Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Esma

Wróżby z tarota za darmo

Polecane posty

Gość Wróżka Esma

Zapraszam : związki, miłość, zdrowie, finanse.

Gość gość
Witam. Ja znak zodiaku panna,23l., on nie wiem ale jest starszy o 2 lata. Co czuje do mnie?jak mnie postrzega?

ueee tarot jest passe. powinnas wrozyc z chipsow z jarmuzu, bezglutenowych ciastek albo z wiorow z drewna odzyskanego z zatopionych statkow

Gość gość
lubię wróża Macieja, 23.05.1963,Madzia, jak go w sobie rozkochać?

Gość gość
Czuje do niego mocna chemie , czy on tez to czuje do mnie?

Gość gość
Dzień dobry, poproszę o wróżbę na relację z X, chodzi mi o to dlaczego on się nie angażuje, wycofuje, trzyma relację w miejscu? Jak to zmienić, jak go rozkochać, popchnąć relację w kierunku bliskości i związku. Beata 150169

Gość gość
Halina, 8.08.1998, - jak poznać wartościowego mężczyznę, i czy będę mogła z nim mieć dzieci, moje finanse - czy mogę wziąć pożyczkę teraz?

Gość gość
gość dziś Karty wskazują na to, że zbyt długo się nie znacie, lub wasza relacja nie jest głęboka dla którejś ze stron. Pojawiła się tarta "Cesarz" co może wskazywać na to, że ktoś, myślę, że to ten Pan jest w tej relacji silniejszy, oraz karta "kochankowie" co wskazywałoby na to że są szansę, aby pogłębić te uczucie w tej drugiej osobie.

Gość gość
Nie wiem jak żyć, mam depresję, nie staje mi, Wojtek 1992.01.03

czy karty Piotruś odsłaniają przyszłość?

Gość gość
gość dziś Z kart wynikałoby że dystans jest spowodowany niestabilnością życiową, być może to jakieś problemy w firmie lub w pracy w każdym razie jego głowa jest wypełniona złą energią, która blokuje otwarcie się na coś konkretnego. Pojawiła się również karta "głupiec" co mogłoby wskazywać, ze ktoś wciągnął go w te problemy, mógł też chcieć komuś pomóc i źle na tym wyszedł. Z kart nie wynika by miało się to zmienić w najbliższym czasie.

Gość gość
gość dziś Odradzałabym brania pożyczki w najbliższym czasie, karty nie wskazują by było to rozsądne posunięcie na dany moment. Wstrzymałabym się jeszcze przez okres pół roku. Twoje finanse na chwilę obecną nie wyglądają najgorzej i z bieżącymi sprawami się uporach. Przy wróżbie miłosnej wyszła karta "śmierć" i "koło fortuny" Co wskazywałoby na to , że pewien etap miłosny w Twoim życiu zakończył się na dobre i jesteś wolna od uczuć do byłej miłości. Natomiast szansę na poznanie kogoś to w Twoim przypadku loteria, radziłabym więcej wychodzić do ludzi i spotykać się ze znajomymi, wtedy będziesz miała większą szansę kogoś poznać. W kwestii dzieci nie stawiam kart.

Gość gość
dziękuję za wróżbę. pozdrawiam - Halina

Gość gość
gość dziś Z kart wynikałoby że dystans jest spowodowany niestabilnością życiową, być może to jakieś problemy w firmie lub w pracy w każdym razie jego głowa jest wypełniona złą energią, która blokuje otwarcie się na coś konkretnego. Pojawiła się również karta "głupiec" co mogłoby wskazywać, ze ktoś wciągnął go w te problemy, mógł też chcieć komuś pomóc i źle na tym wyszedł. Z kart nie wynika by miało się to zmienić w najbliższym czasie. x Dziękuję bardzo, bardzo. Ale czego w takim razie chce ode mnie? I jak rozumiem nie mogę nic zrobić, żeby to zmienić? Dostał ode mnie pewne zaproszenie, i nie odpowiada, jak rozumiem, nie przyjdzie? ale odezwie się? Mam czekać? Dać sobie spokój, bo to koniec?Jaki jest mój najlepszy ruch jesli chce go zatrzymać?

Gość gość
Czuje do jednego mezczyzny silna chemie chialabym wiedziec czy ze wzajemnoscia

Gość gość
Agata, 99.07.21 - czy on mnie kocha i czy mogę liczyć na wzajemność. Ostatnio nie układa się nam. Kocham go i chciałabym z nim być. Jest jednak problem: on nadużywa alkoholu. Czy jest szansa, że przestanie pić?

Gość gość
gość dziś W Twoim przypadku konieczna będzie cierpliwość i wyczekiwanie, jednak bez większych nadziei, radziłabym zachować dystans i nie angażować się emocjonalnie w tę relację, przynajmniej do czasu aż druga strona nie da jasnych znaków, że jest gotowa i otwarta na związek, lecz może to trwać bardzo długo. Na chwilę obecną nie widzę spotkania między Wami, więc zaproszenie może być odrzucone, lecz nie jest to do końca pewne.

Gość gość
Dzeikuje za odpowiedz

Gość gość
A czy on czuje tez cos do mnie?

Gość gość
Mam pewne obawy co do naszego związku. 26.11.73, Maria. Czy słusznie?

Gość gość
gość dziś Gdyby szaleństwo mogło trwać wiecznie a nasze życie przypominało pędzący pociąg. Trwałoby dużo krócej i byłoby niebezpieczne. Niektórzy nie potrafią wyhamować. Pędzą i pędzą bez wytchnienia. Często się w tym zatracają. Zapędzają w pracę (pracoholizm), w alkohol (alkoholizm), seks (seksoholizm). Na końcu każdego szaleństwa pojawia się chwila ciszy. Kiedy pytamy sami siebie: dlaczego? Czy to miało sens? Czy to dało nam szczęście? Ta chwila wytchnienia, odpoczynku, zwolnienia- to właśnie Umiarkowanie. Wyszła karta "Umiarkowanie" jednak nie będzie to takie łatwe, będzie potrzebował w tym wsparcia i otuchy. Zagłębił się znacząco w swoim nałogu i bez pomocy, samemu będzie mu trudno wyjść z tego. Karty wskazują na to, że jest za Tobą i jest szansa, abyście byli ze sobą szczęśliwi, jednak ciągnie to za sobą wyrzeczenia w tym przypadku alkoholizm.

Gość gość
gość dziś W Twoim przypadku konieczna będzie cierpliwość i wyczekiwanie, jednak bez większych nadziei, radziłabym zachować dystans i nie angażować się emocjonalnie w tę relację, przynajmniej do czasu aż druga strona nie da jasnych znaków, że jest gotowa i otwarta na związek, lecz może to trwać bardzo długo. Na chwilę obecną nie widzę spotkania między Wami, więc zaproszenie może być odrzucone, lecz nie jest to do końca pewne. x Dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
10:44 ale czy on tez cos do mnie czuje??

Gość gość
gość dziś Najważniejsze karty "Pustelnik" i "sprawiedliwość" Wynika z nich że jesteście od siebie oddaleni jakby wasza relacja "ucichła" żyjecie obok siebie. Jednak jest uczciwy w tej relacji i nie ma na pewno w niej osoby trzeciej. Radziłabym trochę się do siebie zbliżyć, można pomyśleć o wspólnie spędzonym weekendzie lub zwyczajnym wyjściu gdzieś razem, to zbliża ludzi i tutaj powinno pomóc. Wszystko jest na dobrej drodze.

Gość gość
Czy zawsze tak to wygląda, Jestem przerażona bo widzę, jak on się stacza. Próbuję, jednak załamuje mnie to wszystko. Nie wiem czy będę potrafiła i co będzie z nami . Pięknie to Pani napisała - pozdrawiam - Agata 10:33

Gość gość
gość dziś Nie mogę jasno wskazać, czy jest w Tobie zakochany, napisałam, że jest za Tobą bo tak wyszło w kartach. Nie było kart, które jasno by wskazywały na miłość.

Gość gość
Czy on do mnie wróci? Czy jeszcze coś czuje do mnie? myśli o mnie? Nie jesteśmy ze sobą od ponad roku. I co zrobić, żeby wygrać pewna sprawę sądową. Beata 150169

Gość gość
Dziekuje pozdrawiam x

Gość gość
gość dziś W kartach widzę strach odnośnie sprawy w sądzie i jest to w pełni uzasadnione, ponieważ nie widzę tutaj szczęśliwego zakończenia, a na pewno nie w pierwszym terminie rozprawy. Może być tak, że ktoś ważny nie pojawi się w tym dniu i to wiele skomplikuje, lecz polecam optymistyczne myślenie z pewnością może pomóc. W miłości widzę definitywne zakończenie, ale wyjdzie to Tobie na dobre, bo jest ktoś w pobliżu, dzięki komu poczujesz się jak nastolatka i jest szansa aby była to bardzo przyjemna, długa i trwała relacja.

Gość gość
Bardz prosze o odpowiedz na pytanie czy on tez czuje ta chemie ktora do niego czuje