Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety po SN ! Ratunku!

Polecane posty

Gość gość
Haha te które decydują się na cc są odważniejsze? Własnym oczom nie wierzę. To w imię czego tak bardzo się poświęcają bohaterki od siedmiu boleści płacące za cc?

Gość gość
Ta pierwsza z 17:22 spusciłaś z tonu, widzę. Ty też jesteś bydłem, więc nie udawaj świętej. Przeczytaj wszystkie swoje posty. Słusznie ktoś zauważył, że chyba nasz żal, że nie miałaś cc. Kasy nie starczyło, czy lekarz nie dał się zrobić w bambuko? Hahahaha

Gość gość
Nie mam żalu, śmieszą mnie histeryczki od cc na życzenie :-D

Gość gość
I z tego rozbawienia tak ubliżasz? Złotko, z twoich wpisów bije nienawiść i wściekłość. Nie martw się, może kiedyś twój wąsaty Janusz zarobi ci na plastykę wadżajny. Choć wątpię, skoro nie miał kilku tysi na klinikę i cc, to i na to nie uciuła. Sorry, do końca życia już luzy... taki klimat.

Gość gość
Kto powiedział, że ja mam luzy :-D ? Nie mam, bo to się zdarza tylko jakiemuś niewielkiemu procentowi kobiet po sn. O mojego Janusza i jego zarobki sie nie martw. Zresztą on widzi we mnie wiecej niż cipke. Ciesz się, że twojemu wystarczyło na lapowke, bo gdyby tak nie było, to pewnie by cię zostawił, skoro dla was jakość cipki najważniejsza :-D

Gość gość
Jestes ciasna jak Azjatka:D kto ci powiedział, że dałam łapówkę? W prywatnej klinice nie dajesz łapówy , ciemnoto.

Gość gość
Wierzę w twoja prywatną klinikę jak ty w moją ciasność... Nie pozdrawiam.

Gość gość
Wy macie luźne ci*** i faceci wam mówia ze to nic nie znaczy, spokojnie , oni nie kłamią - kochanka :D

Gość gość
A dlaczego nie wierzysz? Bo dla ciebie kilka tysięcy to taka zawrotna suma? Trzeba było się uczyć, albo jeśli miałaś do szkoły pod górkę, to przynajmniej mieć łeb na karku, wówczas takie pieniądze nie robilyby na tobie takiego wrażenia. Nie każdy żyje od wypłaty do wypłaty.

Gość gość
Oj babeczki po CC nie dolujcie już tych wiaderkowych mamusiek, nie ich wina że brak im sprytu i polotu w życiu

Gość gość
Wy tak specjalnie sobie obie jaja robicie z nudow, czy naprawde az tak jest to dla was istotne kto jak rodzi, kto ma wiadro, a kogo nie stac na lapowke? Cale popoludnie zmarnowane na trolowanie kafeterii...

Gość gość
One mają za to DUMĘ, a ty tylko akt wydobycin hłe hłe hłe hłe

Gość gość
A ty po co tu wlazlas?

Gość gość
spryt i polot :-D padłam! histeryczki co byle bólu ni zniosą hahaha

Gość gość
Takie sprytne i z polotem, że sobie OPERACJĘ za kilka tysięcy na życzenia fundują inteligentne inaczej :-) i jeszcze myślą, że to szczyt luksusu materialnego...

Gość gość
Dla was szczytem osiągnięć życiowych jest rozjechane krocze, i klękajcie narody bo jam bohaterka, co brajana na świat wydalilam