Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienia nawykowe

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu dziewczyny które poroniły kilka razy ale w końcu im się udało? Jakie badania robiłyście? My chyba juz zrobiliśmy wszystko co możliwe i nie ma sie do czego przyczepić. Tracę ciąże w pierwszych tyg jej trwania co wskazywałoby na wady genetyczne płodu, ale genetyczne badania również robiliśmy i nic.

Gość gość
"Nikołajew podkreśla, że głodówka jest bardzo skuteczna w przypadku rozmaitych chorób kobiecych, szczególnie przy bezpłodności i NAWYKOWYCH PORONIENIACH. Tak więc, kilkakrotnie zastosowanie krótkiej głodówki (3-5 dni) umożliwiało kobietom, które cierpiały na poronienia nawykowe, zachować ciążę i doprowadzić ją do normalnego, pomyślnego rozwiązania" Lecznicza głodówka - G. Małachow

Gość gość
Ja tak miałam.mam synka teraz.robilas badania genetyczne na mutacje ? Ja mam mutacje w genie mthfr.heparyna w zastrzykach a acard pomogły mi utrzymać ciaze

Gość gość
Mi się udało za 3 razem- zdrowa dziewczynka, a później jeszcze 2 poronienia. Nie chcę już dzieci, bo po ostatnim nie mogę się pozbierać. Właśnie teraz bym miała termin porodu. Jak to powiedziała moja mama: nie nadaję się do rodzenia dzieci ani do robienia kariery.

Gość gość
Też mam brać acard profilaktycznie, i dufaston, bo to przepisują w poronieniach nawykowych jak powiedziała pani ginekolog. Nic więcej nie moze mi dać bo nie ma sie do czego przyczepic w badaniach

Gość gość
Idz do innego lekarza .niema się czego czepić bo jest kiepska dobry doktor znajdzie przyczyne.Kariotypy robiłaś.?

Gość gość
Idz do innego lekarza .niema się czego czepić bo jest kiepska dobry doktor znajdzie przyczyne.Kariotypy robiłaś.? X Po kazdym poronieniu powtarzalam badania u innego lekarza, zaczynajac wszystko od początku

Gość gość
A ty swoje.pytam o kariotypy twoje i męża.i mutacje w genach twoje.robilas???

Gość gość
A ty swoje.pytam o kariotypy twoje i męża.i mutacje w genach twoje.robilas??? X A ty swoje. Juz przestań z tymi kariotypami, tak robiłam, pisałam na samym poczatku

Gość gość
A maz robił badania nasienia? Może słabe być i dlatego też ciąża się nie utrzymuje...