Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu zasugerowac że jestem gotowa na ślub ?

Polecane posty

Gość gość

J/w :) chodzi mi o delikatny sposób żeby dać mu do zrozumienia że jestem gotowa na zaręczyny i na ślub, też chciałabym delikatnie wybadać czy on jest gotowy, macie jakieś swoje sposoby na to ?;)

Gość gość
jak będzie gotowy to ci się oświadczy, tak to wygląda ze strony facetów i mówie to jako facet... widocznie jeszcze nie jest gotowy cóż mogę poradzić... jak zaczniesz naciskać to i tak się posypie bo koleś już całkiem będzie przyparty do muru albo czekaj dalej (z tym, że możesz się nie doczekać...) albo olej go i szukaj innego bo przy tym tylko czas i nerwy stracisz a i tak nic z tego nie będzie, a jeszcze ostatnia opcja to spytaj go wprost czy planuje z tobą małżeństwo, czy ma zamiar sie oświadczyć czy nie, jak zacznie kręcić że niby za szybko albo ze jeszcze potrzebuje czasu albo że nie jest gotowy to olej dziada bo on nigdy nie bedzie gotowy, bo to sie albo wie i chce sie tego albo ta gotowość nigdy nie przyjdzie, bo widocznie to taki typ co to woli być z babką tu i teraz bez żadnych zobowiązań, bez odpowiedzialności itp, że w kazdej chwili można się bez problemów rozejść