Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam kurą domową i jestem głęboko szcześliwa

Polecane posty

Gość gość
No napisała sorry. Ale jest różnica czy masz do spłacenia 10% jeszcze czy 99 %. Generalnie jeśli bez kredytu (banku) mają 0 , to 0 podzielić na 2 równa się zero.

Gość gość
Ok. Dlatego zwykła Kowalska musi pracować, a niezwykła może nie pracować.

Gość gość
15:48 A Ty umiesz czytać? Napisałam jak wół, że jest kredyt i on udowodnił, że spłaca. I nie, właścicielem mieszkania nie jest bank. W księdze wieczystej nie figuruje jako właściciel bank. Bank ma tylko (i aż) zabezpieczenie swojego roszczenia na tym mieszkaniu. Więc nie posługuj się frazesami, bo widać, że tak na dobrą sprawę niewiele wiesz i powtarzasz co gdzieś tam usłyszysz. I czytaj,czytaj, czytaj ze zrozumieniem zanim weźmiesz się za dyskusję.

Gość gość
i jak odchowasz dziecko mąż kopnie w dupę nieroba i zamieni na młodszy ładniejszy model

Gość gość
"gdzie wy macie tych wszytskich rozwodnikow? " xxx Popatrz sobie na statystyki rozwodów :-)

Gość gość
15:57 to że w księdze wieczystej jest właściciel to jeszcze nic nie znaczy, ważne kto się zabezpieczył. A jak według Ciebie powinien podzielić sąd. Facet niech spłaca kredyta a mieszkanie dla żony, czy oboje niech splacaja a mieszka tylko żona czy jak. Ja z doświadczenia wiem że sąd się pyta, o to ile kredytu zostało spłacone i czy któreś z małżonków chce nadal spłacać.

Gość gość
Ja wiem, ze u Was NA PEWNO tak nie jest, ale w zamożnych rodzinach, w których jest tradycyjny podział ról, a facet jest na stanowisku, to on prędzej czy później zaczyna posuwać młode laski.

Gość gość
Kuwa! Zaczęło się od życia na wsi zamiast miastowego pędu a skończyło na rozwodach i podziałach majątku. Leczcie się kobiety, póki czas!

Gość gość
gość dziś A na czym miało się skończyć? Na podawaniu przepisów na ogórki kiszone czy omawianiu jakości obornika?

Gość gość
18:48 skoro jesteś ograniczona umysłowo to może być!!

Gość gość
gość dziś Ja wiem, ze u Was NA PEWNO tak nie jest, ale w zamożnych rodzinach, w których jest tradycyjny podział ról, a facet jest na stanowisku, to on prędzej czy później zaczyna posuwać młode laski. xx Bardzo czesto. A ja wiem, ze w zamoznych rodzimach, gdzie jest tradycyjny podzial rol, babka z nudow i by odgryzc mezowi przygruchuje sobie mlodego kochanka :) Za kase. A kto bogatemu zabroni ?

Gość gość
gość dziś No to na czym miało się skończyć według Ciebie?

Gość gość
A ja chora musze do roboty chodzic bo jak pojde na l4 to maz bedzie wyzywac ze za malo pieniedzy