Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 29 lat, a czuję się jak dziecko

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie, że mogłabym z kimś być, tworzyć związek, mieć dziecko. Nie czuję się kobietą. Nigdy nie byłam u ginekologa. Prędzej zapadłabym się pod ziemię, niż powiedziała, że mam okres. Nigdy nie założę sukienki, bo czułabym się jak w przebraniu. Kiedy ktoś przepuszcza mnie w drzwiach, to czuję, że zalewa mnie fala wstydu. Lepiej się czuję, kiedy ja przepuszczam innych ludzi. Jak ktoś zwraca się do mnie per Pani, to mam poczucie, że nie mówi do mnie. Wolę być odbierana bezosobowo - jako żyjące stworzenie, a nie jako kobieta. Czy ktoś ma podobnie?

Gość gość
tez kobieta, 25 lat :D

Gość gość
cieszę się, że nie jestem sama :)

Gość gość
Ja tez,kobieta prawie 32 lata :(

Gość gość
A ładne czy brzydkie jesteście?

Gość gość
gdzie pracujesz, ile zarabiasz?

Gość gość
bo wy jesteście dziećmi, tylko dużymi

Gość gość
Autorka: Gruba, brzydka, mało ambitna. Prawdopodobnie stąd takie myślenie o sobie.

Gość Pomponikrozowy
Mam podobnie, tylko, ze Ok 40. Nie cierpię, jak ktoś do mnie mowi pani, albo podejmuje „dojrzałe” tematy..To ja zawsze pomagam w sklepie, na lotnisku itp.Mam wrażenie, ze wszyscy są dorośli a ja jestem dziewczynka, która musi pomoc bo tak wypada. Tez nie chodze w sukienkach i szpilkach.. Czuje to trochę tak jakbym mamie podkradala sukienki z szafy... Cieszę się, ze są jescze inni tacy jak ja. Dziekuje autorce za ten wpis.

Gość gość
Cześć dziewczyny! Tu 30 letni prawiczek :classic_cool:

Gość gość
To która dla mnie ubierze mini? :)

Gość gość
Kupiłam sobie sukienke dluga pudrowy roź bo bylam swiadkowa u przyjaciólki i wygladalam jak kopciuszek cale szczęscie ze jej nie przycmiłam

Gość gość
Ja mam 73 i też czuję się jak dziecko.

Gość gość
Żadna nie chce 30 prawiczka? To smutne :(

Gość gość
Tyle cnotek a ja musze konia trzepać:-(

Gość gość
Ja bym był twoim ginekolog, nawet wziernik kupię ;) to jak?

Gość gość
na tym forum jest aż tak dużo stulejarzy? Panowie, dlaczego przesiadujecie na damskim forum? Przecież to na maksa lamerskie. Dajcie laskom porozmawiać, a sami idźcie na strony dla pedałów.

Gość Daniel 28
Co z tego , że np ktoś ma 30 , 40 lat , jak można być całe życie głupi . Można być nieszczęśliwy emocjonalnie , samotny , biedny , to jak można być tutaj normalny . Wczoraj widziałem dziewczynę z 18 19 lat w land cruisserze , sobie jechała , nie ważne , czy tata biznesmen itp . Liczy się efekt w życiu , kumateria , to co się ma , jak człowiek do człowieka może być nikim w życiu , a jedni bezdomni , w slamsach mieszkaja . W samym życiu człowiek jest głupi .

Gość gość
Przeciez na forum sa tu same brzydkie.

Gość wszyscy inni winni
przecież większość bab to tępoty i downy, zero rozumu, zero myślenia, zero odpowiedzialności

Gość gość
To zadbajcie o siebie. Siłownia, kosmetyczka, ładny ciuch i może wtedy poczujecie się kobietami

Gość gość
Do dziewczyn: nie czujcie się źle, że nie spelniacie sztUcznego kulturowego konstruktu kobiety. To co znaczy kobieta zmienialo się przez wieki. To wynalazek xx wieku ze kobieta ma byc na szpilkach i robić loda.

Gość gość
Witam wszystkich!

Gość gość
Witam wszystkich na forum! W kraju takim jak PL gdzie mentalosc jest POstkomunistyczna wciąż, doroslosc wiąże się z ciągłą aktywnoscią prywatną i zawodową, zrodziło się przekonanie ze osoby 26+ muszą miec partnera, prawko, studia skonczone, a te 28+ to 100tys. oszczędnosci i perspektywy mieszkania i stałą prace za min. 2500 netto. Tymczasem jest grom ludzi ktorzy sa w okolicach 30-tki nie mają prawie nic mają 3-5 tys. oszczędnosci studia pokonczone i prace za 1700netto i mieszkają z rodzicami. Wiem ze takich ludzi jest bardzo duzo ale nikt sie nie przyzna bo w PL to jest passe!

Gość 28latkaaa

Ja tak się czuje jak autorka wątku a mam 28 lat.