Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bo miłość na całe życie pojawia się wtedy, gdy na nią nie czekasz.

Polecane posty

Gość gość

Nie zawsze jest gromem z jasnego nieba, motylami w brzuchu i uniesieniem. Bywa, że przychodzi po cichu, niepostrzeżenie, delikatnie. Jakby bała się ciebie wystraszyć nadmiarem emocji i wybuchem uczuć. Ta miłość nie potrzebuje fajerwerków, które dość szybko się wypalają. Ona cierpliwie czeka, aż ją zauważysz. Powiesz: „Wow, od kiedy tu jesteś?”. A ona mrugnie porozumiewawczo okiem

Gość gość
To prawda u mnie wlasnie tak bylo pokochalam chlopaka ktorego znalam 3 lata,tak po prostu z dnia na dzien po 3 latach znajomosci sie w nim zakochalam,jakbym dostala strzala amora,gdy mu o tym powiedzialam to wyznal mi ze kocha sie we mnie 3 lata,bylam w szoku.Jestesmy teraz razem i bardzo szczesliwi.

Gość gość
22.24 Nasuwa się wniosek aby nie tracić czasu na zastanawianie się a przede wszystkim nie bać się wyznać miłość drugiej osobie

Gość gość
Tylko jak to zrobić zeby nie czekać skoro tak się tego pragnie? :( milosć to potrzeba, ja nigdy nie bylam zakochana a tak bardzo bym chciała. Mam udawać sama przed sobą ze na nią nie czekam? Żeby szybciej przyszła? Nie da się chyba...

Gość gość
Szkoda tylko że musi być niespełniona.

Gość gość
Walcz o nią!

Gość gość
Nie spełni się, bo nie może.

Gość gość
22.51 Przykro mi, pozostaje tylko współczuć

Gość gość
wreszcie mądrze o miłości :)

Gość gość
Miłość jak sraczka przychodzi z nienacka Idealizujecie miłość i trwa to latami a przychodzi osoba i już wiecie że to jest ta, nie czekacie ileś tam lat itp robicie wszystko od razu.

Gość gość
22;51 nigdy nie mów nigdy

Gość gość
Czeka, nie czeka, wszystko jedno. Miłość dla facetów pojawia się gdy mają oni co najmniej 182 cm wzrostu. Reszta może zapomnieć o uczuciu ze strony kobiety. Niscy faceci to nawet lepiej żeby nie czekali na miłość tylko od razu sobie odpuścili.

Gość gość
Nie spełni się i już. Muszę ustąpić miejsca innemu i się z tym pogodzić.

Gość gość
23:24 jeśli jesteś niskim facetem to tak, niestety, musisz ustąpić tym wysokim. Żyj jak najlepiej, rozwijaj swoje pasje, zainteresowania, ale zapomnij o związkach. Żadna kobieta nie zaakceptuje niskiego faceta jako partnera, jako kolegę owszem ale nie jako partnera. Ale w pewnym wieku to po wuj mieć koleżanki? :/

Gość gość
wielu niskich facetow ma kobiety, w sumie w polsce kazdy facet po 25r.z. jest zajety, niscy i grubi tez. wiem bo moi brzydcy koledzy sa pozajmowani.

Gość gość
Co to znaczy dla ciebie "niski"? Facet poniżej 176 cm nie ma szans nawet na udawaną dziewczynę, facet poniżej 182 cm nie ma szans na miłość. Nie wiem gdzie ty czynisz te obserwacje, ja stykam się z różnymi ludźmi i może raz na kilka lat (!) widzę niskiego faceta z dziewczyną. Ta, z dziewczyną... Taką która tylko myśli o tym jakby tu znaleźć sobie wyższego.

Gość gość
Ale wy pier//dolicie bez sensu , zgadzam się że stulejarzem, siedzą takie karyny na utrzymaniu matki mają za mało zajęć i ciągle myślą o glupotach , jak można mieć taką mentalna srake

Gość gość
01:33, a z rozumem czasem się stykasz ? Bo nie wygląda na to. Twoje tezy są z dooooopy wzięte.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć kiedy spotkasz swoją miłośc i gdzie ją szukać, kim on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
22.24 Ty miałaś szczęście gdyż po 3 latach odważyłaś się wykazać inicjatywę. Gdyby nie to minęlibyście się z sobą. Znam dziewczynę, która była zakochana przez 5 lat w kumplu z klasy. Po 5 latach ona wyjawiła mu swoje uczucie. Zostali parą. Przeżyła jeden piękny wieczór, były pocałunki i pieszczoty. Była szczęśliwa po 5 latach czekania. No ale co z tego skoro on po dwóch dniach stwierdził, że to był błąd i zerwał z nią wszelkie kontakty. Dziewczyna była załamana. Nie ma jednak tego złego. Została odczarowana. Po 5 latach zaczęła zauważać innych facetów wokół siebie. Z jednym z nich związała się.

Gość gość
Może być i tak, że nie pojawi się w ogóle. Nie ma co rozpaczać ;-)

Gość gość
U kobiety to tak. Pojawia sie podrywacz zakreci w glowie i jest. Niee, nie u mezczyzny. Mi sie tylko pojawiaja czyjes kobiety lub jeszcze dzieci. Pozistale czekajaaz sie pojawie tam, gdzie one, czyli nie wiem, gdzie.

Gość gość
Prawdziwa miloscto ta od pierwszego wejrzenia

Gość gość
Istny piorun sycylijski.