Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienia 6 tydzien

Polecane posty

Gość gość

Hej, mialyscie może plamienia w 6 tygodniu? Dostałam duphaston ale od 10 dni niewiele się poprawia.

Gość gość
Nie, nie miałam

Gość gość
Ja też nie miałam. A co lekarz na brak poprawy?

Gość gość
Lekarze nie wiedzą czemu one występują, na USG nie ma krwiaka ani nic, plamienia nie są mocne ale są....

Gość gość
Duphaston nic nie da. Idz na usg pewnie juz nie ma ciąży. Przerabialam to dwa razy...dziecka nie mam i juz sie pogodzilam, ze miec nie bede.

Gość gość
Nie sa mocne bo bierzesz duphaston. Normalnie bez tego juz byś krwawila jak przy miesiaczce. Z tej ciazy nic nie bedzie.

Gość gość
Ja plamilam ponad tydzień właśnie około 6 tyg. Nawet w szpitalu leżałam wtedy A teraz śpi koło mnie mój największy roczny skarb. Mam nadzieję że oby Ciebie będzie dobrze

Gość gość
fajowo tak w moich filmikach sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Mialam tak 2x -za pierwszym razem stracilam ciążę a za drugim donosilam

Gość gość
W czwartek byłam na USG i było ok, jutro mam kolejne, zastanawiam się po co w takim razie lekarze wciskają duphaston?

Gość gość
Bo lekarz ma obowiazek zrobic co może zeby bylo dobrze.

Gość gość
Ja krwawiłam ale po kilka dni.Potem przechodziło. Jeden raz był krwotok. Syn zdrowy 5 latek już.

Gość gość
A jest zarodek z sercem? Bo jeśli tak to szansa jest ale jeśli nie ma to raczej już się nie pojawi skoro są krwawienia

Gość gość
Jest pęcherzyk, ale maly, serca nie widać, ale jutro idę na kolejne USG może będzie coś widać ;(

Gość gość
Kurczę to nie wróży dobrze życzę ci oczywiście jak najlepiej ale oswajaj się z myślą ze może nie być happy end

Gość gość
Lekarka mówiła, że ciąża może być mlodsza

Gość gość
Miałam plamienia i krwawienia , nieraz myślałam już że ronię. Wszystko skonczyło się dobrze i mam zdrowe 2 letnie dziecko.

Gość gość
Ja miałam i niestety skończyło się poronieniem w 9 tyg.

Gość gość
Mialam w obu ciazach jeszcze przed pojawieniem sie zarodka, w 1 plamilam 4 tygodnie, w 2 dwa tygodnie, obie zakonczone pozytywnie:) nie czytaj tych dolujacych odpowiedzi, nic Ci to nie pomoze. Negatywne nastawienie i stres nie pomoga na pewno. Daj znac po usg:)

Gość gość
6 tyg moze jeszcze nie byc zarodka, nie martw sie na zapas. Napisz co tam slychac jutro. Ja jestem 5tydz i tez plamię. Ile bierzesz dufastonu? Jaka beta? Ja ide w czwartek

Gość gość
Koleżanka ma krwawienia dosc obfite od poczatku ciazy co jakis czas i poki co juz 27tydzien. To mnie nastawia pozytywnie. W czwartek moje 1 usg, beta rosnie mimo plamien

Gość gość
Duphaston nic nie da. Idz na usg pewnie juz nie ma ciąży. Przerabialam to dwa razy...dziecka nie mam i juz sie pogodzilam, ze miec nie bede X Nie wiesz tego, poronilam 4x to moja 5ciąza, gdy sie nie uda bede próbować do skutku

Gość gość
7:58 Jak masz sile na to, to zachodz i ron ciążę za ciąża...powinnaś juz dawno miec zrobione badania Ty i mąż też.

Gość gość
Jak masz sile na to, to zachodz i ron ciążę za ciąża...powinnaś juz dawno miec zrobione badania Ty i mąż też X Po czym wnioskujesz ze nie zrobiliśmy badań? Lub ze nie jestem pod opieką lekarza? Tak, mam siłe na to zeby próbować dalej i donosić zdrowe dziecko, embriony z defektami mnie nie interesują. Potem będę chodować takiego bezmózga jak ty

Gość gość
Najwyraźniej ktoś na górze nie chce żebyś miała dzieci skoro nic innego nie robisz tylko ronsz

Gość gość
9:52 Mózgu to Ty nie masz. Gdybys po 3 poronieniu zrobiła porządna diagnostyke i poznala przyczyne to nie ronilabys dalej. A tak ron sobie a z każdym kolejnym poronieniem szanse spadają. Wiec powodzenia. Ja juz wiem, że moj mąż niestety nie jest w stanie splodzic zdrowego zarodka bo ma uszkodzone plemniki i dlatego dwa razy poronilam. I wiecej ronic nie mam zamiaru.

Gość gość
Byłam na USG, ciąża jest ok, niewiadomo czemu są plamienia, ale ciąża rokuje

Gość gość
Byłam na USG, ciąża jest ok, niewiadomo czemu są plamienia, ale ciąża rokuje X Super! Ciesze sie bardzo. Ciekawe jak u mnie bedzie

Gość gość
U mnie te plamienia mogą być ponoć z nadżerki, może u ciebie tez z tego powodu?PZDR

Gość gość
10:43 i ty się z tym normalnie pogodziłaś??Przecież możesz mieć dziecko.Np.z bratem męża.Lub z nieznajomym facetem.Przez plemniki męża masz zaprzepaścić szanse na bycie matką?