Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie stalo , ze w Polsce ludzie sa rasistami i nietolerancyjni

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam wypowiedzi na rozny temat to nie moge tego zrozumiec, czy Polakom woda sodowa uderzyla do glowy , ze sie uwazaja za lepszych?

Gość gość
To wynika z kompleksów :-)

Gość gość
I podatności na manipulację nacjonalistyczno-faszystowskich oszołomów

...bo kierują nimi zwierzęce mechanizmy stadne - jak się pojawi ''obcy'', to podświadomie odbierany jest jako zagrożenie? xD Co zresztą ma pewien sens... i propaganda niektórych środowisk to wykorzystuje.

Gość gość
Tez sie nad tym zastanawialam; tak sobie mysle ze gdyby np Francuz, Niemiec, czy Hiszpan poczytal komentarze np na interii dotyczace meczu wczorjaszego to by pomyslal , ze polacy to banda idiotow i rasistow; Myslicie ze komplekszy? Dla mnie to chamstwo itp, jak mozna ciagle wyzywac ludzi od malp bo czarni, albo uwazac ze Arab to islamista??? Wstyd mi za takich polakow!

Gość gość
Mysle , ze to jest dziwne, bo ludzi wyjezdzaja na Zachod, wielu z nich tam mieszka, czerpie np z pomocy socjalnej a jeszcze uwaza ze im sie nalezy a np czarnemu nie. No i te polskie media- tvp to wiadomo ze takie pierdy pokazuja ze szok

Gość gość
Polacy są rasistami bo widzą co robią czarni, śniadzi i żółci, daleko im do Polaków. Przynoszą tylko złodziejstwo, oszustwo, gwałty, mordy, nie mówiąc, że tworzyą getta do których cywilizowani europejczycy w Europie nie mogą wejść, bo zostaną zaatakowani. Jasne?

Gość Polska Dla Polaków
Jebać lewaków i ciapatych, do gazu z nimi!!!

Gość gość
Są mało inteligentni

Gość gość
Polaki to buraki. Wsytd za nich na cala Europe. Dzieki Unii obyli sie troche i d****h sie im poprzewracalo. mozna miec jakies uprzedzenia ale jawnie je manifestowac to buractwo i prostactwo!

Gość gość
gość dziś - tvp ci cudny reporatarz nagralo na ten temat, Katolicy j****i, za grosz wspolczucia nawet dla Syryjczykow u ktorych jest wojna! Polacy nie sa od nich lepsi, g***ty, mordy sa niemal codziennie w polsce

Gość gość
Mysle , ze juz czas zlikwidowac tych pseldo polakow i dac zabory to od razu sie przestawia ci chorzy patrioci. Dostali troche zachodnich marketow i sa panami swiata. Ryje polakow sa brzydkie to juz czarni ladniejsi- mowie o facetach.

Gość gość
Boże, te ryje gnoju imigranckiego, tego nie da się oglądać, czarne mordy, śniade gęby, żółte pokraki, to degeneracja rasy! Tylko biała rasa jest doskonała, mieszając się z nimi upośledzamy swój genotyp. Widać to po mieszańcach, którzy cierpią na choroby psychiczne i fizyczne różnego rodzaju. Poza tym kulturowo np. muzułmanie to gnój jakich mało!

Gość gość
Durne polactwo wierzy we wszysko co im podaja media

Gość gość
Bzdury odczepcie sie od Polakow poczytajcie sobie wpisy inmych nqcji zauwazycie to sao co w polsce

Gość gość
Wstyd mi, za te lewackie idiotki co to z ciapactwem się zadają, takim to głowy golić, jak było za okupacji, gdy kolaborantkom nazistowskim goliło się łby!

Gość gość
Nawet nie wiecie jak np wlosi jada na frqncuzow po wczorajszm meczu

Gość gość
Ja sie z ciapatymi nie zadaje , ale mieszkam w Polsce i wstyd mi za takich skuielow jak ten np gość dziś Ukraincy tez sa biali a lubisz ich? Albo ruskich? Albo Niemcow? Rasita!

Gość gość
Jeszcze kiedys Polacy pozaluja takie zachowania. Niech gnija w polanndi rasistowski, wredny narod, ktory nic nie wie o historiii innych a madrzy sie na kazdy temat; Zal tylko tych inteligentych Polakow bo musza z ta swolocza przebywac.

Gość gość
FEKTUS MA REKTUM

Gość gość
Bo to naród mściwy i pamiętliwy. A teraz jest przyzwolenie na chamstwo i prostactwo. Nie trawie ludzi, którzy zaglądają innym, co kto ma, co kto robi, gdzie kto był, jak kto parkuje. Nie interesuje mnie sąsiad, ważny dla mnie jest spokój i intymność. Nie robię innym na złość i staram się robić tak, jakbym sama żeby ktoś postąpił w stosunku do mnie. Prosty przykład parkowanie - tak aby ktoś się jeszcze zmieścił i był w stanie wysiąść choć inni potrafią stanąć na dwóch miejscach lub kogoś zastawić i mają innych gdzieś. Mój mąż się wnerwia i robi na złość, bo ktoś stanął jak cham na dwóch więc mu wycieraczki podnosi. Bluzga jak widzi innych nie szanujących swoją przestrzeń co zaśmiecają wokół bloku lub tych co idą chodnikiem przed i ćmią papierochy aż udusić się można. Takich to on wyprzedza i głośne bąku puszcza przed nosem... ręce mi opadają bo mam dość jego narzekania i tego co robi. Chce coś zmienić niech zostanie dzielnicowym a nie zachowuje się jak burak do innych buraków.

Gość gość
No wlasnie, a to biali i taka niby elita europejska, haha

Gość gość
A co się stało że np. Austriacy, Izraelczycy, czy Holendrzy są rasistami i nietolerancyjni?

Gość gość
- bieda - szukanie wrogów - szukanie wrogów zastępczych - jednoczenie się gdy ktoś czegoś od nas chce tak do tego wszystkiego ergo: zjawisko naturalne i może trochę potrzebne społeczeństwu

Gość gość
Jak to co sie stało! W tym kraju żądzą żydy bandyci i zlodzieje a to niższa rasa i ludzie mają tego dość ,czas obozy uruchomić i puscic ich kominem zeby polakom zylo sie lepiej:-P

Gość gość
Polska to inteligentny karaj i nie musi tolerować ludzi takiego pokroju , oni za sto lat i tak będą dzikusami , to mają już w genach

Gość gość
Pierwsi sa skłonni do awantur , prostackiego zachowania , a brak kultury to u nich normalna zasada.

Gość gość
Gdzie wy tych rasistow widzicie? A może jesteście trollami michnika? Teraz modnie srać we własne gniazdo i przytakiwać badaczom mimo że nigdy się tego nie doświadczyło. Mieszkam dużym polskim mieście i nigdy nie spotkałam się z czymś takim, a żyją tu Azjaci, Turcy, Hindusi, Ukraińcy i nawet w moim bloku Ormianie. Owszem, zapewne istnieje wąska grupa rasistów (jak wszędzie) ale dalece krzywdzące jest pisanie że Polacy są rasistami. Nie są.