Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko na pokładzie naklejki na samochód

Polecane posty

Gość gość

Dużo osób ma tabliczki czy naklejki na samochodach "Baby on board". Po co właściwie to się nakleja?

Gość gość
kompletna wiocha i informacja dla pedofila

Gość gość
mnie śmieszą te nalepki, pewnie są naklejane żeby zachować ostrożność, ale jak dla mnie nie ma to sensu. Przecież do stłuczek dochodzi nieumyślnie więc taka nalepka nie powstrzyma nikogo przed zagapieniem się i uderzeniem.

Gość gość
Ja gdzies czytalam ze to moze byc pomocne przy wypadkach- tzn czesto tylne szyby w autach sa zaciemnione i z zewnatrz nie widac czy ktos tam jest wiec to moze byc pomocne dla sluzb ratowniczych (wiadomo ze nie zawsze dziecko jezdzi autem, no ale zeby wiedzieli ze jest taka mozliwosc)Aczkolwiek sama mam dwojke dzieci i naklejki nie posiadam.

Gość gość
jestescie stukniete

Gość gość
Dla służb ratunkowych? Niezła bzdura. Ratownik, strażak, zwykły świadek wypadku zawsze sprawdza całe wnętrze pojazdu poszukując ofiar, nie sugeruje się jakimiś ozdobami na szybach. Przyklejanie takich śmieci na szyby ułatwia zadanie zboczeńcom. W tłumie w centrum handlowym może zwrócić się do dziecka po imieniu, zyskując od razu jego zaufanie i poprowadzić zaginionego malca "do rodziców".

Gość gość
Piszę o naklejkach z imionami dzieci na szybie.

Gość gość
gość dziś A kto powiedział, że musisz mieć imię na naklejce? Taaa, w centrum handlowym zboczeniec zwróci się po imieniu. Nawet jeśli, to dziecko ma być pod opieką rodzica. Jka ktoś dobrze pilnuje, to się zboczeniec nie dobierze.

Gość gość
Dla mnie to wiocha. Sama mam dziecko, ale co mnie obchodzi jako kierowce, że w aucie przede mną jest " wojtus w aucie"

Gość gość
Myślę, że też po to żeby kierowca za tobą wiedział dlaczego wolno jedziesz i był bardziej wyrozumiały.

Gość gość
Wolniej wcale nie oznacza bezpieczniej. Trzeba jezdzic dobrze, z wyczuciem, byc skoncentrowana na prowadzeniu auta, a nie na dziecku w siodelku, nawet z tabliczka na szybie.

Gość gość
dziś kompletna wiocha i informacja dla pedofila xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx sama jesteś wiocha a jak jedzie autobus z dziećmi i ma specjalne oznakowanie to pedofile z wszystkich stron wyłażą idiotko pisać byle pisać , nie ważne co xxxx xxxxxx autorko umieszczanie tych naklejek chyba nie jest obowiązkowe , ale działa to na niektórych kierowców jak zielony listek naklejony na szybie na zachodzie takie naklejki są powszechne i u nas już w zasadzie też ja osobiście widząc samochód jadący przed moim samochodem z taką naklejką zachowuję większą ostrożność , tak to na mnie działa, bo jest to dla mnie informacja, że w samochodzie podróżuje małe dziecko

Gość gość
dziś Wolniej wcale nie oznacza bezpieczniej. Trzeba jezdzic dobrze, z wyczuciem, byc skoncentrowana na prowadzeniu auta, a nie na dziecku w siodelku, nawet z tabliczka na szybie. sssssssss jaka ty mundra baba jesteś

Gość gość
gość dziś normalny człowiek prowadzi ostrożnie cały czas, bo troszczy się o WSZYSTKICH użytkowników drogi, w tym i o siebie

Gość gość
dziś gość dziś normalny człowiek prowadzi ostrożnie cały czas, bo troszczy się o WSZYSTKICH użytkowników drogi, w tym i o siebie xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wiem o tym i dlatego napisałam że zachowuję wtedy WIĘKSZĄ OSTROŻNOŚĆ . Przeczytać dokładnie się nie chciało , tylko już pisać , byle pisać . Zapewniam cię jestem normalnym człowiekiem .

Gość gość
jestem też zdania że ostrożność trzeba zachowywać zawsze bez względu na naklejki bądź ich brak