Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a kto to toooo poślubił chłopy chyba nie maja oczu

Polecane posty

Gość gość

Sekretny ślub Dominiki Gwit. Pojawiły się zdjęcia z wesela

Gość gość
feeders

Gość gość
To chyba ich sprawa. A co przez Dominikę ciebie nikt nie chciał, że tak przeżywasz?

Gość gość
no i co z tego, chciał to poslubił. ty nie musisz

Gość gość
no i co z tego, chciał to poslubił. ty nie musisz

Gość gość
Pamiętam jak schudła, zupełnie inna osoba, ale u niej efekt jojo był równie spektakularny:(. Ale jak widać znalazła szczęście, bo każdemu się należy!!!

Gość gość
On, pewnie jakiś gołod***ec i wziął sobie pannę z kasą, a ona szcześliwa, ze ktos ją chciał. Rozwód będzie równie spektakularny co jej efekt jojo, to kwestia czasu.

Gość gość
A co was to obchodzi. Chłopak będzie mieszkał w wielkim domu bez kredytu, miał samochód, życie jak w Madrycie, podróże, a wy dalej będziecie się kisić z tymi swoimi modeleczkami w kawalerkach lub u teściów na pięterku. Potem jedna pindzia z drugą urodzą dziecko i one w domu będą siedzieć, a wy będziecie zaiwaniać na 2 etaty, żeby to wszystko wyżywić. No kto co woli. Mój kolega też wziął sobie za żonę otyłą dziewczynę, ale za to ona jest ogarnięta życiowo, ma świetną pracę, zazdroszczę, z domu pracuje i zarobki duże, urodziła mu dwoje dzieci, ogarnia dzieci i pracę. On lekkie prace przy domu, poszedł na gotowe, gotowy dom, ładny samochód i może sobie leżakować w luźnej pracy, bo kasa jest, a żona go nie rzuci, bo przecież nie mieści się w kanony piękna. Kolega ma też wspaniałych teściów, którzy są za nim, no chłopak wygrał życie, jedynie co się można przyczepić to to, że żona otyła, ale z twarzy nawet ładna i przesympatyczna.

Gość gość
9.19 Znam niejedną grubaskę, która przyprawia rogi mężowi albo pogoniła dziada dla kogoś lepszego. Żeby się jeszcze ten kolega pasożyt nie przejechał.. Taki mit, że grube nie są wybredne I będą czcić byle kmiota za to, że je zechciał..

Gość gość
9:19 no, aż tyle to Dominika chyba nie posiada.

Gość gość
Ale niektórzy faceci lubią o tyle kobiety tylko nie kazdy ma odwagę się przyznać ;) Bardzo sympatyczna dziewczyna. Mam nadzieje ze żadna o zdrowie i zrzucić trochę kg. Jej pasuje być akurat przy kości no ale nie aż tak.

Gość gość
Fetyszysta, znam faceta, któremu wszystkie zboczenia nie są obce, dosłownie, lubi też grube. Dla niego nie ma znaczenia osobowość, charakter, ważne by miała jego fetysze i spełniała jego zachcianki, i uczestniczyła w jego zboczeniach. Emocjonalna potrzebę miłości zapewnia sobie kochając romantycznie kobietę, która go nie chce i melstujac jej fantoma.

Gość gość
Jego sprawa kogo i dlaczego poślubił. Jedyne co, to szkoda jej, bo ta tusza to już nie jest kwestia estetyki tylko zdrowia. A jak już się podejmuje decyzję o założeniu rodziny, to wypadałoby być odpowiedzialnym. Naturalnie nie mamy wpływu na to, czy pewne choroby w życiu się pojawią, czy nie, ale na masę ciała akurat wpływ mamy (z niewielkimi wyjątkami, a i to przez jakiś czas).

Gość gość
Będzie ja tuczyl, już to robi, bo taka gruba nigdy nie była, to nie miłość a egoizm z jego strony.

Gość gość
gość dziś feeders x to samo chcialam napisac , chory na glowe chlopak Dominika jest monstrualnie gruba , tak ze normalnemu czlowiekowi zbiera sie na rzygi

Gość gość
a idźcie, żebym miała jeść chleb ze s,malcem to bym takiej słoniny się nie czepiła, kto to tego opaślucha promuje

Gość gość
ślub po cichu wzięty bo czym tu sie chwalić, że młoda dziewczyna doprowadziła sie do takiego tanu, a fu, nie żre się tyle i ciężko pracuję i kilogramy spadają, jak nie ma pracy to na wieś z nią do obory, wyrzucać obornik i szybko spali kilogramy

Gość gość
gość dziś hahahaha ale poplynelas , willa, basen samochody i wakacje heh tylko z czego? z etatu w teatrze i zagraniu w jakims serialiku raz na 5 lat ? spasiona Domimika to nie Angelina Jolie

Gość gość
zgroza

Gość gość
W 9 miesiącu ciąży nie miałam takiego bębna.

Gość gość
Zazdroscicie jej przystojnego meza ot co.

Gość gość
Co drugi Polak ma taka otyla zone, taka prawda.

Gość gość
Sam bym sie z nia ozenil.

Gość gość
14:12 uroda to kwestia gustu i jak dla mnie to koleś nic specjalnego. Czytałam wczoraj, ze on też był gruby i schudl 50 kg. Wątpię żeby w takim wypadku ją tuczył, skoro wie jak to jest być takim kolosem

Gość gość
Takiejka ty autorko to cale zycie mieszkają w konkubinatach co pare lat inny "partner" :D zazdrościsz , ze sobie dziewczyna ulozyla zycie a ty dalej partnerujesz :D

Gość gość
Ok jest to dziwne niespotykane.Jednak faktycznie jest wiele takich par, on chudy ona gruba. Mimo wszystko Dominika powinna schudła, wygląda odpychająco, ale najgorsza utrata zdrowia.Jej otłuszczone narządy wewnętrzne wołają o pomoc, przecież ona może umrzeć. Ten mąż ma dziwne poczucie miłości, gdyby naprawdę ja kochal pomagałby jej schudnąć. A tak wszyscy myślą że jest federsem i kierują nim zboczenia i egoizm.mimo wszystko życzę im wszystkuego naj i trzymam kciuki za zrzucenie kg Dominiki, bo grozi jej śmierć, po prostu. Poza tym ciąża w takiej monstrualnej otyłości to fikcja i zagrożenie.

Gość gość
Fikcja i zagrozenie :D Co ty powiesz .. miałam 92kg i nie było zadnej fikcji , ani zagrozen :) xx Wiekszosc z was jest po prostu głupia.. Skad w was takie przekonanie, ze on bedzie namawiał ja do schudniecia ? Bo wam sie nie podoba ? Gdyby mu sie nie podobała taka jaka jest ,to by sie z nia nie zadawał.. na swiecie tyle chudych lasek.. A on ozenił sie z gruba.. I od razu mam ja zmieniac ? Po co ? Mógł od razu ozenic sie z chuda, prawda ? Po co by sie męczył, glowe zawracał ? Niech dotrze do was , ze ona mu sie podoba własnie taka gruba !

Gość gość
„wy dalej będziecie się kisić z tymi swoimi modeleczkami w kawalerkach lub u teściów na pięterku. „ a jakie to z nich modeleczki, zwykle szczupłe wiesniary , szczupła nie znaczy ładna

Gość gość
Dominika, od zawsze, wydawała mi się taką sympatyczną, normalną i ludzką kobietą. Nigdy nie pozowała na niedostępną, zmanierowaną i pyszną. Niestety, nie wiem, czy to wina genów, czy braku odpowiedniej diety lub jej zaniedbania, ale, cóż, jest jej "dużo cieleśnie". Jakiś czas temu jedna z gazet zaprezentowała jej zdjęcia z przełomu różnych lat i było tam też zdjęcie, kiedy była już tak szczupła, że nie przypominała siebie. Myślę, że ona miała i ma świadomość tego, że nadmiar kilogramów nie jest zdrowy dla jej ciała. Zresztą - brała udział w ogólnopolskiej akcji na temat żywienia, często występując w mediach z tym przesłaniem, więc i jej wiedza musiała coś wykazywać w tym względzie, stąd uważam, że była i jest pod okiem lekarzy, którzy kontrolują jej zdrowie. A co do małżeństwa, to świetnie, że spotkała na swojej drodze kogoś, z kim jest szczęśliwa. Widać, że jest zakochana po uszy, ze wzajemnością. Życzę jej jak najlepiej, bo to sympatyczna, naturalna i skromna osoba. Bije od niej dużo radości i serdeczności.

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można dopuścić do tego aby się tak utuczyć, dla mnie takie osoby są fu, brzydkie, ochydne