Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola2308

Dziwne plamienie zamiast okresu .. proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość Ola2308

Witam :) mam 18 lat i od 17 roku życia biorę tabletki antykoncepcyjne na początku były to tabletki yasmin później zmieniłam je na belara Od niedawna kocham się ze swoim chłopakiem Tabletki biorę codziennie nie zdażyło mi się jeszcze zapomnieć , godzina która sobie wyznaczyłam na wzięcie tabletki to 20 chodz przyznam nie zawsze wezmę o równej 20 ale tabletkę zawsze mam wzięta . I jakieś 2 tygodnie kochałam się z moim chłopakiem codziennie nie kończąc we mnie , ale jakiś tydzień temu pierwszy raz postanowiliśmy spróbować i chłopak skończył we mnie Dziś mamy 11 lipca a mój okres miał rozpocząć się 9 lipca żadnych objawów miesiączkowych jak do tej pory miałam Ale co mnie zaniepokoiło to ze dziś zamiast okresu rano dostałam dziwne brazowe plamienie było to tylko pojedyncze plamienie koło godziny 11 a od tego czasu zero nic już nie było :( przy tym miałam bóle brzucha chwilowe oraz kręgosłupa przyznam ze od poniedziałku 9 lipca jestem strasznie nerwowa strasznie zestresowana brakiem miesiączki Na dodatek nie wiem czy już z przewrażliwienia zauważyłam ze latam do toalety ciagle siku jest mi niedobrze ale to chyba ze stresu Dodam ze nigdy mi się nie zdażyło jeszcze takie plamienia zawsze okres dostawałam w wtorek był dosyć obfity a tabletki belara mam już 6 opakowanie. W sobotę czyli 7lipca dostałam biegunki o 24:30 tabletka zażyta o 20 a następnego dnia kochałam się z chłopakiem bez wytrysku wewnętrznego Czy jest możliwe żebym była w ciąży ? Czym może być coś takiego spowodowane (1 razowe plamienie ) ?

Gość gość
Zrob test ciążowy