Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona się mści ?

Polecane posty

Gość gość
Własnie to tak samo jakby alkoholik dwa razy w miesiacy sie upil bo to przyjemnosc. Narkoman dwa razy sie nacpał dla odstresowania...

Gość gość
gość dziś Klasyczny debil :D

Gość gość
gość dziś i co w związku z tym? Jesli osoba chora prosi o pomoc to wy ja atakujecie, najlepiej od razu skreslic i do gazu, co? Grunt ze wy jestescie takie idealne...

Gość gość
Gdzie ta chora osóba prosi o pomoc? Kogo? On do psychiatry powinien iść, leczyć się. A on ma problem ze żona go zostawiła, i chce z nią iść na terapię. A po co z nią? Czemu sam nie pójdzie teraz, już, tylko obiecuję cuda na kiju i oczekuję że żona mu uwierzy. Faceci to miękkie fujary. Zamiast zachować się jak honorowy czlowiek i po prostu iść się leczyć to on tylko o tym gada. I nic więcej

Gość gość
Zacznij kupować jej więcej prezentów (tu masz kilka propozycji na prezent https://cutt.ly/HwsR6) być bardziej miły, to może jeszcze coś z tego będzie.

Gość gość
on powinein isc na terapie, a pozniej powinni isc na terapie dla par

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Niech zamieni słowa w czyny, i dopiero wtedy prosi żonę o drugą szansę. A tak co? Ona ma uwierzyć na słowo? Osobie uzależnionej? Wolne żarty

Gość gość
Jesli go to kreci, to wiadomo że nigdy z tego nie zrezygnuje. Mogą ustalic miesieczny budżet na gry z bezwzględnym zakazem przekraczania limitu. Poza tym intercyza - cały majątek na kobiete. A jesli limit przekroczy - to wtedy rozwod. I kobita wyjdzie z tego zwyciesko, bo zostanie z majatkiem a on skonczy pod mostem.

Gość gość
Ale jedziecie filozofią na temacie prowo

Gość gość
2 miesiace nie obstawiam i nie trzepie się z tego powodu, nie wymiotuje, nie kradnę i żyje sam, jem chodzę na siłownie i basen. To nie jest tak że nie wiem obstawiam kolosalne kwoty. Jak kilka lat temu grałem w piłkę to bardziej się tym jarałem, obstwiało się za 2,5,10,20,50 zł a teraz już nawet nie mam siły i chęci analizować czegokolwiek. Ona również wydaje na kosmetyki i nikt jej nic nie wypomina ale wszystko to moja wina. Daje na mieszkanie, życie, odkładam, na fryzjera i robie zakupy w miesiącu za 400 zł.

Gość gość
Autorze, te larwy Cie tu zjedzą bo bronią swojej zgnilej ziomalki. A twoja zonka najwidoczniej ma nowego bolca i te kupony to był tylko pretekst do odejścia. Nie znasz jej adresu bo mieszka u nowego gacha, ot cała filozofia

Gość gość
18:43 mocno cię musiała matka bic w dzieciństwie że ci się aż tak mózg uszkodził

Gość gość
Nie mieszka u nowego gaha bo wynajmuje kawalerkę bliże pracy.