Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy zdradzi. A ci co piszą że nigdy nie zdradzą to po prostu nie mieli okazji.

Polecane posty

Ja nie zdradzę ,wiem o tym jestem w związku od 10 lat ,kiedys ktoś mnie zdradził i wiem jedno ,ja nie zdradzę i nie wybaczę zdrady.Jakby mnie już narawdę ciągło do innego(wiadomo mam 30 lat,a przede mną jeszcze kilkanaście lat )to zerwałabym z partnerem nie chcałabym go oszukiwać . Nawet o tym nie myslę jest mi dobrze z obecnym partnerem i ci,ęzko mi zrozumieć jak można zmarnować lata wzlotów i upadków dla przelotnego romansu. chyba że naprawde już nie układa ale wtedy to najwyższy czas zakończyć związek po co sie męczyć

Gość gość
muszę Cie zmartwić autorze ja nie zdradziłam i nie zdradzę,są ważniejsze sprawy w życiu niż następna para gaci

Gość gość
Ludzie niepełnosprawni, mieliście jakiegoś chłopaka albo dziewczynę który jest niepełnosprawny/a. Jak to jest? Pewnie dużo się to nie różni czy musicie cały czas być obok i obdarowywać taką osobę troską?

Gość gośćSYLWIA suchy
Z miłości do Boga nie zdradzam!nie ze strachu!!! niektórym trudno pojąć miłość do Boga i bliźniego.

Gość gośćSYLWIA suchy
13,25 NO DOKŁADNIE.

Gość gość
Autorze myślisz swoimi kategoriami.Nie każdy zdradza:)