Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w mojej rodzinie wybuchł skandal, bo się wydało, że mąż pierwszy raz w życiu

Polecane posty

Gość gość

ugotował obiad podczas gdy ja ogladałam seriale. Wszystkie ciotki, wujki, stryjenki, babki, kuzynki, szwagrowie i bratowe obdzwonione i poinformowane wszem i wobec, że mój mąż to bohater domu, a ja leniwa krowa zalegająca na kanapie :) Rodzina szykuje petycje do prezydenta, zeby męzowi wręczono order zasługi.

Gość gość
Ale zes wyrodna zoonaaaa. Daj spokoj hahaha

Gość gość
Jeszcze rozumiem jakby telewizor sciszal to i tak wysilek ale zeby biedny obiad musial robic. O matko phi...

może przyjął pierwszą dawkę hormonów w stronę zmiany płci, i niedługo będziesz znowu panną z przyjaciółką:)

Gość gość
Ja tam słyszę o podobnych sandalach ciągle, te skandale Brzmia " po urodzeniu dziecka wróciła do pracy " jakby to k***a jakiś wyczyn był.

Gość gość
Na kolanach do Częstochowy!! Taaaki mąż!! :D

Gość gość
dziś Na kolanach do Częstochowy!! Taaaki mąż!! smiech.gif zakrztusilam sie kawa :P

Gość gość
u mnie w rodzinie wybuchl podobny skandal kiedy wyszlo na jaw , ze maz CODZIENNIE dzieci kapie a ja leze. :) U mnie nie ma mowy o zadnym ordeze , za to ja jestem wyzywana od leni smierdzacych a nawet została mi opowiedzona historyjka ( opowiadala to stara ciotka meza) o pewnej dziewczynie która była okropnie leniwa :D i ogolnie wszyscy ja obgadywali a ona sobie lezala i pachniała. No i ja tez tak robie.

Gość gość
My to wszystkie lezymy. Ale my fajnie mamy. Teraz to nic tylko kobieta byc... takze kobietki. Zapamietajmy to sobie na cale zycie i nie badzny takimi matkami, ciotkami, kuzynkami, siostrami i tesciowymi. Wyciagajmy lekcje, a nie powielajmy zle wzorce.

Gość gość
Babcia mojego męża przebije was. Ona uważała, że oprócz tego że w domu wszystko powinnam ja robić ( obydwoje z mężem pracujemy ), to ja też powinnam prowadzić samochód żeby wtedy mój mąż cytuje "mógł sobie odpocząć" haha

Gość gość
Wymra stare ku...py

Gość gość
13,43 smiechlam :D

Gość gość
12:18 Biedne mentalne dziecko z przekonaniem że facet to pan i władca a kobieta jest jego służąca. Mądra kobieta zawsze wybierze pachnienie.

Gość gość
najgorsze sa takie stare baby ( najczęściej matki, teściowe , babki,) które w czasach swojej swietnosci wychwalaly i wystawialy na piedestal swoich facetow :D one uwazaja , ze teraz tez ma tak być. :D Niedoczekanie!!!!! Nie wiem jak wy ale ja zawsze mam beke jak która z takich wlasnie głupich bab zwraca mi uwagę.

Gość gość
Trzymam kciuki, żeby mu przyznali ten order :D

Gość gość
moi kumple za to gonili moją żonę przez całą drogę z pracy do pracy z prośbą o wywiad, gdy raz przy piwie zeznałem, że w końcu ruszyła się do tego lodzika z połykiem, zamiast tradycyjnie leżeć jak kłoda:D aż się przybiegła do domu zaryczana, takie emocje towarzyszą przełomowym chwilą, drogie panie

Gość gość
*om

Gość gość
U mnie wszystkie kolezanki eksa mi zazdroscily i gra5ulowal6 teg9 cudu w d9m7 gd6 raz w roku ugotowal obiad

Gość gość
14.23 Ale o co kaman ? No i co ze sie ruszyla ?

Gość gość
Ale o co kaman ? No i co ze sie ruszyla ? x no skandal wybuchł z tego powodu:D

Gość gość
Moja własna babcia zawsze się na mnie wielce krzywi, że u nas w domu głównie mąż gotuje. Le już nie widzi tego, że ja np. w tym czasie sprzątam i szoruje kibel . Kiedyś stwierdziła, ze jak będę taka leniwa to mnie mąż kopnie w tyłek. Otóż nie, gdyż mój mąż już w wieku 14 lat sam gotował sobie obiady gdyż teściowa miała zmiany po 10 i 12 h, więc się nad nim nie rozczulala. Dla niego fakt podziału obowiązków to nie powód do rozstania.

Gość marawstala
Niech częściej gotuje, taka nauka mu sie przyda : )

Gość V12
Facet ktory umie gotowac to pedal :D

Gość gość
A to ty taki ogier w lozku jestes ? Ja to bym poszalala w lozku chetnie ale z tym moim to nie da rady.

Gość marawstala
Mój najmłodszy brat potrafi gotować i nadal wolny jakby co dziewczyny : )

Gość gość
dziś zielona pokaż kota

Gość gość
Jak ja kiedys w lozku poszalalam to moj maz w szok wpadl. Jakos byl niechetny na takie igraszki.

Gość marawstala
Wytrzeszcz jest kotem podworkowym, teraz bryka po podwórku : )

Gość marawstala
W domu mam Majke i Mikiego (Mikule) ich zdjęcia były na kowbojkach

Gość gość
Moja teściowa omal by zeszła gdy się dowiedziała ze mąż kapie dzieci czasami wstaje w nocy itp....tez były telefony do rodziny ,szwagierek itp....teraz szwagier ka urodziła i okazało się ze to co kiedyś było czymś dziwnym i niedopomyslenia teraz jest czymś normalnym. Szwagier wszystko robi i to nie tylko przy swoim dziecku ale również przy dzieciaku szwagier ki którego dorobiła się sama na saksach