Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetowi staje przy każdej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie. Z przyjacielem traktujemy się jak rodzeństwo ale za każdym razem gdy kładzie się koło mnie spać to mu staje. Ostatnio włożył mi rękę pod bluzkę i co prawda przeprosił. Kiedyś tam kilka razy ladowalismy w łóżku ale to zamknięty rozdział. To jest naturalną reakcja na każdą kobietę czy jednak w jakiś tam sposób mu się podobam?

Gość gość
nie

Gość gość
tylko przy kazdej prostytutce

Gość gość
Z tą prostututką to jakaś sugestia? Byliśmy dzieciakami, trochę się pogubilismy, nieudane miłości i kiedyś tak wyszło przez wspólne uzalanie się nad sobą. Znamy się od bardzo wczesnego dzieciństwa i wiemy, że to był błąd bo za każdym razem gdy któreś z nas zaczyna związek to nie wiemy jak się z sobą obchodzić, trochę się unikamy

Gość gość
A Ty masz mokro przy każdym?

Gość gość
Nie, nie mam mokro przy każdym, z resztą nie mam mokro na sam widok

Gość gość
jak leży baba obok to wiadomo , że stanie .

Gość gość
jak lezy obok dziura w ktorej mozna zanurzyc wacława to wacław sie budzi. nie ma to nic wspolnego z podobaniem

Gość gość
tak jest

Gość gość
Cieszę się ;) Bałam się, żeby znowu nie było coś nie tak

To jest naturalną reakcja na każdą kobietę czy jednak w jakiś tam sposób mu się podobam? x Zaryzykowałabym stwierdzenie, że podobasz mu się, bo ludzie ogólnie mają w naturze zawieranie bliższych relacji z osobami, które im 'pasują' pod jakimś względem. Tym bardziej biorąc pod uwagę przeszłość, o której mówisz, się facet ekscytuje, pewnie sobie przypomina... To, że mu staje, jest ogólnie normalne, ale w takich okolicznościach też doszukiwałabym się drugiego dna.

Gość gość
Wiesz, fizycznie też mnie zawsze od takich młodziutki h lat do niego ciągnęło, niby dziecięca przyjaźń, spędzanie całych imprez razem, zostawianie innych (mówię o festynach itd., wszyscy nas zostawili bo zawsze razem) i szukanie spokojnego miejsca gdzie potulimy się i pogadamy. Wspólne granie w piłkę mimo że byłam najsłabszym ogniwem. Później się urwał ale jak widzielismy się raz na jakiś czas to siedzieliśmy godzinami tylko we dwoje. Zależy mi na nim przez te wspólnie przeżyte lata, jest jednym z tych z którymi się wychowała ale oprócz komplementow dotyczących ubioru czy fryzury zawsze było przeświadczenie że tylko przyjaźń. Później ten seks i posypane się więzi poniekąd ale powróciła. Był wypity, włożył mi rękę pod koszulkę, odsunelam się i dałam buziaka w policzek na dobranoc, drugi raz włożył rękę ale przeprosił i po prostu miałam mieszane uczucia a ile razy nie położy się do mnie do łóżka to wiecie...

Gość gość
Najczęściej staje ginekologom gdy badają młodą cipkę. Dlatego zawsze przy każdym badaniu cipki zabiegu i porodzie mam partnera i mam do tego prawo! Dlaczego powinna być osoba osoba bliska by nie zostać skrzywdzona jak ta pacjentka. "Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."