Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Esma

Wróżby z tarota za darmo

Polecane posty

Gość gość
11:13 - niestety NIE

Gość gość
gość dziś W kartach widzę strach odnośnie sprawy w sądzie i jest to w pełni uzasadnione, ponieważ nie widzę tutaj szczęśliwego zakończenia, a na pewno nie w pierwszym terminie rozprawy. Może być tak, że ktoś ważny nie pojawi się w tym dniu i to wiele skomplikuje, lecz polecam optymistyczne myślenie z pewnością może pomóc. W miłości widzę definitywne zakończenie, ale wyjdzie to Tobie na dobre, bo jest ktoś w pobliżu, dzięki komu poczujesz się jak nastolatka i jest szansa aby była to bardzo przyjemna, długa i trwała relacja. x Dziękuję i faktycznie istnieje duże prawdopodobieństwo, że właśnie on, a więc bardzo ważny świadek nie pojawi się w sądzie. Czy mogę negocjować, bo była juz taka propozycja, bo chce ewentualnie odstąpić od wyroku na rzecz oddania przez niego moich rzeczy, jak pójdą na to po sprawie. A co do przyjemnej relacji, to prawda, juz jest, ale utknęła, co mnie martwi, chyba, że chodzi o jeszcze kogoś innego, bo ostatnio mam powodzenie.

Gość gość
Jadwiga zoodiakalny byk 43lata jakie zmiany w kwestii finansów pracy oraz rodziny Dziękuję

Gość gość
Dzień dobry. Janusz 13.11.80. Podoba mi się bardzo pewna kobieta, widuje ją czasami w jej pracy, jest barmanką. Co ona o mnie myśli? Z góry dziękuję.

Gość gość
gość dziś [11:16 Być może będzie to jeszcze inna osoba, a może być że to ta sama osoba, z którą relacja już powstała. Nie widzę jakiś zahamowań, więc wszystko jest na dobrej drodze. Dobra energia jest w Tobie mimo wielu spraw na głowie, wszystko powinno się dobrze ułożyć. Co do sprawy sądowej radziłabym być ostrożną i pójść na kompromis jeśli będzie taka możliwość, wszelkie utrudnienia będą niosły za sobą nerwy i skutkować mogą przedłużeniem się sprawy.

Gość gość
Jak dalej potoczy się relacja z miłością mojego życia Anna 10.07.68.

Gość gość
gość dziś Karty nie wskazują, aby miała być jakaś większa zmiana w sferze finansowej, zmiany pracy też tutaj nie widzę póki co. Dla zodiakalnych byków zima jest dobrym okresem na zmiany i wtedy też można się za czymś rozejrzeć, a na pewno czas będzie o wiele bardziej sprzyjający, na chwilę obecną zmian nie widzę. W rodzinie jest jakiś konflikt, natomiast nie wiem, z której strony to wynika. Jest sporo nerwów i gniewu, toczy się walka o coś materialnego lub zazdrość, którejś ze stron. Zdrowie rodzinne jest w jak najlepszym porządku.

Gość gość
gość dziś Z kart nie wynika, aby ta Kobieta coś o Tobie myślała, co nie oznacza że Cię nie zauważa, dobrze byłoby podjąć jakieś kroki celem złapania większego kontaktu i zaproszenia na spotkanie, duża szansa że wyrazi na to zgodę, jednak na chwilę obecną nie widzę żadnej interakcji między Tobą, a tą Kobietą.

Gość gość
gość dziś Jest między Wami jakiś żal do siebie, jedna ze stron ma drugiej za złe odnośnie jakiejś sytuacji i wskazywałoby na to, że to u Ciebie jest jakiś problem. Wszystko zadawać by się mogło układa się dobrze, za wyjątkiem tego żalu, być może była osoba trzecia, o której partner się dowiedział i to go gryzie. Mógł być to kontakt emocjonalny, niekoniecznie fizyczny. Trzeba ze sobą porozmawiać i znaleźć kompromis, wszystko powinno być dobrze.

Gość gość
Dziekuje. Nie ma interakcji bo ja nic nie robiłem ale mam wrażenie jakby mnie ignorowała...Może się mylę, nie wiem. Jestem tylko ciekawy co ona myśli o mnie jako o mężczyźnie, takie pierwsze wrażenie.

Gość gość
A. Czy on jeszcze się odezwie, czy mu zależy? Mam skupić się na aktualnym związku czy brać pod uwagę ta nową osobę? Dlaczego wprowadził takie zawirowania w moim życiu?

Gość gość
Magda 24.06.1990 Witam serdecznie, poproszę o wrózbę na finanse i życie zawodowe. Czy uda mi sie znaleźć swoje powołanie zyciowe i pracę, z której będe w 100% usatysfakcjonowana? Czy sprawy finansowe będą układać się po mojej myśli, czy będą jakieś problemy?

Gość gość
Co mnie czeka w zyciu uczuciowym w najbliższym czasie czy coś się zmieni na lepsze. Monika 3. 09.1983

Gość gość
gość dziś Dziękuję bardzo. Czy mogłabym coś więcej dowiedzieć się o tym mężczyźnie, relacji przez którą poczuję się jak nastolatka?

Gość gość
gość dziś Jesteś ambitną osobą , lecz brakuje Ci odwagi do stawiania kolejnych kroków, do podjęcia ryzyka, obawiasz się porażki, natomiast po kartach radziłabym czasem więcej zaryzykować bo możesz wiele zyskać, oczywiście ryzyko w granicach rozsądku. Powinnaś zastanowić się nad własną działalnością/firmą, bo jesteś raczej osobą, która nie lubi słuchać rozkazów i mieć kogoś nad sobą. Karty sprzyjające w finansach nie powinnaś mieć problemów, mogę stwierdzić nawet że dobre życie przed Tobą w każdej sferze. Wystrzegaj się faceta spod znaku wagi, w tym roku, może wpędzić Cię w problemy, na których wiele stracisz.

Gość gość
Jadwiga dziękuję tylko ze ja właśnie teraz zmieniam pracę a pani pisze ze nie ma żadnych zmian dopiero na zimę a nowa pracę teraz w czasie trzech tygodni podejmuje co do rodziny rzeczywiście jak wszędzie problemem sa pieniądze ale tez nie ma z tego powodu żadnych kłótni każdy wie co może i ma jezel chodzi o rodzinę chodziło bardziej o trudne relacje z partnetem nue układa się raz lepiej raz gorzej proszę powiedziec co z nami bedzie

Gość gość
gość dziś Jest między Wami jakiś żal do siebie, jedna ze stron ma drugiej za złe odnośnie jakiejś sytuacji i wskazywałoby na to, że to u Ciebie jest jakiś problem. Wszystko zadawać by się mogło układa się dobrze, za wyjątkiem tego żalu, być może była osoba trzecia, o której partner się dowiedział i to go gryzie. Mógł być to kontakt emocjonalny, niekoniecznie fizyczny. Trzeba ze sobą porozmawiać i znaleźć kompromis, wszystko powinno być dobrze. x Dziękuję Ci, ale trochę nie rozumiem Twojej odpowiedzi. On mnie notorycznie zdradza, pojawia się i znika. Mam pretensję o kobietę z którą mnie zdradził, teraz mam kłopoty przez nią. Chyba już nie sa razem. Rozmawianie z nim nic nie daje, lub na krótko, raczej spodziewam się, że będzie tak wkółko. Czy on jest teraz z kims innym, z tamtą? ma z nią kontakt? kocha ją?

Gość gość
gość dziś Od listopada powinny pojawić się jakieś zmiany, całkiem przypadkowo możesz kogoś poznać i ta osoby zauroczy Cię niemal od razu. Jest to osoba, która przyjdzie z jakąś nagłą pomocą, może być to osoba, która znasz, jednak tylko z widzenia lub bardzo rzadko się widzieliście, może nawet na chwilę obecną nie zwracacie na siebie uwagi. To Ty będziesz bardziej oddana tej relacji, a druga osoba dopiero z czasem zrozumie że jesteście sobie przeznaczeni. To powinien być związek na długie lata. Osoba spod znaku panny.

Gość gość
Maria 23.10.1982 Poprosze o sprawy finansowe, wygrane?

Gość gość
gość dziś Być może nie będzie to teraz stała praca, a na zimę dopiero ustabilizujesz sobie wszystko i zostaniesz tam na dłużej. Z kart bardziej wynikało, że to nie jest dobry czas na zmiany i one teraz nie będą sprzyjać. Jakiś większych zmian nie ma.

Gość gość
Jak potoczy się mój związek Jaroslaw 19.03.1997

Gość gość
Czy on jeszcze się odezwie, czy mu zależy? Mam skupić się na aktualnym związku czy brać pod uwagę ta nową osobę? Dlaczego wprowadził takie zawirowania w moim życiu? A.

Gość gość
gość dziś Tak jak myślałam, są to zdrady i romanse. Nie mogę wyłożyć kart, nie znając jego danych, więc na to nie udzielę odpowiedzi. Wykładam tutaj tylko jedną wróżbę darmową. Zauważyłam tak jak napisałam wcześniej, że jest między Wami żal, który płynie z Twojej strony i ten żal będzie się pogłębiał. Jeśli ta osoba nie jest teraz z Tobą , to szansę mogą być różne na ułożenie sobie z nią życia, natomiast tak jak napisałam - nie mam jego danych.

Gość gość
Natalia, 14.07.1995. Czy znajdę niedługo pracę na której mi zależy? Muszę ja pogodzić z dzieckiem w żłobku i różnymi zmianami męża, nie jest to łatwe:( Z góry dziękuję.

Gość gość
gość dziś gość dziś masz rację, o własnej działalności myślę od dawna, ale nie mam póki co pomysłu i boję się zaryzykować, przeraża mnie ile trzeba się napracować rozkręcając własną firmę, boję się po prostu że nie bedę w stanie ogarnąć tego wszystkiego... i tak, nienawidze mieć nad soba szefa, nie lubię jak ktoś mną dyryguje w pracy, mam zbyt niezależny charakter ;) dziekuje :)

Gość gość
gość dziś Sytuacja finansowa nie wygląda zbyt dobrze, może pojawić się niespodziewany dość duży wydatek w najbliższym czasie, jednak nie jest to pewne, może coś przed tym uchronić. Nie można nic zrobić, trzeba czekać. Wygrane są na tę chwilę raczej nieosiągalne, skupiłabym się bardziej na podjęciu dodatkowej pracy, jeśli jest taka możliwość.

Gość gość
Sylwia 15.01.1989 czy zmienie pracę jeszcze w tym roku na inną? Kiedy zwiąże się z mężczyzną na stałe ?

Gość gość
Pojawię się tutaj o godzinie 14-16 wtedy odpowiem na pozostałe pytania. Pozdrawiam wrózka Esma.

Gość gość
Waga 02/10/1985, czy mam szanse na zwiazek ze starszym mezczyzna, ktory mi sie spodobal? On rocznik 1967.

Gość gość
Izabela. zodiakalna PANNA. Rok ur. 1986. Czy relacja paroletnia, która obecnie w rozsypce...czy powinnam ją ratować?czy ten mężczyzna to TEN. Czy to się rozejdzie i kto inny mi pisany, a może samotność...