Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adzia1234567890

Dostałam propozycje

Polecane posty

Gość adzia1234567890

Mam siedzieć i nic nie robić a facet ma się zabawiać moimi stopami za 100zł. Co myślicie?

Gość gość
fajne ... a co powiesz ... za 100 zł będziesz siedzieć i patrzeć jak się masturbuje aż do wytrysku - ok. 5-10 min roboty. Nie musisz nawet mnie dotykać tylko patrzeć ... zgadzasz się

Gość adzia1234567890
Nawet nie bede widziec co on sobie robi nawet lepiej zebym nie patrzyla tylko czytala ksiazke. On chce dotykac i calowac stopy tylko. Poszlybyscie na takie cos?

Gość gość
jak jesteś prymitywną i ubogą intelektualnie dzi'wką tak jak większość Polek i nie posiadasz żadnych innych ambicji i atutów niż du'pa to idź na to.

Gość gość
pewnie, 100 piechotą nie chodzi

Gość adzia1234567890
Ale ja nie mam sie rozbierac tylko usiasc i pozwolic na dotykanie stop powiedzcie robilyscie kiedys tak?

Gość gość
Tak

a on nie będzie chciał wkładać pomiędzy twoje stopy penisa i spuścić się na nie. Lepiej dowiedz się na co się piszesz ...

Gość gość
Ja zapłaciłbym 200 stów żeby jakas kobieta napluła na mnie kilka razy i zwyzywała mnie.

Gość gość
zapłaciłbym 100 zł dziewczynie za samo patrzenie jak się masturbuję - do wytrysku (całe spotkanie trwałoby 10 min). Może być ubrana i nie musi się rozbierać. Jedyna rzecz ... musiałaby patrzeć na mojego penisa i może coś tam miło komentować. Nie mogłaby odwracać głowy. Czy są chętne?

Gość gość
Na studiach bawiłam się e takie rzeczy. Największy szok że to byli faceci na poziomie w życiu codziennym.

Gość gość
może tak jest, że takie rzeczy proponują faceci właśnie na poziomie bo w ten sposób wiedzą, że w zasadzie nie krzywdzą dziewczyny. Patrzenie to nie prostytucja. Proponując ci coś takiego, wiem, że aż tak bardzo cię nie krzywdzę, nie zmuszam do seksu za pieniądze i nie wykorzystuję twojej trudnej sytuacji. Nie ma żadnego kontaktu dotykowego, nawet masażu. Tylko mi towarzyszysz. Jednocześnie powinnaś wiedzieć, że nie ma czasami nic smutniejszego czy powodującego depresję jak samotny seks. Możliwość zrobienia tego w towarzystwie dziewczyny jest jakimś wyjściem.

Gość adzia1234567890
On chce zebym miala rajstopy noszone i chce tylko dotykac i calowac. Wiem ze jest przystojny i nie chce nic wiecej. Nie slyszalam zeby jakas dziewczyna na cos takiego przystala i nie wiem

Gość gość
trafiłaś na fetyszystę stóp, który lubi dotykać kobiece stopy, także spocone i lubi zapach noszonych rajstop. Jest to mimo wszystko dość częsty fetysz, często też ukrywany - chociaż on jak widać nie bał ci się tego zaproponować.Nie ma się więc co dziwić. Z jakiegoś powodu potrzebuje takiego zaspokojenia. Trochę to dziwne bo zazwyczaj w trakcie takiego zaspokajania czyli dotykania, całowania spoconych stóp i wąchania stóp w rajstopach po długim czasie chodzenia w butach mężczyźni albo wyjmują penisa i masturbują się albo po prostu ocierają się penisem o stopy i spuszczają na rajstopy a ty twierdzisz, że on tego nie chce i nie proponuje. Jeśli to jest fajny facet do dlaczego nie, chociaż w szerokim znaczeniu to co zamierzasz zrobić niestety podpada jednak pod prostytucję bo jest jednak dawanie gratyfikacji seksualnej facetowi za pieniądze. A to, że ta gratyfikacja nie wymaga w praktyce żadnej "klasycznej" czynności seksualnej ani też kontaktu z jego narządami płciowymi to już inna sprawa. Przemyśl to ...

Gość gość
up nie słyszałaś ale wiele kobiet przystaje na takie rzeczy. Jeden z moich partnerów - bardzo fajny facet i żałuję, się z nim rozstałam miał taki fetysz. Moje stopy kręciły go. Dotykał je, lizał, całował spocone po całym dniu chodzenia. Wąchał moje noszone rajstopy a także majtki w kroku a nawet wąchał wnętrze moich butów - głównie szpilek bo w ogóle stopa w szpilkach go bardzo podniecała i prawie zawsze seks był w szpilkach. Nawet jak byłam całkowicie naga to szpileczka była. Bardzo też lubił footjob czyli masaż penisa stopami. Oczywiście nie była to jedyna forma seksu z nim ale uprawialiśmy ją na jego prośbę dość często. Oczywiście nie robiłam tego za pieniądze bo był to mój partner.

Gość gość
widzę, że nie ma chętnych dziewczyn, które za 10 min patrzenia na mnie jak się masturbuje otrzymałyby 100 zł? Szkoda, tak chciałem na razie zapytać czy chociaż znalazłaby się potencjalna chętna.. ;-)

Gość gość
Brakuje dziewczyn świadczących takie usługi. Klasycznych prostytutek jest na pęczki a gdyby była jedna co by tylko dawała stopy do wąchania całowania to by zarobiła krocie a nikomu by nie musiała obciągać.

Gość fetirz
cieszę się z tego tematu bo mało takich. mam fetysz stóp hardcorowy czyli znoszone rajstopy, wąchanie lizanie stóp. ciężko z tym żyć bo żeby w ogóle się przyznać do tego nie wchodząc w szczegóły trzeba kilku spotkań. jednonocki odpadają. i tak w życiu miałem parę dziewczyn co pozwalały na masaż stóp po kąpieli i tylko jedną co wie o co chodzi. teraz jako singiel mam duży problem z realizacją tych spraw i gdyvy taka opcja była to bym zapłacił i 300. prostytutki co mają niby full serwis to wyprane chemicznie lale także to nie ma sensu. brakuje dziewczyn co zajmują się tylko fetyszem stóp i odpowiednio o nie dbają nie dbając, chodzą po 2 3 dni w jednych rajstopach nie używają za dużo pumeksu. nawet pisać o tym problem bo to wstydliwy temat ale bardzo kręci i nikomu nie robi krzywdy ani nawet tak nie k***i dziewczyny co chce cialem zarobic. nie ma seksu w koncu

Gość hałashalas
robcie hałas niech zobaczą ilu jest fetyszystow moze znajda sie chetne

Gość gość
Brakuje dziewczyn świadczących takie usługi. Klasycznych prostytutek jest na pęczki a gdyby była jedna co by tylko dawała stopy do wąchania całowania to by zarobiła krocie a nikomu by nie musiała obciągać. xxx widzicie dziewczyny jest propozycja. Bez seksu a zarobić można ... i w sumie wierni sponsorzy i to na dodatek nie chwalący się tym bo to wstydliwy fetysz

Gość gość
Dla mnie i chyba pozostałych to jest tak wstydliwa sprawa że jakby wyszła to byśmy się zapadli pod ziemię. Kasy bym w tym utopił trochę bo realizacja fantazji obecnie wymaga długiego poznawania partnerki i otwierania sie. Poza tym jak sie kogos za dobrze zna to stopy przeataja kręcic. Syndrom madonny i ladacznicy. Najlepiej to stopy nieznajomej.

Gość adzia1234567890
To jak go tak uszczesliwie bardzo a nie bede potem myslec ze jestem d***** bo to nie sex to sprobuje. Kasa kasa ale tez troche sie nakrecam bo ktos tak bardzo by potrzebowal mojej czesci ciala ktora nie jest wiadomo czym

Gość gość
możesz mu jeszcze "odsprzedać" te rajstopki dajmy na to za 50 zł - bo często oni lubią sobie wąchać takie rzeczy jeszcze w domu ... Zaproponuj czy nie chciałby i weź na zmianę inne (jeśli będzie chłodno oczywiście). Zarobisz więcej i bardziej go uszczęśliwisz.

Gość xdamienx
spotkam sie w celu takim jak w temacie a na poczatek kupie foty i rajstopki nogali@o2.pl

Gość gość
ja wolałbym noszone majteczki .... też foty oczywiście

Gość gość
:-P

Gość gość
czy naprawdę wszystkie kobiety mają mentalność sz'mat? :s

Gość gość
zaproponowałbym dziewczynie aby zrobiła mi loda z połknięciem mojej spermy. Ile musiałbym zapłacić zwykłej dziewczynie (nie prostytutce) za taką usługę?

Gość adzia1234567890
Juz po. Troche nie moge dojsc do siebie bo mialo nie byc nic a bardzo sie podniecilam jak piescil stopy i sama zasugerowalam zeby mnie pocalowal tez wyzej, z radoscia to zrobil balam sie ze bedzie chcial tez w zamian ale dal co mial dac powiedzial ze chcialby sie jeszcze spotkac i wyszedl

Gość gość
A w tej bajce były smoki ?