Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płonąca dusza

Nic mnie już nie cieszy

Polecane posty

Gość płonąca dusza

Żyje ale co to za życie. Praca za marne grosze, mimo ze daje z siebie wszystko. Inne panie nie:( W domu?Lepiej nie pytajcie. Facet maruda, który tyje, swoim wyglądem i zachowaniem odstrasza. Nie mam ochoty z nim na sex. Zresztą sex jest kiepski.. Ciągle zrób to, zrób tamto, jesteś głupia, nic nie robisz. Ciągle gdzieś dzwoni, mówię do niego za chwilę wybiera numer i dzwoni do pracy co słychać. Poczucie czasu nie jest jego mocną stroną. Często daje odczuć, że jestem u niego bo to jego domi nie mam nic do gadania. Mieszkamy razem 9 lat. Nie mamy dzieci, żyje pracą, premiami i co bedzie na obiady. Śmieję się ale w środku rozwala mnie. Nie śpię, biorę silne leki na spanie....Mam dosyć zadowalania innych nie myśląc o sobie .. Mam dosyć wykorzystywania i bezsilności :( Mam DOSYĆ ŻYCIA I NIESPRAWIEDLIWOŚCI 😭

Gość gość
To zrob cos i zmien to

Gość gość
Zwiewaj poki nie macie dzieci bo potem to kaplica. PS : Dlatego jestem sama :) singielka forever :D jak widze te dzisiejsze zwiazki to sie odechciewa.

Gość gość
Przede wszysrkim- po co tkwisz w tym związku? Meczysz się, facet Cię wręcz odrzuca, po co Ci to tylko się unieszczesliwiasz

Gość płonąca dusza
Twierdzi, że ja go odtrącam bo kogoś mam :) gdy widzę jego brzuch i jak tyje mam dosyć. Nigdzie nie jeździmy nawet na wakacje bo wszystko idzie na remont jego domu :(

Gość gość
ile macie lat, gdzie pracujecie, ile zarabiacie?

Gość gość
Dlaczego remontujesz nie swój dom?? Nie inwestuj swojego czasu i pieniędzy w coś co nie sprawia Ci radości. To nie życie a wegetacja. Miłość uskrzydla i pozwala szaleć i pokonywać kolejne szczeble swoich możliwości a nie jak w Twoim przypadku odbiera chęć do życia. Jestem z mężem 10lat i powiem Ci że jestem szczęśliwa, nie chodzi mi o to żeby się chwalić ale o to żeby Cię uświadomić że myślenie o premii i obiedzie to marnowanie życia, które minie szybciej niż byśmy tego chcieli. Zmień to póki jeszcze nie macie wspólnych zobowiązań.

Gość gość
Coś Ty w nim widziała ..?