Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy zdradzi. A ci co piszą że nigdy nie zdradzą to po prostu nie mieli okazji.

Polecane posty

Gość gość
Po prostu się z ciebie nabijam, ty sam nie wiesz co masz na myśli. Widać, że jesteś głupi jak but i sperma ci mózg zalewa. Ani jednego dobrego argumentu nie udało ci się napisać. Ludzie tłumaczyli jak to działa - socjalnie, biologicznie, psychologicznie, nawet ewolucyjne. A ty dalej swoje. Po prostu szmata jesteś z natury i z wyboru :D

Gość gość
gość dziś Kolejna manipulacja :D:D niezła komedia w wykonaniu idiotek , jak zwykle :D

Gość gość
a co do spekulacji, ty dosłownie nam tu biografie piszesz i wmawiasz jakie mamy libido :D

Gość gość
gość dziś Po prostu szmata jesteś z natury i z wyboru z Po prostu idiotka jesteś z natury i wyboru :D jak do tej pory wszystkie wasze pseudo argumenty zostały obalone więc nie mając niczego wartego uwagi do powiedzenia zaczynacie się ciskać i pluć :D:D to już wystarczająco świadczy o waszym niskim poziomie rozwoju , wstyd za takie idioctwo w społeczeństwie

Gość gość
Olejcie pana z głową w jajach bo szkoda czasu i szybciej sobie pójdzie w p**du. Ciekawe czy taki jest szczery ze swoją zonka. Gdyby jej serwowal mądrości które tu głosi to prawdopodobnie dostał by ściera przez łeb. No chyba że ona też preferuje bzykanie podczas idealnych okazji.

Gość gość
Mój osąd twojej głupoty ma źródło w twoich wypowiedziach twoje spekulacje na mój temat mają źródło w fantazji i próbie zatuszowania własnej głupoty oczywiście, przecież fajnie jest pofantazjować o twoich pełnych jajach:). a tak na marginesie dużego masz?

Gość gość
nigdzie nie podałeś żadnego argumentu, tylko swoje spekulacje i to mocno naciągniete. Oczywiście ciągnięcie cię za język to tania rozrywka, ty nie masz pewnie nawet kogo zdradzać. Kolejny frustrat z forum dla kobiet.

Gość gość
Wiesz dlaczego przylazles z tym pseudonaukowym szitem? Bo w rzeczywistości jesteś małym i zakompleksionym facecikiem który chociaż przez chwilę moze poczuć się kimś i nawrzucać kobietom jakie to są idiotki. Leczysz kompleksy. Pochwal się facetom. Na pewno Ci przyklasna jajami.

Gość gość
gość dziś To właśnie ja niniejszym olewam patologię pozbawioną wiedzy i samoświadomości :D plebs nie dysponujący argumentami a mający czelność się wypowiadać , zabawne :D:D żegnam idiotki

Gość gość
i mam pytanie natury technicznej, czy ty autorze brandzlujesz się pisząc do nieznanych kobiet na forum ze sa idiotkami? Czy to twój sposób na osiagnięcie satysfakcji seksualnej? a jeśli tak , to kończysz w chusteczce, czy tak tryskasz na monitor?

Gość gość
gość dziś nigdzie nie podałeś żadnego argumentu, tylko swoje spekulacje i to mocno naciągniete. x manipulacja :D całe szczęście że ten kto potrafi czytać ze zrozumieniem potrafi ogarnąć temat , ty najwyraźniej nie

Gość gość
gość dziś - "żoną" :D Za dużo od niego wymagasz :D Pomijając tego gościa i wracając do tematu zdrady. Są ludzie którzy nie są monogamiczni ale nie zdradzają - po prostu żyją w otwartych związkach i są zupełnie szczerzy z partner(ami). Tak też się da. Zdrada zazwyczaj ma miejsce wtedy kiedy ktoś jest tchórzem, nie chce odejść, nie chce być wierny, nie jest szczęśliwy, ale jest za słaby (w każdym tego słowa znaczeniu) żeby zaryzykować życie bez koła ratunkowego

Gość gość
Dlaczego wszelkiego rodzaje imbecyle zawsze wysuwają tekst pt. manipulacja? Bo nie mają żadnych logicznych argumentów wiec się chwytają brzytwy. Mam złota radę. Idź spuść z krzyża bo facet z pełnymi jajami jest irytujący dla otoczenia...

Gość gość
no raczej chłopak dawno nie zamoczył, o ile w ogóle kiedyś miał na to szansę i sprzyjajace warunki:D

Gość gość
Ale wytłumaczcie mi po co zdradzać? Jaki macie cel w uprawianiu seksu z innymi i kłamaniu partnerowi w żywe oczy? Sprawia wam to satysfakcję? Według mnie jest to cecha psychopatów, ale nie mnie oceniać...

Gość gość
No niech się poczuje mądrym i wykształconym naukowcem gloszacym nowatorskie teorie. Może w domu go żona napierdala i traktuje jak gówno? Nigdy nie wiadomo. Niech się porzuca trochę. Manipulacja! Halo!

Gość gość
Ze strachu. Chcą zdradzać bo na partnerze już im nie zależy, albo mają po prostu niską inteligencję emocjonalną i nie potrafią odmówic. To ten sam typ osób co zawsze na imprezach kończyli we własnych wymiocinach - zero samokontroli. tylko potem dopadają ich te "konsekwencje" z którymi nie potrafią lub nie chcą sobie poradzić. Bo np. nigdy nie byli sami, albo nie chcą się wyprowadzać, albo, moje ulubione, boją się, że partner/ka ich zdradzi w zemście :D

Gość gość
Najlepsi są ci, którzy sami zdradzają, kłamią, a jeśli partnerce/partnerowi też się to zdarzy to oczywiście dramat :D No jak on mógł?????

Gość gość
Chyba poszedł w p**du tak jak było w planach albo myśli pół godziny nad riposta. Trzeba zaznaczyć że i tak c*****a jak na taki czas oczekiwania.

Gość gość
Ej co to za idiota a wy jeszcze z nim dyskutujecie.

Gość tajemniczy stulejaż
to zwykły opłacany troll jakich tu wiele :D podsyca dyskusję żeby działo się coś na forum, inna sprawa, że dzieki temu w emocjach ktos zaklamany napisze swoje prawdziwe intencje i wtedy robi sie ciekawie :)

Gość gość
"13:13 dokładnie tak, nie zawsze ale dosyć często taki jest lepszy." X To współczuję Twojej kobiecie (chyba, że też taki seks preferuje) - gdy mąż fundował mi seks bez czułości (przytulania, pocalunków i pieszczot) to nie miałabym ochoty na seks tak często jak mam.

Gość gość
A co masz na myśli z tą okazją - konkretnie, kiedy ma się okazje ?

Gość gość
Miałem,nie zdradziłem mimo że bardzo jej pragnąłem i pożądałem,nawet kochałem,nie zdradziłem,bo nie potrafił bym spojrzeć sobie w twarz w lustrze....

Gość gość
"Zasady nie mają nic do rzeczy , jak ktoś tu wcześniej dobrze powiedział ogranicza przede wszystkim strach , konsekwencje , niska pobudliwość seksualna a nie miłość do partnera ale to trzeba mieć samoświadomość a nie zgrywać wielce moralnych świętych smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif niby pogardzające zdradą i lepsze się wypowiadają a tak naprawdę zwyczajnie głupie smiech.gifsmiech.gif" X Trzeba najpierw co to jest miłość do partnera, żeby się wypowiadać. Pobudliwość seksualna- a co przeszkadza w uprawianiu seksu z partnerem z którym się jest?, jak się ma udany seks w domu to nie lata się po mieście.

Gość gość
''Trzeba najpierw co to jest miłość do partnera, żeby się wypowiadać.'' - piękne zdanie, które powinna sobie wziąć do serca większość udzielająca się w tym wątku.

Gość gość
19:21 Bardzo wielu tu tych trolli dzisiaj było

Gość gość
Czytam niektóre posty, zastanawiając się, co na to wszystko powiedziałby sędzia na rozprawie rozwodowej, gdyby, w "przypływie szczerości", zebrałoby się tym osobom na wypowiedzenie tych samych zdań, które dodali tutaj... Ewentualnie - partnerce/owi, z którą/ym nie ma ślubu...

Gość gość
Ludzie bez zasad najwiecej wiedza o strachu i konsekwencjach. Ich zyciowy egoizm tak ich ogranicza ze nie wiedza ze istnieje milosc i zasady za ktore czlowiek potrafi cierpiec i wiele dla nich poswiecic. Myslicie ze tylko wy odczuwacie pozadanie do innych? Mylicie sie. Istnieje milosc i zasady ktore daja duza sile i stany emocjonalne ktorych wy nie doswiadczyliscie wiec nie macie o nich pojecia. Wam w glowach tylko przyjemnosci dla ciala i ped za pieniadzem ktore daja wam pozorne szczescie ale dalej go szukacie wiec gdzie to wasze szczescie.czy potrafilibyscie poswiecic zycie dla innej osoby? Ja wiem ze nie bo skoro wiernoscnjwst dla was wyzwaniem to gdzie w tej puli jest zycie? A sa ludzie ktorzy sa w stanie to zrobic, poswiecic sie, zaryzykowac wlasne zycie gdy wiekszosc przegrywa z wlasnym strachem i egoizmem, nie wspominajac o sprzedaniu siebie lub innych. Czwsto przekonujemy se o tym w kryzysowych sytuacjach czy to indywidualnych gdzie znajomi a nawet potoczbie zwani "przyjaciele" opuszczaja dana osobe gdy jest w potrzebie ale to wymaga od nich poswiecenia, podobnie wojny odkrywaja prawdIwe oblicze wielu zdrajcow ktorzy za nic maja zycie innych a nawet korzystaja z tego ze moga ujawniac prawdziwa swoja nature zwyrodnialcow.

Gość gość
"zdrada to skutek psucia sie związku? to jak wyjaśnisz to że mam obecnie fajny związek, kobieta jest atrakcyjna, bogata na tyle że mógłbym rzucić swoją pracę w bankowości i nie odczulibyśmy tego. ogolnie dobrze mi się z nią żyje a i tak jak mam okazje zasadzić moje pęto w innej to to robie i nie mam żadnych dylematów moralnych. jezyk.gif" X Ale o miłości nic nie piszesz.