Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierdząca sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Witam, Proszę o pomoc. Dzisiaj mieliśmy firmowe zebranie, byli wszyscy z pracy, kierownicy i szefowie. Po dłuższej przemowie szefa kiedy zamilkła cisza, ja niechcącą puściłam głośnego bąka. Jak mam z tego wybrnąć ?

Gość gość
lina z pętlą i do lasu

Gość gość
Ale kupy przy tym nie zrobiłaś?

Gość krzyk  ciszy
Cisza zamilkła?

krzyk ciszy dziś I pewnie zrobiło się głucho xD Autorko, już nie wybrniesz, trzeba było reagować na bieżąco, przeprosić i rozładować sytuację jakimś luźnym komentarzem (no ludzka rzecz, no)... a tak to pozostaje Ci chyba robić dobrą minę i śmiać się, jeśli ktoś o tym wspomni ;p

Gość kubal
To było dobre podsumowanie wypowiedzi kierownika. Ale z tą ciszą to coś kręcisz u nas by gr***nął głośny śmiech i sądzę że tak by było wszędzie. A może nie wszyscy wiedzieli kto tu pierdnął i myśleli że to ktoś ważny?

Gość gość
Piardź cicho i nieśmierdząco.

Gość gość
Najlepsze są jadowite cichacze. Wtedy patrzy jeden na drugiego i można po kilku dniach zwalić na kogoś kto się podlizuje szefowi.

Gość gość
Najwazniejsze to nie zrobić kupy bo się rozmaże i będzie widać.

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
Głośne pierdy są gorsze w takich sytuacjach to fakt, cichacza można zawsze zgonić na kogoś innego albo uciec z miejsca zbrodni. A głośnego każdy słyszy i od razu odwraca wzrok w kierunku źródła i widzi ofiarę :D

Gość brokensaaajd89
co wy chrzanicie...nie raz wlanełam glosnego bąka w towarzsytwie...i nigdy niue bylo wiadomo kto to puscił. słychac poporstu z ktorego kąta sali...ale jeslisiedziesz w grupie 5 osob...to nie wiadomo kto. Ps.i co,jaka byla reakcja?na jaki temat kierownik przmawiał???:D moze podwyzkę ci dadzą za to?

Gość gość
Ale jednak stosunkowo prosto namierzyć sprawcę drogą dedukcji :classic_cool: Chociaż w sumie przy cichych śmierdzielach też można - zanim się smród rozejdzie na dobre w całym pomieszczeniu można się przejść po nim i stwierdzić z którego miejsca wali najbardziej i znaleźć winnego jeśli nie jest zbyt wielu podejrzanych :D

Gość gość
omg ale rozkmina :D haha