Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie. Chlopak czesto umawia sie ze mna a na drugi dzien odwoluje spotkanie tlumaczac to np tym ze umowil sie z kolegami na mecz .Nie bylo to pierwszy raz. Czesto bylo przekladanie spotkania z jakis tam powodow. I wszystko bylo ok az do momemtu kiedy tez sama planowalam dzien pod te spotkania i nagle bach pytanie czy mozemy przelozyc. W koncu na dniu wolnym napisalam ze mam inne plany niz spotkanie z nim. Ze moze sie z kims umowilam,. Kolezanka z kolega nie wazne i ze tez potrzebuje resetu. I reakcja byla ze z jakimis frajerami sie umawiam. Poczulam sie zle. Przesadzam?

oklamuje cie musisz zdac sie na odwage i powiedziec ze tylko szczerość to przetrwanie zwiazku albo klamstwo i zerwiesz z nim szczerosc to podstawa zwiazku

Gość gość
Ostatni czlowiek. Mecze na pewno oglada ale to przekladanie jest juz wkurzajace.przesadzam?

jak tylko na meczach zalezy jemu niz spotykac sie z toba to jest dziwne powinien myslec bardziej.. mądrzej, przekładanie to jest dosyć dziwne jak to jest co raz cześćiej to samo to jest nudne i nie wiadomo o co chodzi :/

Gość gość
Oatatni czlowiek. Za ktoryms razem to przwkladanie jest juz irytujace Chyba ze ja przesadzam. Te musze zapalnowac dzien a tu nagle bach przekladamy bo cos tam.

Gość gość
I mowienie mi TY JESTES NAJWAZNIEJSZA. mi cos tu nie wspolgra troche.

no wlasnie, moze cos kreci :P kazdy mysli w zwiazku jak to jest i dobrze że np. gdzie jest, na co chodzi i po co? to jest ważne szczerość przede wszystkim.

Gość gość
Ostatni czlowiek. Szczerosc ale tez wydaje mi sie ze takie umawianie i odkladanie bo cos innnego to jednak nie jest udawadnianie ze ktos jest najwazniejszy.

Gość gość
Trafiłaś samca alfa. Normalnego. Bądź szczęśliwa ja jestem samcem beta i mam w tyłku mecze i kolegów :classic_cool:

Gość gość
Ma Cie w dooppie