Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość popelka

Ja vs były mąż

Polecane posty

Gość popelka

Jakiś czas temu rozstałam się z mężem, ale nie mamy jeszcze rozwodu. Dzisiaj włamałam się z jego fb z ciekawości i zobaczyłam mnóstwo wiadomości od różnych lasek, wyznania miłości, nagie fotki. Do tego one wszystkie wiedziały, że on nadal jest żonaty zresztą mąż ciągle do mnie wypisuje, dzwoni, twierdzi, że nadal kocha. Z tymi laskami sobie ustalał żebym o niczym się nie dowiedziała przed rozwodem, wszystkie są mu wierne, zakochane. Wiem, że to infantylne oceniać ich relację po wiadomościach, ale jednak da się to trochę wyczuć. Jest mi przykro, bo u mnie w tym temacie jest totalna posucha. Nikt mnie nie podrywa, jestem niewidzialna, kilka razy flirtowałam z facetami, dawałam im znaki i zero reakcji. Poznałam przypadkowo kilku facetów, byli chyba mną zainteresowani, ale gdy mówiłam, że jestem jeszcze mężatką to potem udawali, że nie istnieję. Coraz bardziej zaczynam wierzyć w słowa męża, że jestem nieatrakcyjna i beznadziejna. Do niego laski się dobijają, a ja nie mam nawet z kim wyjść na kawę. Jak mężatki to robią, że znajdują sobie kochanków, do tego Ci kochankowie błagają żeby się rozwiodły itd? Ja nie mogę sobą nikogo zainteresować nawet jeśli się rozstałam z mężem. Dodam, że nie jestem brzydka, mam 27 lat, długie włosy, szczupłą figurę, regularną twarz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować