Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bicie przez ojca jako przyczyna homoseksualizmu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem matką dorosłej już córki (ma 25 lat). Córka nigdy nie miała chłopaków, na studia wyjechała do innego miasta, obecnie już je skończyła. Ostatnio będąc w odwiedzinach u mnie wyznała mi, ze ma dziewczynę od 3 lat! Byłam w szoku, bo przeciez nic nie wskazywało na to, ze córka mogłaby byc lesbijką, myslałam, ze pozna odpowiedniego mężczyznę w końcu i bedzie ok. A ona mi wyznała, ze jest lesbijką! Zastanawiam się, co mogło to spowodować, myślałam, że może to być z powodu tego, że mój były mąz i ojciec córki naduzywał alkoholu i córkę bił od małego aż do 16 roku zycia (do rozwodu). Był agresywny i o byle co bił córkę. Może ona przez to jest obecnie lesbijką? MOże ma ukryty uraz do męzczyzn?

Gość gość99999
Z tym to chyba się człowiek rodzi. Może też jej się odmienić. Moja znajoma wyjechała z dziewczyną za granicę i tam wzięły ślub. Parę lat później się rozstały i teraz ma męża i dziecko i wiedzie spokojne rodzinne życie. Ja np. mam męża, ale też chętnie bym spróbowała seksu z kobietą i nie obwiniam nikogo za to, że możliwe że jestem bi. Po prostu taka rzecz mi siedzi w główce i nic mi tego nie wybije. Nie odwracaj się od niej bo tylko ją skrzywdzisz i siebie.

Gość gość
7:59 gowno, a nie sie rodzi! Psychoanaliza Freuda i faza falliczna sie klania; gdy dziewczynka zaprzeczy, ze nie ma penisa, to w skrajnym przypadku bedzie lesba! Kazda kobieta jest biseksualna (za wyjatkiem tych co sa lesbami) - wplyw fazy oralnej i tego, ze jako niemowlaki lizemy cycka matki niezaleznie od plci.

Gość gość
Jak to każda kobieta jest biseksualna! Ja sobie nie wyobrażam seksu z kobietą, więc wykluczone, nigdy mnie nawet do kobiet nie ciągnęło!

Gość gość
gość dziś Ile masz lat?