Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudlam 5 kg w miesiac bez zadnego wysiłku

Polecane posty

Gość gość

Przez przypadek, celem bylo odzyskanie zdrowia a nie schudniecie ale ciesze sie :) Zadnych cwiczen, tylko zmiana jedzenia. Ktos jest zainteresowany?

Gość gość
Jesteś nimfa?

Gość gość
Ja schudłem 9 kg w ciągu dwóch miesięcy. Żadnych ćwiczeń, żadnego wysiłku. Tylko stres. Teraz prawie nic nie jem i nie mogę spać. Serdecznie polecam. Po tygodniu praktycznie nie czuje się już głodu.

Gość gość
To jak to wyglądała ta zmiana?

Gość gość
gość dziś Ja schudłem 9 kg w ciągu dwóch miesięcy. Żadnych ćwiczeń, żadnego wysiłku. Tylko stres. Teraz prawie nic nie jem i nie mogę spać. Serdecznie polecam. Po tygodniu praktycznie nie czuje się już głodu. x Stres niestety tak dziala. Jedni chudną, inni tyją..Też kiedyś schudłam pod wpływem stresu. Głodówkę również przechodziłam,12 dni bez jedzenia na samej wodzie - 10kg. Utrzymywało sie 2 lata aż zaczęłam więcej jeść [mieszkam za granicą i tutejsze słodycze kuszą]. Co się stało, ze tak długo cierpisz?

Gość gość
U mnie ladnie zarysowaly sie ramiona, szyja jakby wydłużyła albo takie mam wrażenie. Schudłam z calego ciała po równo, z twarzy,rąk,nóg. Szczególnie widać po brzuchu. Zarysowala mi sie talia. Wazylam 65, teraz 59,5. Odrzucilam cukry,kawe, slodycze oraz nabial. Sporadycznie cos tam zjadlam ale naprawde rzadko, na palcach reki moge liczyc. Nie mialam duzych wyrzeczen tak naprawde. Sniadanie przykladowo to byla ciepła woda z cytryną,banan lub 2,kromka razowego chleba z maslem orzechowym lub chudą szynką. Czasami rzuciłam na to ogórka i pomidora. Potem zupa warzywna, strogonow lub krem z dyni,akurat kupowalam gotowe od tej firmy pasztecikow, chyba profi lub profit sie nazywa. Na obiad warzywa na patelnie z hortexu na oleju kokosowym lub masle.Odrobinka ketchupu bo bym nie przelknela i bylam syta do wieczora.A jak zglodnialam to w ruch szly owoce-truskawki,borowki,banany,pomarancze. W ciagu dnia pilam 2-2,5 litry plynow lacznie, głównie woda mineralna ale tez zdarzała sie podgrzewana woda z cytryna w ciagu dnia,ciepla czekolada -na wodzie,napoje izotoniczne... Czasami zjadłam na obiad np.ryż w kurczakiem w sosie curry,pierś z kurczaka z kaszą gryczaną i swieza surówka, ze 2 razy pizze. I to w zasadzie wszystko.

Gość gość
W ciagu tego miesiąca miałam 2 jednodniowe głodówki. Smaruje też ciało olejem kokosowym i robie naprzemienne prysznice.Skóra jest o wiele ładniejsza i delikatna jak u dziecka. Worki pod oczami w duzej części zniknęły a mialam je od 8 roku życia.Poprawił się węch,częsciowo zniknal brzydki zapach z ciała.Regularnie się wypróżniam ( w koncu!)

Gość gość
Nie lubię kobiet, które wyglądają jak wieszaki.

Gość gość
A ja przez seks z sąsiadem. Mąż jest na wyjeździe.

Gość gość
Głodówka to pewny sposób na efekt jojo pozniej. To najgorsze co może być, szybko schidniecie a potem szybko przytyjecie i to nawet więcej

Gość gość
11.22 zgadzam się, to żadna metoda. Po prostu jeść, ale dużo mniej, w mniejszych dawkach, jeść systematycznie...

Gość gość
A seks?

Gość gość
Schudłaś, a za dwa miesiące efekt JOJO

Gość gość
Dlaczego jojo skoro nie było głodówki.

Gość gość
16.33 Chudnąć trzeba powoli i systematycznie trzymać się diety a przede wszystkim ćwiczeń. Wtedy masz pewność że może to być długotrwałe. Wyobraz sobie że ja mogę schudnąć w dwa dni około 4-5kg tylko że to będzie chwilowe:)

Gość gość
wystarczy przestać jeść słodycze i nie jeść tłustych rzeczy, przez 3 mce schudłam samoistnie 3 kilo, jedynie łyżeczka cukru do kawy. Stres odchudza, kiedyś tak miałam i straciłam przez miesiąc chyba 6-7 kilo- nie polecam takiej metody

Gość gość
16.56 a co powiesz na to że jem słodycze i czasami nawet w dużych ilościach i nic się nie dzieje. Jeśli chcę przytyć to przytyję, a jeśli schudnąć to schudnę. Ciekawe co, trzeba poznać swój organizm i oto cała filozofia:) a zjadam takie ilości pokarmów że codziennie tylko słyszę "Jesteś w jednym wielkim żarciu" to chyba jakiś cud;)

Gość gość
17;02 to racja trzeba znać swój organizm, na efekty chudnięcia czy tycia mają różne parametry np: wiek, ogólny stan zdrowia, geny, rodzaj wyk. pracy zawodowej itd., nie ma nic bardziej irytującego jak baba ziejąca jadem na szczupłe laski, która wp*****la jajeczniczke na boczku bo lubi

Gość gość
17.13 Potrzebna jest podstawowa wiedza na temat dietetyki a wtedy można bawić się w kształtowaniu swojej sylwetki. Jajecznica na boczku to nic złego;)

Gość gość
17.02 a cwiczysz? Bo sorry, przy jedzeniu słodyczy wydaje się takie chudniecie malo prawdopodobne...

Gość gość
17.19 Owszem, pisałem że potrzebna jest dieta oraz ćwiczenia, oczywiście role odgrywa systematyczność:) Ogólnie od młodych lat prowadzę aktywny tryb życia, nie jestem laikiem;)

Gość gość
ja też schudłam, bo podleczyłam serce i co powiecie?

Gość gość
17.34 Moje gratulacje, jak widać każdy sposób może być efektywny. Medycyna zadziałała;)

Gość gość
Macie dowód, jeśli ktoś naprawdę niewiele je tzn.że jest chory otyłość nie zawsze jest wynikiem obżarstwa

Gość gość
Pamiętam jak w tamtym roku w lutym stanęłam na wagę. Myślałam, że padnę, jak zobaczyłam 96. Wiedziałam, że jestem gruba, ale nie sądziłam, że jest tak źle. Tak naprawdę wyglądałam jak kula. Na 3 miesiące odrzuciłam słodycze, a muszę wspomnieć, z wcześniej byłam od nich wręcz uzależniona. Efekt -14 kg. Po tym czasie już nie wróciłam do słodyczy, odzwyczaiłam się i teraz jem je tylko od czasu do czasu. Dość długo utrzymała mi się ta waga, jednak z miesiąc temu postanowiłam jeść mniej mięsa, zero smażonego, mniej pieczywa. Już są efekty w postaci kolejnych 4 kg w dół. Wciąż jestem gruba, ważę 77,8, ale o ile lżej się czuję. Jaka to radość kupić ubrania bez większych problemów.

Gość gość
wypraszam sobie - moja proporcja jedzenia różni się wielkością od kobiety która pracuje fizycznie czyli jest mniej kaloryczna

Gość renatka65
Może przez stres, ja raz też tak miałam, a potem sama wzięłam się za siebie, bo trochę ciała przybyło. Weszłam z lekką dietą, zieloną kawą w iqgreen żeby pomóc w spalaniu i problemie z łaknieniem, a od czasu do czasu ćwiczenia. Jak na razie 9 kilo mniej na wadze.

Gość gość
A dieta księdza Rydzyka?

Gość Patrycja1157
wprować sobie do diety iqmango schudniesz dodatkowe 5kg :)