Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabkowanie

Polecane posty

Gość gość

Kochane mamy prosze podpowiedzcie lub napiszcie jak to bylo u was z zabkowaniem waszych pociech.Moja corcia skonczyla 5miesiecy i pewnego dnia pojawily sie nam dwie dolne jedynki(przeszlo 2tygodnie temu) ,zabeczki juz wyszly z dziasel ale teraz mamy problem bo corcia wogole niechce jesc mleczka z butelki a jezeli juz zje to raptem 60ml.Czy to mozliwe zeby ja dalej bolaly te dziasla,skoro zabki juz ladnie wyszly? Czy moze juz tak szybko ida kolejne zabki i z tad odrzut od butelki? Tak,wiem ze kazde dziecko inaczej przechodzi zabkowanie i te pytania powinnam zadac lekarce ale u nas lekarka wogole nie rozpoznala zabkowania ,twierdzac ze na jej oko jest za wczesnie a ze wogole nie widzi zadnych oznak zabkowania a po trzech dniach od wizyty wyszly nam te zabki.

Gość gość
Mojej córce w przeciągu 2 msc wyszło 8 zębów. To dopiero był koszmar. Zero spania, do jedzenia to też musoalam namawiac

Gość gość
I u mnie tez jest problem ze spaniem,w ciagu dnia musze sie z nia polozyc to pospi z godzinke a beze mnie 20minut raptem,a rano zazwyczaj spala mi do okolo godziny 7 w łóżeczku a teraz sie budzi coraz wczesniej,dzis np.5.30 i jak zazwyczaj wzielam ja do siebie do lozka to jeszcze dosypiala to teraz wogole niechce i trzeba wstawac.