Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSlaskBoleslawiec

Ktoras pani byla swiadkiem zabawy dwoch facetow ?

Polecane posty

Gość DSlaskBoleslawiec

Piszcie

Gość gość
Bylam swiadkiem zabawy chlopaka i dziewczyny na basenie pod prysznicem. Byla wczesna pora i nikogo nie bylo jeszcze prawie. Speszylam sie i ucieklam.

Gość gość
Bylabym chetna na taki 3kat ale pod warunkiem ze oboje super towary :)

Gość gość88
Ja chciałabym, aby dwóch przystojnych, dobrze zbudowanych 25 latków zabawiało się na moich oczach.

Gość gość
Wiekszosc facetow ma fantazje z lesbami to my mozemy miec podobnie i nikt nam nie zabroni :)

Gość gość88
Szalenie mnie podnieca wyobrażenie seksu dwóch przystojnych młodych mężczyzn.

Gość gość
Fajna sprawa. Duzo facetow bi jest chetnych na takie zabawy. Czesto ogladam filmy dla doroslych z gejami ale tylko mlodzi i przystojni bo inaczej to fuj.

Gość gość88
Jestem kobietą, ale jest dla mnie coś romantycznego w wizji seksu dwóch przystojnych młodych mężczyzn. Najlepiej, jakby to jeszcze było w scenerii minionej epoki, na przykład XIX-wieczna Anglia. Smak zakazanej miłości dwóch kochanków. Na samą myśl o tym odczuwam podniecenie, ciepło w środku.

Gość gość
Homoseksualizm byl w tych czasach zakazany? Mi siw bardzo podoba gra na playstation w ktorej jest motyw milosci dwoch przystojnych wysportowanych wojownikow i 1 umiera :( Nie pamietam jak sie nazywala.

Gość gość
Legue Of Legends

Gość DSlaskBoleslawiec
No drogie panie dawajcie jakies szczegóły:) a moze ktoras byla swiadkiem jak facet sam zabawial sie swoim tylkiem?

Gość gość88
Ja bym chciała być takim "reżyserem ". Siedzieć na fotelu, a na łóżky, na moich oczach, dwóch wspaniale zbudowanych młodych mężczyzn w wieku ok. 25 lat zabawiałaby się ze sobą i namiętnie całowało w usta. Wiem, to perwersyjna wizja. Ciekawe, czy inni ludzie też mają takie myśli w najgłębszym zakamarku swojego umysłu, tylko się do tego nie przyznają.