Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie, że związki z dużą różnicą w wykształceniu mają sens?

Polecane posty

Gość gość

Jestem po prawie, w przyszłym roku kończę aplikację radcowską. Niestety mój chłopak nie poszedł w moje ślady, skończył tylko budownictwo i w prawdzie zrobił jakieś tam uprawnienia, ale nadal to tylko budownictwo. Nie chcę w tym poście obrażać ludzi, wiem, że nie jest to najłatwiejszy kierunek studiów, ale w porównaniu z prawem wypada blado. Chciałabym, żeby się rozwijał, może zaczął drugi kierunek, ale nie chce.

Gość gość
sa ludzie inteligentni bez studiow i matoly po studiach.

Gość gość
Prawo można studiować zaocznie i nawet na prywatnych uczelniach za kasę, skończ się wygłupiać, wyższe wykształcenie to zawsze wyższe :-)

Gość gość
Ile jeszcze razy napiszesz tę prowokację?

Gość gość
Jeśli chcesz się rozwijać to poszukaj sobie faveta który tak samo szuka wiecznie nauki bo temu całe życie będziesz wypominac brak wykształcenia aż się w końcu w****i i cię rzuci. Swoje ambicje sama realizuj a nie na kogoś przerzucasz.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Ale budownictwo jest lepsze od prawa, mezalians to Twoje prawo i np medycyna, bo to studia 100 razy lepsze i

Gość gość
Jak ktoś ma ochotę może się kształcić do końca życia. Kilka kierunków studiów, potem podyplomowe, doktoranckie i tak naokoło. Lekarze i farmaceuci muszą się dokształcać przez całą karierę zawodową. Każdy głupi wie, że medycyna, przemysł farmaceutyczny bardzo dynamicznie się rozwija, w tych zawodach wiedza ze studiów to minimum na "dobry początek" :-)

Gość gość
Tak na poważnie to żadne studia nie są końcem edukacji. W każdym zawodzie trzeba się szkolić i dokształcać

Gość gość
A kto dziś jeszcze zwraca na to uwagę? :O Ludzie prędzej na zarobki patrzą niż na wyksztalcenie.

Gość gość
Przecież teraz studia to jest w stanie zrobić sobie 90 % ludzi To już nie to co kiedyś, że wykształcenie wyższe miała tylko elita.

Gość gość
Poszłam na studia po to, żeby nauczyć się zawodu. Z osoby po LO nie ma żadnego pożytku. Trzeba mieć jakiś pomysł na siebie, na życie. Jak w ogóle można myśleć, że się studiuje dla zabawy? Niektórzy tak myślą, że to same przyjemności, imprezy, a potem prestiż. Osoby, które nigdy nie studiowały mają najwięcej do powiedzenia, wymyślają dziwne historie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością