Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Co sądzicie o facetach którzy mieszkają z mamusia

Polecane posty

a mają już 35-39 lat? w tym wieku facet juz ma swoj dom lub mieszkanie jak obserwuje ludzi w swojej okolicy. Drżę że i ja nigdy nie wyprowadzę się od matki, choć dziś "mam" teoretycznie jeszcze na to 6-10 lat...ale dla mnie to porażka i żenada mieszkać tak długo ze starymi. Uważam że tak do 33-34 lat, to jeszcze, ale potem już żenada na maksa. :o

Gość gość
A co mam sądzic jak chcą to mieszkają ich życie.Dziwi mnie że ktos kto podchodzi pod hejt społeczny i nienawisc robi to samo czyli osądza.

Gość gość
Przecież jesteś nikim człowieczku, ty i miliony innych szaraków. Gdybyś był kimś ważnym np aktorem, piosenkarzem, prezenterem, maklerem giełdowym, dyrektorem to może i by było żenująco ale takie szaraki kogo obchodzą? Zdaniem innych szaraków się przejmujesz? W świecie szaraków inne szaraki dyrygują szarakami najczęściej te nieudaczne w różnych państwowych instytucjach.

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś i co z tego że sam się utrzymuje jak nadal jest wśród szaraków, myślisz że jak jakiś robol z mózgiem orzeszka ziemnego pracuje to osiąga szczyty? Szczyty tylko ludzie wybitni osiągają i utalentowani, piękni i czarujący - jeśli nie masz tych cech żadne mieszkanie i niezależność nie poprawi twojego wizerunku.

Gość gość
stulej sam siedzial na garbie matki jeszcze kilka msc temu xD teraz mysli ze jest wielki pan bo na swoim xD

ja pracuje, ale mam 29 lat i wyksztalcenie srednie i mieszkam na wsi, a on w bloku w miescie z wyksztalceniem wyzszym i pracuje w urzedzie miasta jako informatyk, ma 38 lat..

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś i co z tego, skoro marnujesz czas na pisanie w watkach takich osob jak ja xD to szczyt Twoich ambicji xP

Gość V12
To samo co o laskach dajacych dvpy za kase, poprostu patologia i zyciowa niezaradnosc.

Gość gość
Gratuluje więc jeśli szczytem twojego spełnienia było tylko aby nie siedzieć na garbie matki. Większość ludzi wokół mnie również nie siedzi i są już nawet po 60 z własnymi mieszkaniami, a poziom jaki prezentują to dno umysłowe, ubierają się jak biedni Rumuni choć mają pieniądze i są tępi.

ale nie ma prawa jazdy ani auta też. ma za to wyksztalcenie wyzsze. mieszka w tym samym miasteczku i do pracy ma ok. 1km ktore codziennie przemierza pieszo tam i z powrotem. oki,. 15:30 czasami go mijam jak akurat jestem na glownej ulicy w tym miasteczku codziennie on nią chodzi.

zapomnialem dodac ze jest gejem, nie ma totalnie znajomych, poza pracą czas spedza w domu lub samotnie, preferuje w weekendy wozic d**e po polskich miastach w nadziei ze mu ja grupowo przedupczą...

Gość gość
Może lubi mieszkać z mamusią albo jej pomaga :o Zajmij sie sobą

Gość gość
sądze, że sram i szczam ci do ryja karolku ty spedalony smiecu ludzki!!!!!!!

Gość kasjerkaaa64373
jestem w stanie to zrozumiec pod kilkoma warunkami. 1.Facet Ma stałą pracę.(nie pracuje dorywczo,ale ma stała prace) 2Facrt zarabia zbyt malo zeby isc na swoje. .3.jest samodzielny i nie pozwala mamusi wlazic na łeb. Sam sobie pieorze gacie,sam sobie robi kanapki.Nei jesst psem mamusi i nie wchodzi jej w dope. 4.FACET jest normalny. Ma przyjaciol...spotyka sie z kobietami itp i mama nie mowi mu jak zyc...

Gość gość
dlaczego piszecie z tym pedalskim scierwem ?? przegońcie to barachło na cztery wiatry najlepiej!

Gość gość
Ja mam 28 lat i w tym roku kupuję kawalerkę, na którą sam zarobiłem. Ale to nie jest takie łatwe i nie uważam osób, którym się to nie udało, za gorsze. Poza tym ludzie z różnych powodów mieszkają z rodzicami. Niektórzy dlatego, że owi rodzice są schorowani i chcą im pomóc...

gość dziś E! Gdzie tam. Zdrowi jak RYBY! Oboje. matka by mu żarcia nie podawała codzień o 16 po robocie 🖐️ a sam mi sie tym chwalił co ma na obiadek.

Gość gość
Cóż, mam brata 20 lat starszego i do tej pory przychodzi do rodziców na obiadek, a kiedy trzeba robić remont, proszą mnie. :)

TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś zalezy jak na utzrymaniu sie kisi w malym mieszkaniu komunalnym tak jak ty to gardze, jak mieszka z matka ale sie sam utrzymuje to nie widze w tym nic nienormalnego cool.gif xxx Serio? XD

gość dziś On nie przychodzi do nich na obiadek, bo z nimi mieszka ;) czaisz różnicę?? ma go codziennie pod nosem.

Fifirifi94 dziś No, napisał znowu o sobie :classic_cool: Ja mieszkam w dużym domu, na wsi. I mam własne piętro. Pisałem na forum nie raz kląc jak ciężko jest samemu to utrzymać, ale ten wieśniak z góry nawet nie miał tu konta jeszcze żeby pamiętać ;)

Gość gość
Nie ma większej różnicy :) On mieszka kilka przystanków dalej, podrzuca pranie, przychodzi na obiad. Jak mu kasy brak, też przychodzi. Tzn. teraz do ojca, a wcześniej do obojga rodziców. Czasem tak z rozpędu piszę, jakby mama nadal żyła.