Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jem dużo a chudne

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcę przytyć, jem dużo ok. 3000 kcal dziennie i ciągle chudne :( Chciałabym dodać że dziennie tańczę ok. 2 godziny dość męczący taniec, i czy to tego wina? Powinnam tańczyć mniej? I do tego pije dziennie nawet 4 l wody... Czy to od tego?

Gość gość
Zrob podstawowe badania i na pasożyty.

Gość gość
A ile wazysz i mierzysz?

Gość gość
Ja tez jem duzo i chudne. Pracuje po 12h wiec pewnie od tego No i 3tys kcal to wcale nie tak duzo

Gość gość
Wlasnie mialem pisać o przyjacielu tasiemcu, zrobilbym nadania w tym kierunku

Gość gość
gość dziś Witam, chcę przytyć, jem dużo ok. 3000 kcal dziennie i ciągle chudne x Koniecznie idź do lekarza rodzinnego i niech tobie da skierowanie do badania krwi. Objawy jakie masz moga wskazywać na cukrzycę. Możesz też iść sama i zrobić sobie badanie prywatnie na poziom glukozy w krwi - to kosztuje ok 6-8 zl Zrób to natychmiast, nie czekaj- to bardzo ważne

Gość gość
Mam 169 cm wzrostu i waże 43 kg :(( Chce przytyć chociaż do 48 Robiłam badania na pasożyty i na cukrzycę i jestem zdrowa...

Gość Kato
To przejdź na dietę na masę. Z reszta nie wierze ze jesz 3000kcal

Gość gość
co wy tam zaraz z tasiemcami... 3000kcal to wcale nie tak dużo, a 2 godziny męczącego tańca to niezły trening podczas którego możesz spalić nawet połowe tych kalorii. Odstaw taniec na tydzień dwa, jedz dalej tak samo to zobaczysz ze waga w góre pójdzie

Gość gość
Faktycznie malutko ważysz.

Gość gość
to jedz 3500, co za problem? nie lubisz jesc? dlatego pewnie mało wazysz. Wiekszosc ludzi sie nie rusza wcale i je tez te 3000

Gość gość
Mialam ten sam problem, udało się i czuje się o niebo lepiej, a szukałam rozwiązania latami..: 1. Jeśli palisz- rzuć 2. Jedz śniadania, chociaz małe 3. Badania na tarczycę 4. Jeśli wszystko zawiedzie to wina stresu

Gość gość
autor masz chora tarczycę na to wskazuje to sprawa powazna zrob badania nie sa drogie w laboratorium pełen komplet trzeba zrobic

Gość gość
bzdury z ta tarczyca, ale badania, wiadomo ze mozna zrobic. Ludzie nie maja w wiekszosci pojecia ile kcal sami jedzą, przeciez dla osóby o normalnej aktywnosci to norma to 2500, wiec jak dodac 2 godziny intensywnego ruchu, mamy ponad 3000.

Gość gość
a z badan warto zrobic tez cukier, moze masz podwyzszony ze tyle pijesz?

Gość gość
Nie mogę odstawić tańca, bo taniec to moje życie i nie dam rady nie tańczyć :( Może zaczne jeść te 4000 kcal to waga pójdzie w górę...

Gość gość
Tutaj na forum nic ciekawego się nie dowiesz. Jeżeli zrobiłas badania takie jak piszesz i są ok to musisz koniecznie iść do lekarza, dobrego lekarza, ktory ciebie odpowiednio zdiagnozuje. To co piszesz jest niepokojace i to w stopniu wskazującym, że masz poważne problemy zdrowotne, pozdrawiam i życze zdrowia 🌼

Gość gość
gość 2018.07.12 Nie mogę odstawić tańca, bo taniec to moje życie i nie dam rady nie tańczyć smutas.gif Może zaczne jeść te 4000 kcal to waga pójdzie w górę... x kompletna bzdura. facet ktory pracuje fizycznie nawet nie zjada 4000 kcal, a kobieta ... jeżeli umiesz liczyc kalorie to wiesz chyba jaka jest norma kaloryczna dla kobiet i mężczyzn :P

jeżeli chodzi o badania na pasożyty to nie rób z kału dlatego że są niewiarygodne najlepiej zrobić z krwi a jakie ty robiłaś?

Gość Marekmarek2233
Zapoznaj się z poradnikiem https://swiatsupli.pl/blog/dieta/artykuly-o-dietach/jaka-diete-powinnismy-stosowac-na-masie/ Dieta na masę, charakteryzuje się odpowiednim połączeniem makroskładników i odpowiednio wysokim poziomem kalorycznym, który jest bardzo indywidualny. Posiłki są dużo bardziej kaloryczne lecz wysokiej jakości produktów. Warto pamiętać, że nawet na masie jest bardzo ważne skąd czerpiemy kalorię i jakość produktów, ponieważ to wpływa na naszą formę oraz masę mięśniową. Wysoka podaż białka sprzyja budowaniu mięśni, a węglowodany dostarczą nam odpowiednio dużo energii.

Gość gość
Jesz duzo a chudniesz ? Niektórzy tyją bo zajadają pustke, samotnosc i niechciane emocje