Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprawiam seksu bo boję się ciąży

Polecane posty

Gość gość
18.53 To jedna wpadka i po kłopocie, zostaje rodzicielstwo i wspólne wychowywanie maleństwa.

Gość gość
Na ku'tasa kondon + tabletki antykoncepcyjne i ryzyko ciąży spada do 3% Pęknie guma, działa tabletka, tabletki nie zadziałają jest guma. Prawdopodobieństwo że nie zadziała guma i tabletki w tym samym czasie jest bardzo niskie.

Gość gość
Gorzej jak facet nie jest pewnym kandydatem na ojca i da nura jak usłyszy o ciąży , myślisz ze dlaczego się kobiety boją ciąży ?

Gość gość
dziś Wg statystyk w USA ponad 70% czarnoskórych matek zostaje sama z dzieckiem i jakoś żyją i seks uprawiają. Więc skoro one nie pękają to czemu wy się tak seksu boicie. U nas jednak tak źle nie jest, że 7/10 ojców ucieka.

Gość gość
Kondon? Może lepiej nie bierz się za seks bo chłop który nawet gumy nazwać poprawnie nie potrafi to wątpliwy kandydat na ojca :(

Gość gość
A ja popieram to jest kondom a nie kondon, boże jakie dzieci tutaj siedzą

Gość gość
No nie sądzę kondonie. Gumki kondon i może w ogóle wszystkie metody haha. Facet niech związe jaja i po problemie a nie zawsze kobieta musi cierpiec.

Gość gość
dziś Kochanie, zajrzyj do "Słownik Języka Polskiego PWN" i naprawdę już się nie ośmieszajcie. Pisze się KONDON https://sjp.pl/kondon

Gość gość
19:10 Bzdura w Stanach nie ma socjalu, jest tylko dla naprawdę najbiedniejszych, moja kuzynka pracuje i sama wychowuje 2 dzieci i nawet jej obiady dla dzieci w szkole nie przysługują bo "za dużo" zarabia. To nie Anglia!;)

Gość gość
To nie jest słownik PWN tylko słownik internetowy ,pisze się kondom bo to spolszczona wersja angielskiego condom , nawet w komentarzach pod tym co podalas było 30 osób które poprawiły na kondom , nie znasz ortografii a szpanujesz

Gość gość
dziś Nie zamierzam się sterylizować dla seksu, bo nie jesteście tego warte. I tak się prujecie, facet zrobi tylko maślane oczy i już dajecie wkładać bez gumy, haha takie łatwe jesteście.

Gość gość
Dopuszczalne w grach. Nie ośmieszaj się jełopie. I napisz do Miodka.

Gość gość
19:14 Skoro wszystkie jesteśmy takie c*****e to z kim ty biedaku planujesz mieć dziecko skoro tak dbasz o te swoje nasieniowody? Haha k***a coraz śmieszniej na kafe :D

Gość gość
dziś Na pewno gdybym miał mieć dzieci to z jakąś inteligentną dziewczyną, bo skazywanie dziecka na start z zaniżonym IQ przez geny matki jakoś mi się nie widzi.

Gość gość
Na szczęście inteligencje dziedziczy się po matce. Ale raczej wątpliwe że inteligentna wyborze cię na ojca

Gość gość
Pytanie czy inteligentna by cię chciała chłopaku do wzięcia , dziwi mnie że najczęściej buraki które są ograniczone umysłowo najczęściej chcieliby nie wiadomo jaka dziewczynę , z reszta brzmisz jak debil i mameja nawet karyna cię nie zechce

Gość gość
dziś Zapewniam, gdyby inteligencję dziedziczyło się ekskluzywnie po matce, to wciąż żylibyśmy w szałasach i polowali z dzidami na wiewiórki. dziś No popatrz! Jakoś na brak powodzenia nie narzekam. I co ty na to? :D

Gość gość
Bo na ignorantow którzy przeczą faktom naukowym lecą kobiety stąd twoje powodzenie. Tylko zastanowiłabym sie czy one na pewno są tak inteligentne za jaki je masz... Na mizoginow nie lecą.

Gość gość
dziś No właśnie ci zasugerowałem kilka postów wyżej, że nie mam dzieci przez niedobór inteligentnych kobiet. Skoro jestem mizoginem, jak sama piszesz, nie ukrywam tego, a wręcz się z tym obnoszą, a kobiety nadal się mną interesują, to jednak świadczy to o was bardzo źle... musisz przyznać.

Gość gość
Daj spokój to ten kafeteryjny desperat , pewnie mieszka u mamusi i żre kanapki z mortadela , wszak sobota a on zamiast chodzić że swoimi inteligentkami ,żebra o agencję kafeterianek

Gość gość
Taka małpa jak ty może interesować kobiety jedynie pod kątem ciekawostki wybrykow natury , uwierz każdy lubi obejrzeć ewenement debilizmu

Gość gość
dziś Mieszkam sam w ciasnej ale własnej kawalerce którą kupiłem za własne pieniądze bez grosza wsparcia od nikogo. Coś jeszcze chcesz o mnie wiedzieć

Gość gość
Nic chory umysłowo toksyczny frustracie, chętnie posłucham za to innych kobiet które się wypowiedzią na temat

Gość gość
Też się boję ciąży zbyt wcześnie więc wolę zostać sama , nikt że mną nie będzie jeśli nie będę chciała tego robić

Gość gość
19:27 Owszem źle. Ale nie licz że zainteresuje się tobą inteligenta kobieta. Chelpisz się powodzeniem u debilek ale w głębi ducha liczysz że spotkasz inteligentna? Chłopie gratuluję fantazji.

Gość gość
Jeżeli uprawiasz seks z byle kim, to naturalne jest, że boisz się ciąży i ryzyka zostania samą. Jeżeli, natomiast jesteś myśląca i szanująca się, to uprawiasz seks z kimś komu ufasz, dobrze znasz i wiesz, że w razie czego nie zostaniesz na lodzie sama z dzieckiem. Na tym polega myślenie i odpowiedzialność za własne życie.

Gość gość
Gdyby kobiety były z odpowiednimi facetami to by się ciąży nie baly, niestety kobiety są głupie bo wiedzą że z klamcami, zdradzaczami favwtsmi którzy ich nie szanują ale z nimi są bo boją się odejść a z drugiej strony wiedzą że nie chcą " wpasc" z takim

Gość gość
dziś O to, to! Zgadzam się z tym. I kobiety się dziwią jeszcze, że jestem mizoginem :D

Gość gość
Jesteś mizoginem bo kobiety mają sumienie i nie chcą zostawić kogoś bo są naiwne i liczą na zmianę partnera na lepsze ? I co zmienia jedno goffno na drugie , ciężko trafić na kogoś kto się na prawdę nadaje na ojca i nie ma wszystkich tych cech których potencjalna matka się boi