Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Esma

Wróżby z tarota za darmo

Polecane posty

Gość gość
Jak potoczy się mój związek Jaroslaw 19.03.1997

Gość gość
poproszę finanse, zdrowie, miłość, związek, ostatnio zacząłem się z kimś spotykać, ale nie wiem, to tylko seks Wojciech 050363

Gość gość
Nie wiem z kim powinnam byc czy z mezczyzna, ktory mieszka w Polsce czy z tym z zagranicy bardzo prosze o odpowiedz

Gość gość
gość dziś Powinnaś zmienić pracę na inną, bo obecna nie wpływa na Ciebie dobrze, zmiany są konieczne, a teraz jest dobry czas na nie. Pierwsze dwie karty "kapłanka i cesarzowa" dobry czas na płodność i dodatkowo "cesarzowa" świetny czas na poznanie kogoś, na następnej karcie ukazał się "cesarz" więc ktoś jest w pobliżu Ciebie i może to być dobry związek , który zaowocuje ciążą.

Gość gość
gość dziś Masz szansę znalezienia pracy, jednak może to być praca, z której nie będziesz zadowolona, choć finansowo powinna wyglądać dobrze. Ktoś w tej pracy będzie robił Ci pod górkę, ale Ty będziesz miała uznanie szefa, mimo to się zniechęcisz i będziesz myślała o zmianie pracy. Radziłabym przeczekać do końca roku, jeśli sytuacja finansowa na to pozwala.

Gość gość
gość dziś W kartach nie wyszedł żaden związek, możliwe że któreś z Was jest wobec siebie nielojalne. Rozłożyłam dwa razy i za każdym razem pojawił się "Pustelnik" radziłabym bardziej przyjrzeć się swojemu partnerowi lub jeśli wina leży po Twojej stronie, zmienić zachowanie w przeciwnym razie nic dobrego z tego nie będzie.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź na moje pytania :) tu Sylwia . Chciałam dopytac czy jest do pani kontakt inny niż na forum miałabym jeszcze pytania :)

Gość gość
gość dziś Nie jest to dobry czas na rozglądanie się za miłością, musisz poczekać aż ona sama Cię znajdzie. Radzę zostawić tę obecną relację na etapie, na którym się znajduje i odczekać, czy druga strona zrobić coś co może polepszyć Wasze stosunki, jednak tutaj już chyba nic dobrego nie będzie. Trochę nie na temat, ale zrób sobie podstawowe badania krwi, możesz mieć problem z tarczycą lub już masz. Samotność na pewno nie jest Ci pisana, lecz musisz poczekać aż ktoś zagości w Twoim sercu, tym bardziej że sama przez długi okres czasu nie będziesz na to gotowa. Jeszcze raz podkreślam - zrobić badania.

Gość gość
gość dziś Tak, jak najbardziej - esmakatrin@o2.pl

Gość gość
Zodiakalna panna 31 08 78 czy znajde wreszcie stala prace z ktorej bede finansowo usatysfakcjonowana?

Gość gość
Moze pani odpowiedziec na pytanie 14:11? Bede bardzo wdzieczna

Gość gość
A 12:11?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie jest to dobry czas na rozglądanie się za miłością, musisz poczekać aż ona sama Cię znajdzie. Radzę zostawić tę obecną relację na etapie, na którym się znajduje i odczekać, czy druga strona zrobić coś co może polepszyć Wasze stosunki, jednak tutaj już chyba nic dobrego nie będzie. Trochę nie na temat, ale zrób sobie podstawowe badania krwi, możesz mieć problem z tarczycą lub już masz. Samotność na pewno nie jest Ci pisana, lecz musisz poczekać aż ktoś zagości w Twoim sercu, tym bardziej że sama przez długi okres czasu nie będziesz na to gotowa. Jeszcze raz podkreślam - zrobić badania. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dziękuje. Co do badań krwi, robiłam je jakoś w lutym/marcu tego roku i wszystko w porządku. Możliwe abym mimo to miała nie tak coś ze zdrowiem?ale oczywiście badać się nie zaszkodzi i zapewne przy najbliższej okazji powtórzę wyniki. Co do związku...rada więc aby samej nie wychodzić w tej chwili z inicjatywą poprawy relacji i próbą pogodzenia się?zostawić?

Gość gość
gość dziś Jest taka możliwość. Karta "MOC" Wewnętrzna siła i opanowanie. Proszę cierpliwie do tego podejść, na horyzoncie może niebawem pojawić się propozycja ciekawej pracy. Karta sprawiedliwości, czyli równość pomiędzy pracownikami, będziesz czuła się w niej dobrze i traktowana z pełnym szacunkiem. Myślę, że te zmiany są już bardzo blisko.

Gość gość
gość dziś Prosze o podanie danych, na jakiej podstawie mam wyłożyć karty...

Gość gość
gość dziś Również nie mam danych.

Gość gość
Czy mój chłopak oświadczy mi się w przeciągu roku? Anna 19maj88 Dziekuje

Gość gość
gość dziś Na wszelki wypadek radziłabym powtórzyć badania, tak dla spokoju ducha. Co do relacji, nie powinnaś teraz sama inicjować poprawienia relacji, a czekać i obserwować, co partner będzie z tym robił. Oczywiście dać szansę, ale samej zbytnio o to nie dbać teraz, obserwować i wyciągać wnioski, czy warto.

Gość gość
12:11 29.03.1984

Gość gość
Dziekuje gosc 14 35

Gość gość
Na pytanie 11:13 odpowiedziala pani bez dqnych na jakiej podstawie?

Gość gość
gość dziś "Wisielec" w tym przypadku odłożenie czegoś na później, więc myślę, że nie nastąpi to w tym roku. Natomiast karta "słońce" zwiastuje tutaj to że dojdzie do tego, jednak jeszcze trzeba troszkę poczekać.

Gość gość
gość dziś To nie ja odpowiadałam na tamto pytanie, nie udzielam tak krótkich odpowiedzi i nie mając danych osoby.

Gość gość
Ja jeszcze mam jedno pytanie bardzo ważne dla mnie i przykre czy partner mnie zdradził bo niestety mam takie podejrzenia. Monika 3.09.1983

Gość gość
Aha dziekuje. Dlaczego udziela pani tutaj wrozb za darmo?

Gość gość
A czy moznq napisac do pani na maila?

Gość gość
gość dziś Możliwe, że jest to sprawa i działanie rutyny obecnego związku, dlatego ta druga osoba sprawiła że teraz nie możesz o niej zapomnieć. Radziłabym skupić się na obecnym związku i popracować nad nim. Ta druga osoba nie wydaję mi się godna zaufania i nie myśli o Tobie przyszłościowo. Karta "SĄD" Jako powrót do domu i zamknięcie za sobą przeszłości.

Gość gość
I jakie dane trzeba podac

Gość gość
A 12.59? Poproszę.

Gość gość
gość dziś Niestety nie udzielam takich odpowiedzi, tym bardziej tutaj. Żadna wróżka nie poda Tobie w 100% czy zostałaś zdradzona, a jeśli poda to zwyczajnie kłamie i proszę się tym nie sugerować. Mogę sprawdzić czy w pobliżu jest jakaś inna kobieta, czy była, ale nigdy trafnie nie podam Tobie odpowiedzi, czy była zdrada czy nie. Możemy sprawdzić ich relację, ale nic więcej.