Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy karma powraca ? znasz przyklad ? opisz.

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie czy naprawde zycie to lustro ? karma powraca? Pewna bardzo mi bliska osoba skrzywdzila mnie wbila noz w plecy. Chodzi o partnera ktory zdradzil zostawil w okrutny nie do pomyslenia sposob. Nie zaprzeczam ze chcialabym zeby go ktos tak samo potraktowal . Wiem wredne . hehe Ale w taki sposob i w takich okolicznosciach ze nawet nie da sie to wyobrazic.

Czy karma wraca, to nie wiem, nie zauważyłam... Ale na pewno możesz doświadczyć tego, że Twoje negatywne emocje odbiją się na Tobie samej, więc chyba nie warto już zajmować się przeszłością. Życie masz jedno, a czas ucieka, po co tracić go na rozmyślanie o byłym, skoro można o teraźniejszym i przyszłym? ;)

Gość gość
Twój były będzie żył długo i szczęśliwie z nową partnerką a ciebie następny facet którego pokochasz również zdradzi i zostawi. Jesteś poprostu takim typem kobiety który szybko się nudzi mężczyźnie, mimo początkowej fascynacji tobą potem odkrywa że naprawdę jesteś nijaka

Gość gość
Dokładnie. Skupianie się na tym co było, życie przeszłością do niczego dobrego nie prowadzi.

Gość gość
Wróci do ciebie ze zdwojoną siłą ta nienawiść, którą zioniesz. Uspokój się i żyj swoim życiem.

Gość gość
Tylko nie jest faktem ze nienawidze tylko bo nawet ta nienawisc juz wygasla a to nie az tak daleka przeszlosc tylko terazniejszosc. Pare razy wbil przyslowiowy noz. Ale teraz to juz taka siekiere wbil ze niczym zadnulym uczuciem nie ziołam . Dluga historia by tu opisac zbyt dluga . Ale naprawde nie wiedzialam ze takie cos sie przydarzy . Gdybym tu cala sprawe opisalam .. chyba by sie nadala do napisania ksziazki. Oczywiscie ze zycze tylko mu tego co wyrzadzil taki zwrot . Partnerki ? to on ma wiele ale czy jak ktoras go pozna ? Dla mnie ta osoba nie istnieje . Patrze na przyszlosc. To jest oczywiste

Gość gość
Ale fakt faktem zycze mu tego samego :D

Gość Sanitas prawdziwa
A dlaczego nie chcesz podać więcej szczegółów? Każdy chyba z ciekawością poczyta. Bo że kupi książkę o jakichś uczuciowych dyrdymałach, na to już nie ma gwarancji. :D

Gość gość
Ja w to nie wierzę moim wrogom żyje się bardzo dobrze i jeszcze nikt nie dostał po d***e za krzywdzenie mnie

Gość gość
Blagam cie ..... ty w to wierzysz???? Jak slysze o karmie albo ze wszystko w recach bogach to rece opadaja. To ze ci ktos poda pare przykladaiw to tylko i wylacznie zbieg okolicznosci To od ciebie zalezy jak ci sie w zyciu powiedzie

Gość gość
Kiedy mi jest zle mysle o innych o tym ze jednak nie jestem w najgorszej sytuacji.....o tym ze na pewno nie jedna osoba chcialaby byc na moim miejscu i miec takie problemy..... Ludzie maja wieksze tragedie, matki czuwaja przy lozkach umierajacych dzieci, opiekuja sie niepelnosprawnymi dziecmi, gdzies na swiecie w tym momencie setki ludzie wlasnie moga byc mordowani.....to jest dopiero tragedia. Ty powinnas sie "podniesc" po tej ranie od "siekiery" i isc do przodu. Miej w d....e bylego i nie drecz sie tym jak mu bedzie w zyciu.

Gość gość
Przeczytaj moj temat powyżej, jeden mezczyzna ratuje innych, pracuje, ma rodzinę i nic, nie dostaje takiej kasy i slawy po śmierci jak smierdzact len obibok który splodzil z 5 dzieci albo więcej i rozbil swoja jedna rodzinę i dostaje blask, chwale i kase po śmierci. Karma jest... Wiesz czym...

Gość gość
Trzeba było uciekać jak ci raz i drugi wbił nóż w plecy. Sama na tą siekierę czekałaś, więc ją dostałaś.

Gość gość
Mój pies zwrócił karmę jak za duzo zezarl . Co to jest ta karma ,skoro się w nią nie wierzy ,tym samym co piekło, dla niewierzacego. Niby mówi sie ,ze nikt nie zbudowal szczęścia na cudzej krzywdzie ,ale to tylko teoria .Nie życzę moim wrogom niczego ,ani zlego ,ani dobrego ,są dla mnie obojetni w tej chwili ,choć blizny pozostały na zawsze i krzyczą Ch*j wam w d*pe oprawcy i niech wam g*wno wyjdzie oczami ,ustami i nosem! Ja robię swoje !

Gość gość
Ja życzę bardzo źle ludziom którzy mnie krzywdzą, nie chodzi o jakieś d**erele tylko poważne sprawy, i to złorzeczenie się realizuje. Powoli, ale skutecznie.

Gość gość
Droga Autorko. Zlo, ktore wyrzadzamy innym wraca do nas.. Zatem i do Twojego bylego wroci. Ale jest jedna zasada. Odetnij sie od nienawisci i checi zemsty. Zyj swoim zyciem, zapomnij i badz dobra . Rozwijaj sie i rozkwitaj i wszystko bedzie dobrze. O nim zapomnij, gwarantuje, ze i on doswiadczy zlego. To nie jest prawda, ze karma nie istnieje, bo i owszem i wszystkim moim zloczyncom dokuczyla i to nie jest zaden zbieg okolicznosci, za duzo tego bylo.

Gość gość
Tak juz sie odcielam choc to swierze bo raptem pare dni . Ale naprawde moja nienawisc wygasla nienwiem czy czegokolwiek zycze . Masz racje zycie idzie do przodu i to prawda niektorzy maja gorzej umierajace dzieci glod bieda choroba inne inne drastyczne przypadki z ktorych niema swiatelka nadziejia ja to swiatlo mam . Tak wierze w karme i mam nadzieje ze ona istnieje.

Gość gość
Autorko, kolezanka wyrzadzila mi wielkie swinstwo. Dodam tylko, ze to dewotka zzyta z kosciolem. Na toco mi zrobila nic nie powiedzialam, zalatwilam i wyprostowalam sprawy. Z nia nie mialam kontaktu. Po roku przez przypadek ja spotkalam, ona jak gdyby nigdy nic opowiadala o swoim zyciu, ukochanym itp itd. Ja tez bylam spokojna, jakby nic sie nie stalo… Miesiac pozniej dowiedzialam sie, ze ukochany ja rzucil, bo mial inna. I to bylo faktycznie miesiac (!) przed slubem… I bylo duuuzo wiecej takich rzeczy. Ja sie z tego nie ciesze, ale moze tak jest, ze Ci ludzie musieli dostac swoja lekcje, zeby zmienic sie na lepsze.. No nie wiem.. Autorko, wyrzadz teraz duzo dobra juz od dzis. Mozesz np nakarmic bezdomnego kota, pocieszyc kogos itp.. Tylko zawsze z dobrymi intencjami, nie liczac na nagrode.. Powodzenia.

Gość gość
do mnie wróciła karma, odrzuciłam wartosciowego mężczyznę, właściwie to on dał sobie ze mną spokój, wtedy gdy był we mnie szczerze zakochany, olewałam go i flirtowałam z innymi. Miał tego dość! Spotkał kobietę , która go pokochała, ja się zakochałam w innym, ale traktował mnie przedmiotowo, oglądał się na inne. W sumie rozstanie, które bardzo przeżyłam. Coś w tym jest, ze nic nie ginie w przyrodzie :(

Gość gość
Nigdy się z ty nie spotkałam. Poza przypadkami, że ktoś złamał prawo i poniósł konsekwencje w postaci wyroku sądowego :-)

Gość gość
Wraca, jak pies lub kot zbyt łapczywie je. Wraca natychmiast, nie strawiona, zaraz po tym jak sierściuch połknie. Beknie i się zrzyga. Innych przypadków wracania karmy nie ma :-)

Gość gość
sa, sa.. za krotko zyjesz, za malo widzisz.. ;)

Gość gość
21:49 Slodka nieświadomośc. Albo świadome wyparcie ;)

Gość gość
Nie wraca. Jest odwrotnie. Bóg to s*******n. Im więcej zła zrobisz tym więcej szczęścia i dobrobytu do ciebie przyjdzie. Znam mnóstwo osób, które są złe do szpiku kości i powodzi im się coraz lepiej, pasą się i tryskają szczęściem. Za to mnóstwo dobrych ludzi, których znam ma p********e życie po całości i ciągle los zsyła im kłody. Musicie sami reagować na zło i niszczyć złych ludzi, bo żaden los, ani Bóg ich nie ukarze, tylko jeszcze wynagrodzi za krzywdy które wam i innym wyrządzili.

Gość gość
Nic nie wraca. Bezczelnym i odważnym los sprzyja, a głupia pierdoła ma zawsze w życiu pod górkę. Nie jestem za tym, żeby ludziom robić jakieś świństwa, ale dobro ani zło nie wraca, ja to wiem :-)

Gość gość
Pyskowanie a 2 sekundy później nadepniecie na grabie i dostanie w czoło trzonkiem. Autentyk.

Gość gość
Zadnej karmy nie mam,tez ci co wyrzadzili mi krzywde maja sie dobrze sa szczesliwi pech ich omija wiec o czym tu mowa.

Gość gość
ból, cierpienie i lęk. I tymi okrutnym środkami muszę się posługiwać bo was kocham i żal Mi was, gdy zdążacie do własnej zguby. Jedynie jeszcze to was nawraca i chroni.Muszę was przerazić i zadać wielki ból, abyście zechcieli otworzyć oczy i zawrócić z drogi zatracenia. Muszę to zrobić, by uratować tysiące Moich dzieci pożeranych przez szatana każdego dnia. Wy tego nie widzicie, bo wygodniej wam być ślepymi, ale Ja to wszystko widzę. Słyszę wołanie i widzę rozpacz i przerażenie ginących, krzyk bólu, który nigdy już nie ustanie. Tak, jak nigdy nie ustanie radość i szczęście tych, którzy pozostali ze Mną.to zksiazki Świadectwo dziennik duchowy-Alicja Lenczewska