Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Obsesja na punkcie bylej chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej, on jest moim pierwszym chlopakiem, ale on mial przede mna inne co mnie boli bo ma z nimi wspomnienia, nie jestem w wielu rzeczach jego pierwszą, i tą zasluge zawsze beda miec jego byle. Nie mial dziewczyny juz jakis rok. Chlopak dlugo sie o mnie staral, ja go nie chcialam ale w pewnym momencie cos zaczelo iskrzyc miedzy nami i coraz bardziej to okazywalam. Chcialam mu powiedziec ze go kocham i zejsc sie z nim, on od dlugiego czasu mowil ze mnie kocha, ze to silniejsze niz kiedykolwiek czul do innej. Chwile zanim planowalam to zrobic przespal sie z bylą, mi mowi ze to bylo bez uczuc, co moglo byc prawda ale mnie to zranilo wtedy, zaczelam chciec sie odkochac itp. Po kilku miesiacach sie zeszlismy jednak mnie to nadal meczy. Nie mają kontaktu ale sam fakt ze wiem ze mimo ze mnie kocha to umie sie przespac z inną, ze jak mowi,, nigdy Cie nie zdradze, nie umialbym nic z inną bo kocham Ciebie" to sobie mysle ze kochal mnie a jakos sie przespal z inna, zawsze na kazde jego mile czy kochane slowa odpowiadam sobie w glowie,, ale wtedy z byłą.. ". Kocha mnie, wiem ze moze mnie nie zdradzic ale nie umiem sie pogodzic z tamtym, chcialabym by zapomnial cale to zdarzenie, nie pamietal wg swoich bylych, wiedzial że byly ale nie mogl sobie ich nawet zobrazowac, myslicie ze da sie do tego stopnia zapomniec? Do tego by nie moc sobie zwizualizowac bylych? Bym e jego glowie byla tylko ja w pamieci?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować