Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko po 40 roku życia

Polecane posty

Gość gość
Ciekawa jest sytuacja gdy kobieta 40 lat ma córkę 20 lat i właśnie rodzi dziecko i jej córka tez rodzi dziecka,są w tym samym wieku, potem chodzą do jednej klasy. I wszyscy mieszkają w jednym mieszkaniu. Prawie jak rodzeństwo,pewnie nikomu się nie przyznają że jest inaczej ,bo nikt nie uwierzy

Gość gość
00:30 znam 2 takie sytuacje.Tyle że nie mieszkają razem.Moja sąsiadka mając 43 lata urodziła i 3 miesiące później jej córka wyszła za mąż bo w ciąży. Mojej mamy koleżanka urodziła i jej córka kilka miesięcy później. Super sytuacje.

Gość gość
Uwazasz,ze to super sytuacje,gdy matka i corka rownoczesnie są matkami maluchow? no może jeszcze do jednego przedszkola/szkoły/klasy pojdą? !

Gość gość
00'30 taka 20-latka to powinna zdawać na studia albo kończysz pierwszy rok studiów i zyć życiem rówieśników a nie bawić się w matkę razem ze swoją mamusią.

Gość gość
ha ha czytam wasze wypowiedzi i sie smieje , ... moje dzieci maja 23 lata i 20 i sami absolutnie nie chca miec dzieci , kiedy chocby w zartach wspomne o wnukach , studiuja, pracuja, zyja A ja mam mlodszego faceta i wlasnie wszyscy mnie namawiaja na kolejne dziecko....w sumie czemu nie? oczywiscie z seria badan prenatalnych , bo nie zdecyduje sie nigdy na urodzenie chorego dziecka . na luzie bez stresu bedzie to bedzie ...nie to nie

Gość gość
Teraz taka nowomoda : starsza kobieta-młodszy sporo facet i ona zaciążą,by dac mu dziecko. Takie to to dziecinne. 'Czemu nie?' - pisze ostatnia kobieta, jakby to była zabawka być kolejny raz matką.

Gość gość
Tylko takie stare matki często wyręczają sie dorosłymi dziećmi . Rodzeństwo opiekuje sie młodszym bo matce juz sie nie chce.