Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywdzicie ludzi ale do zwierzat zgrywacie milosnikow.

Polecane posty

Gość gość

Jak to z wami jest ?

Gość gość
Ludzi dorosłych lubię i im pomagam ale dzieci nie lubię i mam je gdzieś. A psy tez bardzo lubię i inne zwierzęta i im tez zawsze pomagam :)

Gość gość
srak

Gość gość
Nie krzywdzę ludzi, poprostu nie przepadam za nimi ale też nie obgaduję i nie interesuję się cudzym zyciem kontakty z nimi ograniczyłam do minimum i tak mi dobrze a pies mi zdechł bo chorował na nerki kto przechodzil z psiakiem ten wie jaka to okropna choroba:( został tylko kot ,a ciebie autorze co napadło albo kto że taki temat

Gość gość
Znam taka dziewczyne, moja sasiadka. Najciemniej pod latarnia. Jest socjologiem, prowadzi jakies poradnictwo w tym zakresie, maja z mezem psa ktorego traktują jak dziecko (dzieci nie maja), ma w planach prowadzenie dogoterapii z jego wykorzystaniem. Nie byloby w tym nic dziwnego, ale jest ona socjopatka. Odsunela meza od calej rodziny. Swego czasu rodzina meza duzo jej pomogla, sklocila natomiast siebie i meza ze wszystkimi. Prowadzi jakies mniej lub bardziej wyrafinowane gierki. Jednym slowem masakra. Taka slodko pierdzaca 36latka.

Gość gość
13:20 - pilnuj swojej zmurszałej doopy, socjopatko.

Gość gość
Gosciu z 14:35, ty tez nalezysz do tych wielkich milosniczek zwierzat, co dla ludzi sa ostatnimi szmatami? Tak by wynikalo z tonu twojej wypowiedzi na poziomie. Ja tez znam takie infantylne kobiety, takie milosierne psiary, kociary itd, a bliskich maja w d***e i na codzien i w chorobie. I nie zeby ci bliscy im cos zrobili.

Gość gość
Tak. Ja znam taka co oszalala psychicznie od bezplodnosci. Znienawidzila kobiety i dzieci. Wariatka. Ma pieska i traktuje go jak czlowieka lub dziecko. Socjopatka.

Gość gość
Kocham zwierzeta i pomagam jako wolontariusz w schronisku. Usunelam ciaze w 8mym tygodniu. Potrafie sie rozplakac jak slysze o jakis maltrrtowanych zwierzakach, a ciaze usunelam bez cienia zalu.

Gość gość
14:54 - przestań bredzić, debilko

Gość gość
a ja bardzo lubie zwierzeta a ludzie sa mi obojetni w wiekszosci a w mniejszosci obiektem nienawisci. wiekszosc czyli normalni, przecietni, wartosciowi ludzie nie przeszkadzaja mi w zyciu i jakbym byla swiadkiem ze komus dzieje sie krzywda to bym pomogla ale nie mam potrzeby utrzymywania z nimi kontaktow. natomiast jest taka plytka, podla, wnerwiajaca mniejszosc ktorej nienawidze i ktorym moge zyczyc nawet raka i takim nie pomoglabym nigdy. sa nimi : dresiarze, kur/wy(nie mowie o prostytutkach ktorych los i glod do tego zmusza a puste szmaty dla ktorych uroda i pieniadze sa numerem 1), robole najnizszego rzedu (czyli prymitywne bezmozgowe scier/wo), g****iciele, pedofile, mordercy, zwyrodnialcy. od takich ludzi zaznalam bardzo duzo krzywdy w zyciu bo bylam molestowana, wysmiewana, mobbingowana, wytykana palcami itd dlatego mam prawo do takich osadow i zachowan. reszta ludzi mnie ani ziebi ani grzeje natomiast zwierzeta kocham bo nie oceniaja po wygladzie, nie kochaja za urode czy pieniadze.