Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie ust kwasem, efekt niewidoczny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze odnośnie porady w kwesti powiększania ust kwasem hialuronowym. Dwa miesiące temu byłam na pierwszy zabiegu, na którym został mi podany kwas stylage M 1ml, po dwuch tygodniach efekt był prawie niezauważalny. Dwa tygodnie temu byłam powtórzyć zabieg, tym razem tylko 0,5ml. Usta przez ten czas cały czas zmieniały swoją wielkość, od 4 dni znowu nie widzę żadnego efektu, ani ja ani nikt z mojego otoczenia. Czy to moja wina, tak szybkiego wchłonięcia się kwasu czy osoby która robiła tem zabieg? Mogę domagać się o zwrot pieniędzy lub poprawienie go? Zostawiłam tam powyżej 1000 zł w to jednak dużo, a nic za to nie mam….

Gość gość
zLOZ REKLAMACJE.

Ja bym już nie wróciła na Twoim miejscu do tego salonu na poprawki a ubiegała się o zwrot kosztów. Też kiedyś mnie spotkała przykra sytuacja i miałam górną wargę po prawej stronie wcale nie zrobioną i było widać różnicę. Poźniej trafiłam do kliniki Bieńkowskich i oni się zajęli moimi ustami raz, a porządnie. Zrobili mi zabieg modelowania ust, po wyjściu już byłam zachwycona efektem, a po kilku dniach było już rewelacyjnie. Zobacz na stronie https://bienkowscyclinic.pl/ mają dużą ofertę i doświadczenie.

Gość LadyMilion1

Ja nie miałam nigdy powiększane tym kwasem o którym mowa. Jak już to był Restylane. Też miałam 1ml na całe usta. Wiesz... każda z nas jest inna i każdej co innego służy. Ja wybrałam gabinet z  Restylane Kysse ze względu na bardzo dobre opinie i fakt, ze to taki popularny dosyć kwas.

Gość malinkakrek

Z kwasem hialuronowym jest ta rzecz, że jeśli chcesz utrzymać efekt to zabieg musisz powtarzać co kilkanaście miesięcy... Podczas konsultacji z doktorem Łątkowskim dałam się przekonać, że usta lepiej będzie powiększyć operacyjnie, ale przy użyciu własnej tkanki tłuszczowej jako wypełniacz, żeby uzyskać trwały efekt na lata. 

Gość Gość

Łątkowski to świetny chirurg ale niestety do Polanicy mam daleko

Gość suminka

Kwas hialuronowy ze względu na swoją żelową strukturę jest doskonały do wypełniania ust, jak i bruzd i zmarszczek. Serio warto się z nim zaprzyjaźnić ;) Powiększałam ta metodą usta w salonie Magic visage w  Warszawie.  Nie mam już kompleksów ust... wcześniej miałam wąskie a teraz mam pełniejsze i co najważniejsze wyglądają naturalnie.

Gość irkaa

Wydaję mi się, że jeżeli chcemy powiększyć usta, to musimy znaleźć sprawdzone miejsce, gdzie będziemy miały pewność, że wszystko będzie przeprowadzone profesjonalnie, a efekt będze naturalny. Takim miejscem jest w Warszawie salon Magic Visage na Mokotowskiej 52, sam robiłam u nich usta i uważma, że efekt wyszedł bardzo naturalny. 

Gość Beata

Nie spodziewałam się nigdy, że usłyszę kiedyś, że mam piękne usta. Teraz zdarza się to coraz częściej, dlatego każdej z was, która jeszcze się waha przed powiększeniem ust bardzo polecam ten zabieg. Ja wykonałam go u Pani Doktor Aldona Stachura i jestem zadowolona z owoców naszej współpracy. Na pewno nie były to zmarnowane pieniądze

Gość Limba

a słyszałyście o Restylane Kysse? ja też nie ale mój lekarz polecił mi ze to takie fajne i ze fajny efekt. no i spróbowałam. nie żałuję bo na prawdę ładnie usta wyglądają a co ważne - efekt się trzyma dość długo!

Gość gosc

ja sobie ust nie powiekszalam ale slyszalam od chirurga plastycznego,ze po powiekszeniu ust kwasem hialuronowym trzeba duzo na poczatku pic wody bo inaczej nie bedzie efektu

Gość Natalia

Myślę, że te metody działają chwilowo i nie dają długotrwałego efektu. Mi zależało na skutecznej metodzie powiększenia i dlatego zdecydowałam się na powiększenie ust kwasem hialuronowym. Zabieg zrobiłam w Instytucie Zdrowia Boczarska Jedynak w Oświęcimiu i jestem zadowolona z rezultatów. Usta są większe i pełne, takie efektu oczekiwałam. 

Gość Kmila

Dłuższą chwilę szukałam dobrego salonu na zabieg powiększenia ust i z polecenia udało mi się trafić do salonu medycyny estetycznej Magnopere Medycyna Estetyczna Roma Zielińska. Gabinet i zabieg godne polecenia. Uzyskałam bardzo naturalny wygląd ust i na pewno będę wracać na zabiegi w to miejsce