Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy udaje wam się wytrwać na diecie kiedy idziecie w gości?

Polecane posty

Gość gość

Albo np. wyjeżdzacie na wakacje lub jakiś wyjazd, a tam jest duzo dobrego jedzenia, grille itd? U mnie najgorzej kiedy wszyscy jedzą, namawiają, jedzenie pachnie :O Zawsze tyje kilo, dwa po takim wyjezdzie, a pozniej znow musze glodowac...

Gość gość
W kazdej diecie mozna zrobic 1 dniowa pause. No niestety, trzeba to pozniej odpracowac.

Gość gość
No wlasnie nie wiem czy sie powinno robic takie pauzy ;) Szczegolnie kiedy dieta ma sie opierac na zdrowym odzywianiu, a tu same tluste karkowki itd.

Gość Annnkanna
Ja po prostu nie jadam pieczywa jasnego i jem mniej:) Nie odmawiam sobie, ale pilnuję godzin zjadania posiłków i porcji.

Gość gość
Ja staram sie po prostu nie jesć zbyt duzo na takich wyjazdach, ale jem to samo co wszyscy. Z tym, ze planuję w ogóle zrezygnowac z grilowanych rzeczy bo są niezdrowe, wiec wtedy bede musiala odmawiac

Gość gość
ja jem, ale naprawdę malutko. Lubię próbować, smakować, po co sobie odmawiać przyjemności? Ważne żeby nie napchać się byle czym, potem miec niestrawność, wyrzuty sumienia i dodatkowe kilogramy do odpracowania

Gość gość
jem co wszyscy ale malutko

Gość gość
Udaje się bo biorę swoje jedzenie pudełkowe od wygodnaDieta :)

Gość olllka88
Taka dieta pudełkowa to super sprawa. Ja szukam włąśnie sprawdzonej... mieszkam w wwie, wybór jest duży, ale już dwa razy się zawiodłam:( Co/kogo polecacie?

Gość roksanaL
Czasami jest ciężko, ale mam iqgreen i zdcydowanie lepszy metabolizm po tym, więc na drugi dzień dokładam siłkę i nawet jeśli "zgrzeszę" w gościach to i tak potem to spalę.

Gość Kasia1157
No ja w gościach pozwalam sobie na wszystko. Często biorę iqmango i zwiększam dawkę jak wrócę do domu. Następnie robię cardio i jestem na plus gdyż dostaczyłam w gościach sporo węglowodanów. Moja dieta jest na tyle elastyczna, że mogę sobie na to pozwolić. Kupcie na allegro iqmango i zobaczycie róznicę :)