a do tego jest bardzo spokojny, ulozony i ogolnie jest dobrym czlowiekiem. Kocham go bardzo.

Gość gość
7. 46 Nie wiesz czym jest chemia Mylisz z zauroczeniem w pierwszej fazie znajomości.

Gość gość
Starszy ode mnie 10 lat, piekielnie inteligentny. Cyniczny, beczczelny. Jego Wygląd nie zdradza jego upodobań ...mądrala w okularach, z bródką, zwykle w koszuli w kratkę,ok. 175 cm wzrostu. Znamy się już kilka lat i krążymy wokół siebie jak głodne sępy. Nie nadaje się zupełnie na partnera życiowego, ma trudny charakter, egocentryk, egoista. On po rozwodzie, ja mężatka od 3 lat. Działa na mnie jak nikt nigdy..ale go nie kocham. Możemy nie mieć kontaktu dłuższy czas a jak go odzyskamy to jakbyśmy widzieli się przed chwilą. Może tak się dzieje również dlatego,że nigdy mu nie uległam i jest zakazanym owocem. Jednak to męża wybrałam i z nim chcę być a on zostanie moją niespełnioną fantazją.

Gość gość
A ile razy w zyciu czuliscie ta chemie to sie czesto wan zdarza?

Gość gość
gość dziś 7. 46 Nie wiesz czym jest chemia Mylisz z zauroczeniem w pierwszej fazie znajomości. X Dokladnie wiem jak dziala zauroczenie a jak chemia, o ile zauroczenie trafia sie dosc czesto to chemia juz nie. Gdy zobaczylismy sie po raz pierwszy tego dnia nic na to nie wskazywalo. Dopiero po paru godzinach spedzonych razem nie moglismy sie od siebie oderwac. Nie bylo seksu czy nawet calowania sie. Czulismy ta aure i niby przypadkiem spotkalismy sie na drugi dzien. Moj mezczyzna nie jest jakims przystojniakiem gdyby nie ta chemia to prwnie nie bylabym nim zainteresowana. Do dzis sam jego dotyk wyzwala we mnie podniecenie.

Gość gość
Tylko raz. On wysoki, przystojny.. z dobrymi manierami, kulturalny. Zawiadacki uśmiech. Kiedy przebywalismy w jednym małym pomieszczeniu, kiedy siedział na wprost mnie i słuchał co mówię,jednocześnie bacznie obserwoawal moje oczy - wpatrywal się aż na wylot takim spokojnym wzrokiem , on cały był spokojny ( nie to co ja w tamtym momencie :-D ) Ale na jego twarzy malował się widoczny rumieniec, chyba wiem o czym myślał :) Przyglądał się moim ustom dłuższą chwilę.. Nie wspomnę o przypadkowym dotyku :) To było coś magicznego Ale mocno mnie bolała ta znajomość. Bo choć uczucia jak się potem okazało były z dwóch stron, to niestety oboje zajęci.

Gość gość
Szczupły wysoki brunet, młodszy kilkanaście lat. Nie mogę przestac o nim myśleć od kilku miesięcy. Ja czuję i on tez, ale nic z tego nie będzie przez różnice wieku.

Gość gość
A to zawsze czuja obydwie strony?

Gość gość
10.52 - znowu jakaś zboczona stara baba.

Gość gość
serio, czasem czuje się chemię do kogoś, kto wizualnie nie jest kimś wyjątkowym ale masz np. koniunkcję swojego księżyca z jego plutonem, trygon słońca do jego plutona ogólnie dużo pokazują horoskopy - widzisz człowieka, słyszysz o nim, nawet go nie znasz, ale nagle coś wali Cię mocno w łeb i czujesz, że coś jest inaczej sprawdzasz horoskop porównawczy i rozumiesz skąd to :)

Gość gość
widzę go i serce zaczyna mi szybko bić, nie umiem się opanować by na niego nie patrzeć, zwłaszcza że on to robi, czuję że zalewa mnie fala gorąca, czuję taką czułość i czuję, że on jest moim ideałem. To chyba chemia? on jest spokojny, szlachetny w wyglądzie i zachowaniu, pewny siebie, intelektualista ale także wysportowany, nietypowy. ma to coś w sobie co go mocno odroznia od innych - pewną empatię i wrazliwosc, ktorej u innych nie widac.

Gość gość
gość dziś pracujecie razem?

Gość gość
11:34 nie jestem stara baba, mam 34 lata, chłopak ma 20 lat. Chemia jest niezalezna od nas, jest albo nie. Przecież napisałam ze nic z tego nie będzie. Naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
z 15:07 - spotykamy się w sprawach urzędowych. nigdy czegoś takiego nie odczuwałam. tzn w takim nasileniu. a już myślałam, że mnie na takie mocne uczucia już nie stać...

Gość gość
Te co pisza o spokojnych mezczyznzach to wiadomo, ze sciama.